Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Magisk
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Hali!
Pár refund-os kérdésem lenne, ha több címet veszek egyszerre akkor ott hogy lehetne refundot kérni? Ha már kifarmolta az ember a kártyát (de még nincs 2órája benne) akkor is lehet refundot kérni? Vettem pár 20 cent alatti "játékot" és gondoltam ha már megvannak a kártyák, akkor hátha lehetne még refund is (fő a zsidóság), de "áruházi tranzakciók" fül-ön belül nem látok ilyet, abba a sorban sincs semmi lehetőség ahol írja, az akkor egyszerre megvett 5-6 tételt.
-
-
válasz
maddionmax
üzenetére
A sima 2033 redeux verziója megéri a last light uj verziójától a jó isten mentsen meg
-
warcat
veterán
válasz
djculture
üzenetére
Steam nem a legolcsóbb bolt főleg nem EUból ezt eddig is tudtuk,viszont ezt hogy sikerült összehozni,végülis hasonlítsuk össze az 50%os akciót a -75 százalékossal,abból aztán jó dolgok lesznek.
Szerintem vigyázz mert felvesznek a végén a pénzügyminisztériumhoz színes-szagos Mo jobban teljesít grafikonokat készíteni.Szinte biztos,hogy -75/-80% akciót fog kapni majd,ha Tomb Raider lesz a napi/flash de ezt neked is tudnod kell nem vagy mai csibe.
-
maddionmax
senior tag
A Metro Redux Bundle-t nézegetem és szeretném megtudni azoktól, akik mindkettőveé játszottak már, hogy megéri váltani a felújítottra? A régi 2033 és a Last Light Complete megvan már.
-
-
-
sagem
addikt
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Ja, váltásos módszer működik második kártyára (nekem is azonnal dobta), harmadikra lehet, hogy nem

-
bager13
senior tag
Hogy egyesek mit nem tudnak görcsölni egy hasztalan szám miatt. A poén , hogy ugyanezek az egyének szokták teleokoskodni a topikot. 😂😂
-
Lackki
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
itt is köszönöm még1x!

-
regener
veterán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
-
Lackki
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
engem érdekelne
miféle "segítség"? 
-
-
regener
veterán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
S te olvasdtad mit történt azzal a reddit poszttal?
Mert a jelenlegi státusza: [REMOVED]
-
törölt tag
Nem akarok hülyeséget mondani, de nekem olyankor dobot amikor csapatot váltottam. Egyszet tuti, az ma volt. De lehet, hogy tegnap is volt ilyen. Egy próbát megér.
-
-
Továbbra sem kaptam meg a harmadik kártyámat, pedig 1064 szinten vagyok. Az első kettőt hamar kidobta, de két napja semmi Úgy látom nem lesz Summer Sale kitűzőm...
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Assimilator
üzenetére
Minden újraindításkor 10 elért szintenként kapsz 1 pontot amit a köv. játékban felhasználható bónuszokra költhetsz, így a játék "eleje", amin pár kattintással átszáguldasz minden nap több szintet fog takarni, pl első nap ha csak otthagytad lvl100 körül volt, most már 300 fölött, és ez hatványozódni fog napról-napra, sale végére meglesznek a százezrek is.
-
NyMRooD
addikt
Valamiért a steam két indítás között törölte a kategóriáimat, valakinek csinált már ilyet? Vagy ez csak megint olyan mint tegnap a profilok nullázása? Valahogy vissza lehet állítani?
Szerk.: úgy néz ki, hogy valamiért nem tud szinkronizálni a steam felhővel, pedig megvoltak a kategóriák localhoston is.
-
-
törölt tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Nem ezt a kódot futtatom a háttérben, hanem a játékot magát, csak megnéztem a github-on, hogy mit csinál, amiért esetleg bannolhatnának valakit. Egyébként az is biztos, hogy nem lennének az emberek fél nap után már lassan 2000-es szinten, ha senki sem használna valami segédeszközt.
De nyugodtan nézd meg, és mondd el, hogy ebből a böngészőben futó javascript-ből mit venne észre a Valve?
-
törölt tag
Tegnap legalább 5 órán keresztül ment a szörnyes buzulás a háttérben, egy kártyát nem dobott. Most beléptem, egyből dobott egyet. Bugos hulladék, hogy engedhet meg magának egy ekkora cég ilyen szart?

Ráadásul mi ez hogy 3. szint? Tegnap már a 70.-en voltam, istenem...... Maradtak volna a szavazásnál......
-
törölt tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Igen, azt láttam. Meg a kommenteket is a képnél, amikben azt fejtegetik, hogy mennyire látszik, hogy fake. Sehol sem olvastam arról, hogy bárkit bármiért bannoltak volna, ráadásul max. annyit láthatnának, hogy egy gépről irreálisan sok kattintás jön, azt viszont nem, hogy miért.
Van aki szerint játékkártya csak akkor jön, ha fut megnyitva, akkor meg nem baj, ha pl. használ valamilyen képességet is magától, vagy a gyengébb spawner-hez ugrik.Assimilator: Persze, de itt most arról volt szó, hogy ezért bárkit bannolnának. Én is csak a háttérben futtatom (kártyát úgyse nagyon dob), már 617-es szinten van.
-
Én otthagytam a fenébe 41 szintű autómata ágyúval belépek ma 681 szint

-
Hunbeast87
senior tag
válasz
üzenetére
Még jó, hogy alig néhány hozzászólással ezelőtt volt: [link]

Akkor meg teljesen felesleges amúgy, ha te is meg tudod tenni. Pénzt úgyanúgy kapsz a játékban, még ha nem is vagy belépve. Szintet ugyanúgy léptek és ugyanúgy sebzed a szörnyeket a click damage kivételével.(#79156) Rendo84:

(#79158) djculture: Nálunk éppen az 1251. szint megy
-
Rendo84
senior tag
Ha esetleg még valaki nem ismerné annak jól jöhet, itt szépen áttekinthető a jelenlegi steam-es akció, egy oldalon. [link]
-
wjbhbdux
veterán
Engem zavarna, ha ott díszelegne a profilomon egy kitűző arról hogy meddig csaltam fel magam. Úgyis minden nap tovább lehet jutni az egyre erősődő játékosok miatt, és el lehet jutni legálisan is a magasabb kitűzőkig, azon a párx25 XP-n meg nem múlik semmi.
-
bundli
tag
Sziasztok!
Valaki pár mondatban össze tudná foglalni ezt az új steam-es játékot? Főleg az érdekelne, hogy mit lehet nyerni vele és mit kell ahhoz tenni.
Olvastam az oldalon az információkat, de nem teljesen értettem, hogy mi micsoda.
Köszönöm!
-
htc07
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én nyomkodtam vagy 20 percet, úgy sem használom sose a burst gombot az egeremen.
-
SQX_Barto
addikt
Ha esetleg szabalyokba utkozne legy szives toroltessetek.
Autoplay -
-
DeFranco
nagyúr
hali!
nem követem a topicot, meg a summer sale-t sem nagyon, mióta megcsaládosodtunk, kevés időm jut bármilyen gépezős tevékenységre.
tudna valaki egy linket adni akár hsz-re akár külső lapra, hogy mi ez az egész monster game ami a steamen fut? mit kell csinálni, mik a szabályok? belepróbáltam, de nekem egy nettó klikkfesztnek tűnik.
egyébként mi a közvélemény, ez valami jó cucc?
-
bul07
nagyúr
Az én csapatom nem igazán muzsikál jól most 711szinten vagyunk
Az egyik ismerős csoportja 1058 áll mostDe mi lesz itt pár nap múlva tényleg nem fogjuk majd szemmel követni annyira pörögni fog az egész
-
Arkennys
addikt
Tökjó ez a játék
felmentünk kemény 150. szintre, majd azt vettem észre, hogy kinullázódott mindenem...minden képesség, megvett sebzőcucc, minden , a pénzem is. Alap 1000 élettel és semmivel kezdem újra a 150. szinten, hadd ne mondjam a túlélés 2másodperc ennyi élettel. Most hogy ez miért történt, és kinek jó, nem is kérdezem már, nekem ennyi volt ez a klikkelős baromság. (ráfrissítés, vagy bármi nem hoz változást) -
warcat
veterán
Errefelé 810 felett ballagunk, vannak ám 3.szintű unlockolható képességek is, pl energiapajzs 700-800k életem van,railgun stb, az autoturret 200k-t puffogtat

Ha bossok nincsenek eszetlenül kinyírva, a klikkelésre gold buffal 30 millió aranyat ütöttem ki legutóbb,persze ez ritka,mert lenullázzák inkább
-
Mate
nagyúr
válasz
Assimilator
üzenetére
Mi 110-ig jutottunk, szóval nem a legjobb csapatba kerültem

-
Mate
nagyúr
Megnéztem barátlistámat. Vannak akik igencsak elhúztak a játékban

-
maross
nagyúr
Hektor dobott 3 kartyat, 2 marketelheto, 1 pedig 7 nap trade banos

-
Assimilator
őstag
válasz
eszement24
üzenetére
Az szep. Grat hozza! Jo jatekot!

-
Jinxb1rd
addikt
Az a baj, hogy nincs közös chat, így nem lehet odaírni a másiknak, hogy: Figyeljé már örülnénk ha a treasure effektnél mikor mnidneki famrolja a lovét, nem nyírnád ki rögtön a bosst a hülye képességeiddel.
Egyébként lenne kedvem kezdeni egy újat
Nem ülünk be egy játékba? 
-
válasz
cskamacska
üzenetére
De most miért takartad ki a neved?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
regener
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
De már 460-asod van

[link](#79123) Niczo
Pont 7előtt mentünk el itthonról, 8 után értem haza, de nagyon lomha csapatot fogtam ki megint... Váltani meg nem akarok, mert megint húzhatok akkor fel mindent...(#79125) eszement24
Kaptál teis, csak nemjó helyen nézed
Írd be ide a <STEAMID> helyére a saját ID-det (vagy sok szám vagy pedig a custom URL).
http://steamcommunity.com/id/ <STEAMID> /badges/23Keveritek a játékos kitűzőt a kártyással, ez itt a baj

-
Jinxb1rd
addikt
válasz
regener
üzenetére
Bocs, van, csak rossz helyen néztem. Itt van: egyébként:
http://steamcommunity.com/id/jinxb1rd1987/ -
Na, megjött a 4. kártyám is miközben én a haverokkal vedeltem a kocsmában....

-
Niczo
senior tag
meglett az 500. szintű Szörnyű Nyári Kitűző
ha így megy holnap estére meglesz a 2000. szintű is
-
sagem
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Feltéve ha igaz
Én mondjuk nem használok semmit, úgy sem az "eredménytől" teszi függővé, hogy ad e kártyát avagy sem, szerintem felesleges. Nem klikklegetek, ott az auto attack aztán annyi. -
cskamacska
addikt
-
Assimilator
őstag
Kizart.
-
regener
veterán
A Wolfenstein: The New Order vajon kaphat többet mint most a 75%?
Oroszoknál persze csak harmad ennyi...
-
Crysis és Warhead játékok aktiválási korlátjáról tud valaki valamit? Az oldal 50 gépenkénti aktiválást ír. Ez még mindig él? Illetve van mód (mindkét játéknál) az aktiválás visszavonására? Jó áron van, szemezek vele, de kicsit riasztó ez a SecuROM...
Illetve akinek megvan a Warhead: ebben is benne van a magyar szinkron? A feliratot jelzi mindkét játék oldalán, de a Warhead nálunk kijött hivatalos szinkronnal.
-
Jinxb1rd
addikt
Én még mindig nem kaptam egy rohadt kártyát se. Mit kell érte csinálni, most komolyan. Van valami feltétele?

-
Assimilator
őstag
válasz
Executioner
üzenetére
Na ez faxa. Kepzelem azt a nyomast...
Koszonom az infot!
-
Dilikutya
félisten
Megint az van, hogy az aranyat levonja, de nem fejleszt? Tegnap még rászántam negyedórát, ma azt hiszem, 2 perc után végleg az anyjába küldöm ezt a retket.
-
Executioner
tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Important News for Europe and Russia!
Starting Thursday, June 11, 2015, TERA will no longer be available on Steam for download from certain countries in Europe and Russia. Our decision to enforce this region restriction was influenced by external pressure from the publishers of TERA in these regions.
This means that after June 11, 2015, European and Russian players will no longer be able to access the TERA game page on Steam, add TERA to their game library on Steam, or download the game client through Steam.
All players who downloaded TERA through Steam and added TERA to their game library before Thursday, June 11, 2015 will continue to be able to access and play the game with their En Masse and Steam account.
Uninstalling the game however may prevent you from re-adding TERA to your Steam game library in the future.
For more information regarding this change, please view our complete news post on the subject here[tera.enmasse.com].
Thank you for your understanding,
Treeshark (TERA Producer) -
Assimilator
őstag
Azt tudja valaki, hogy a TERA miert lett elerhetetlen a Steamen?
Meg akartam nezni az adatlapjat es semmi. -
törölt tag
válasz
breakout123
üzenetére
Szerintem nincs korlát, de majd holnap este a resetnél kiderül, hogy meddig lehet eljutni kb.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Path of Exile 2
- Interactive Brokers társalgó
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami