- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megkapta az FCC engedélyeit a Galaxy A36
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assimilator
őstag
Na mivel senki nem válaszolt, így akkor elmondom, hogy kitűzőkészítéssel ugyanúgy lehet kapni karácsonyi kártyát, mint korábban.
Csak mivel most jóval drágábbak a kártyák a piacon, így pár perc kattintgatás és kitűző után, tényleg lehet venni valami jó árasított játékot kártyapénzből... -
Assimilator
őstag
S arra ad kártyát ha egy kitűzőt "kraftolok"? Vagy már arra se?
-
Assimilator
őstag
-
Assimilator
őstag
Manapság ti mit használtok kártyázásra? ASF vagy Idle Master Extended?
ASF-t néztem és nekem kicsit túl sokat tud ahhoz manapság, hogy első látásra felrakjam. -
Assimilator
őstag
"Sehol soha nem adtam ki vagy léptem be a fiokommal."
Hány odaveszett Steam account digitális sírkövére lehetne ezt felírni... Soha, sehol, semmikor, jaaaaa, hát itt pont megadtam...
Amúgy ez a legrosszabb, amikor úgy vernek át, hogy rá sem jössz. -
Assimilator
őstag
Leírok egy biztonságos, de több odafigyelést igénylő technikát azoknak akiket érdekel a kártyafarmolás, de nem bíznak többé az ASF-ben és egyéb kártyafarmoló progikban.
Régi technika de működik.
Szóval lennie kell telepítve egy játéknak aminek van launchere.
Én erre a "Pool Nation" nevű játékot használom. (a launcherében a játék felbontását lehet állítani)
A launcheres játékok mappájában (Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\játékod neve) mindig van egy "steam_appid.txt" amibe bele van írva az adott játék Steam azonosítója.
Ezt az azonosítót át kell írni annak a játéknak az azonosítójára amiből a kártyát szeretnéd kinyerni, mentsünk rá a változtatásra. Majd a játék mappájából!!! - NEM A STEAMBŐL - elindítod a játékot.
Ekkor a launcher nem fog elindulni. Kapni fogsz egy hibaüzenetet, de azt nem kell leokézni. S ha megnézed a státuszod akkor a Steam azt fogja mutatni, hogy a farmolandó játékkal játszol és jönnek a kártyák.
Ha végeztél akkor leokézod a hibaüzenetet és átírod a steam_appid.txt-t a következő játékra. stb. stb.
A játék azonosítóját a játék Steam adatlapjának címsorában találod. 6 vagy 7 jegyű szám az app/ rész után, pl. https://store.steampowered.com/app/1293830/Forza_Horizon_4/
Csak leírva ilyen hosszú/bonyolult a dolog! Egyébként fél percbe sem kerül beállítani egy farmolást.
Egyszerre csak 1 játékot lehet így farmolni. -
Assimilator
őstag
válasz
bundaskutya #107184 üzenetére
A fiókra regisztrált játékokat nem tudják eladni/cserélni.
Amit tudnak csinálni, hogy lenullázzák a Steam egyenleged. (ha esetleg volt rajta valamennyi)
Vagy kiürítik a raktárad. (ha esetleg voltak ott kártyák, skinek stb.)
Más hirtelen nem jut eszembe.
Ha be tudtad mutatni a korábbi vásárlásokat akkor jó esély van rá, hogy visszakapod a fiókot. Lehet várni kell egy kicsit, nem dolgoznak villámgyorsan.
Azt, hogy hogy lopták el, csak találgatni lehet, mert végtelen módon történhetett.
De a legvalószínűbb, hogy "random" profilok barátnak jelölték, aztán meg chaten kapott valamilyen linket amire rákattintott.
Vagy valamilyen játékhoz letöltött valamilyen trainert, ami nem igazán trainer volt. -
-
Assimilator
őstag
Sziasztok!
Kb. 2 éve nem voltam közelében kártyázásnak és tegnap este meglepődve vettem észre, hogy "halomban áll" a farmolásra váró kártya.
Létezik még valamilyen farmoló progi? Ti mit használtok?
Előre is köszi! -
Assimilator
őstag
Sziasztok!
Egy ideje nem jártam erre. (2300 hozzászólással ezelőtt)
Illetve a Steamből is rendesen kiestem.
Azt akarnám megkérdezni, hogy ti mit használtok jelenleg kártyafarmolásra?
Elindítottam az ASF-et nem tudom mennyi idő után és jelszót kér.
De ha közben kiderült, hogy egy csaló szemétláda, akkor nem adnám meg újra a jelszavam.
Előre is köszi! -
Assimilator
őstag
Mi most a legjobb megoldás tömeges piacra rakásra? Mintha azt olvastam volna, hogy az Inventory Helper nem jó vagy mi van vele?
-
Assimilator
őstag
válasz
DrTechnoid #94727 üzenetére
Mik vannak. Jo tudni. Koszi!
Ellenoriztem is, igazad van. Poen -
Assimilator
őstag
válasz
[Prolixus] #94708 üzenetére
Mondjuk azert lehetett volna valami figyelmezteto, hogy hello toroltuk par jatekod.
En is csak lestem, hogy miert lett 30 jatekkal kevesebb.
Illetve akkor a Steam megteriti a penzt is amit esetleg ezekre a jatekokra koltottunk?
Asszem volt olyan amit 90%-os kuponnal vettem meg 5-8 pennyert.
Nem az en saram, hogy ok evekig elneztek az illetot.
Mert azert nem egy cim van ami mar vagy 2-3 eve jelent meg... -
Assimilator
őstag
válasz
customer114 #94699 üzenetére
Semennyi. Top Seller jatek, hetrol hetre donti a rekordot.
Hulye lenne a kiado akciozni. (uzleti szempontbol nezve) -
Assimilator
őstag
válasz
[Prolixus] #94539 üzenetére
Kozben mar meg is talaltam. Javitottam, mukodik. Koszi szepen!
-
Assimilator
őstag
válasz
[Prolixus] #94534 üzenetére
Igen, az van. Miert?
(valahogy ott korul volt frissitese is, most hogy emlited) -
Assimilator
őstag
Muteromnak lehalt a Steam es sehogy nem tudtam eletet lehelni bele.
Tegnap este meg jatszott. Ma delutan inditotta volna es ez fogadta: KEP
Otlet?
(Ujraraktam a Steam klienst de nem segitett.) -
Assimilator
őstag
válasz
chungee #94285 üzenetére
Sokat nem ersz vele sajnos. Nekem ev elejen volt egy nagyon abszurd ugyem ahol kaptam 1 het felfuggesztest, amire irtam egy szep levelet. De tenyleg szep volt, nem volt csunya, csak befeszegettem nehany dolgot. Igy az 1 hetbol lett 3 het. Ezt sem hagytam annyiban. Nehany levelvaltassal kesobb ok kertek bocsanatot, de a felfuggesztest nem vettek le, hogy lepjenek LEGOra.
-
Assimilator
őstag
válasz
warcat #93689 üzenetére
Pedig nem kamu. Tenyleg igy volt.
Pl. az egyik fiokomon 177 napja nem leptem be, de van egy booster pack az inventoryban, ami egy honapja nem volt ott.Egyebkent aki szereti achikat vadaszni. Ezt most talaltam 22.000+ achievement
-
-
Assimilator
őstag
válasz
Benir8 #93594 üzenetére
Ez sok mindentol fugg.
Szint, kartyas jatekok szama, szerencse.
En jelenleg lvl 85-on vagyok, 1043 db kartyas jatekom van.
Igy kapok hetente 1-2 booster packot.
De pl. az asszony is ugyanigy kap, csak 103 db kartyas jatekkal.... (lvl 12)
Az en javaslatom az lenne, hogy inkabb add el a kartyakat es vegyel belole jatekot.
Sokan beleesnek ebbe a "magas szint=booster pack=gazdag leszek" szindromaba.
En is beleestem, nem sok ertelme van.
Eddig elvileg £130-ot koltottem kituzore.
Egy par jo jatek kijott volna belole.
Szemelyes perverziobol mar feltolom magam 100-ra, aztan a maradek par ezer kartya megy a piacra.A szazalekok sem igazan szamitanak. Pl. ha azt irja, hogy 100%-al tobb kartyat kapsz akkor az kb. igy nez ki:
Alap esely: 0,0000000000001%
Esely+100%: 0,0000000000002%Akik szerintem szamottevo penzt tudnak ebbol csinalni - ESETLEG - azok az 1000 folottiek. Csak ugye ott megint ott van, hogy mennyit toltak bele...
-
Assimilator
őstag
A Kingdom Come: Deliverance ugyan nem szinkronos, de vannak benne magyar szovegek. Foleg karomkodas, jokat lehet rajta nevetni.
Marmint hangalapu karomkodas. -
Assimilator
őstag
válasz
Imilenni #93311 üzenetére
Nem probaltam, mert csak walletbol vasarolok, de ha Angliaban valami ki van irva az ugy is van. Szoval mukodik.
Egyebkent pedig nem jovairjak, hanem 5 fonttal kevesebbet vonnak le. Szoval az a Paypal szamladon marad.
De ha jovairas lenne, Paypal akcio reven, akkor is Paypalen irnak jova.De utana is olvastam gyorsan. Teljesen mukodik. Viszont csak egyszer hasznalhato.
-
Assimilator
őstag
-
Assimilator
őstag
Van most nemi wallet osszegem kartyakbol es hasonlokbol. (25 font)
Vartam is a vasart, vegre tudok jatekot szerezni.
Jelenleg ott tartok, hogy a wishlistemet rendezgetem kulonbozo szempontok szerint. Szerencsere az Enhanced Steamen meg tobb keresesi feltetel van, igy jobban elvesztem.
Nezem a jatekokat jobbrol is, balrol is. Kozben azon gondolkodom, hogy biztos akarom-e en azt? Koltsek-e egyaltalan? Megeri?
Nem az arak miatt. Eleg sok dolog fillerekbe kerul a wishlistemrol. Csak valahogy ramtort a bizonytalansag.
Jart mar mas is igy? -
Assimilator
őstag
válasz
Hunbeast87 #93235 üzenetére
Ja, ok. Kiraly bug. 1 jatek + 8 kartya.
-
Assimilator
őstag
Nekem mar kigyult egy matricas kep. Ha megvan a kep minden darabja, lehet valasztani egy jatekot. En a PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS-ot valasztottam.
Mekkora kiralysag. -
Assimilator
őstag
Akkor gondolom, innentol kezdve a meglevo giftek ara/erteke meg fog tobbszorozodni, s minel kevesebb lesz, annal ertekesebb lesz, foleg ha pl. aruhazban nem kaphato jatekpeldanyrol van szo...
-
Assimilator
őstag
En azt gondolom, hogy talan az ASF jobb, mert az IdleMastert mar nem fejlesztik. Multkor is volt egy Steam frissites es az Idlemaster mukodese leallt. Aztan egy kulsos srac csinalta meg a javitast. Aztan addig ment a sztori, hogy az eredeti fejleszto felrakta az eredeti oldalra is.
Szoval ha az IM barmikor leall, akkor barmikor vege lehet a sztorinak.Bluerainbow: Igy akkor mar minden vilagos. Annyira nem veszes, csak nagyon zavaro.
-
Assimilator
őstag
válasz
Bluerainbow #91992 üzenetére
Szerintem itt az lehetett a gond, hogy IdleMaster mellett te VAC jatekkal jatszottal.
S szerintem a VAC a jatek mellett futo IdleMastert valamilyen csaloproginak erzekelte.En pl. soha nem jatszok ASF (korabban IM) mellett, mert feltem az ilyesmitol.
Na mindegy, mar megtortent sajnos. Supportot esetleg nem probaltad?
Single-l jatszottal, meg ugy egyebkent is, miert kaptad? Ok biztos tudnanak segiteni.
Illetve szerintem azert sok kellemetlenseg erheti az embert VAC bannal. Marmint ugy ertem, hogy pl. Steamgifts-en sok emberke mar akkor is feketelistara tesz vagy rerollt ker ha van VAC.
S akkor meg ott vannak a tradek stb.Egyebkent koszi a kifejtest.
Soha nem talalkoztam meg ilyesmivel, minden info uj nekem amit irtal. Durva, hogy meg a gep is ujraindult.
-
Assimilator
őstag
válasz
Bluerainbow #91989 üzenetére
Te melyik progit hasznalod? Mivel jott ez ossze? Csak azert kerdezem, mert te vagy elso akitol ilyet hallok.
-
Assimilator
őstag
válasz
egymegegy1 #91844 üzenetére
-
Assimilator
őstag
válasz
FollowTheORI #91775 üzenetére
A kartyak tobbsege 10 gemet ad. Sale alatt sem valtozik a szama.
-
Assimilator
őstag
válasz
EmptyParadox #91758 üzenetére
Na bakker, nekem is van ilyen. Mondjuk nem akartam eladni, csak zavar, hogy korlatozzak a szemelyi szabadsagom.
-
Assimilator
őstag
válasz
[Prolixus] #91704 üzenetére
"Amúgy azt támogatnám, hogy saját felelősségre le lehetne mondani a korlátozásokról, cserébe ha esetleg lenne valami az account-tal, akkor ki vagy zárva a support alól."
Ez igy rendben is lenne, egy normalis, aggyal rendelkezo tarsadalomban. De nyakamat ra, hogy a lemondas ellenere is igencsak sokan sirnanak, vergodnenek egy esetleges lopas utan. Illetve nem egy esetben terelnek jogi utra a dolgot. Szerintem ezert dontott ugy a Valve, hogy akkor maxibiztonsag. A 15 nap varakozas miatt biztos kevesebb dolguk van (max par siro a forumon), mint a "lemondtam, de kerem vissza" emberkek miatt lehetne.
-
Assimilator
őstag
válasz
csaba951 #91621 üzenetére
En pl. Steamtradematcheren szoktam cserelgetni kartyakat. Amikor bejon a csereablak, akkor mindig a masik fel kartyajat "probalom" berakni eloszor, utana az enyemet. Igy hamarabb kiderul, hogy idokorlatos-e.
Ezt csak olyan otletkent osztottam meg, hatha valakinek jol jon.
De egyebkent en sem szoktam ilyen esetben cserelni, a turelem nem az en mufajom. -
Assimilator
őstag
Humble-n ingyenes a Dirt: Showdown
-
Assimilator
őstag
A wikijet nem art elolvasni.
Ha letoltotted az oldalarol az
ASF.zip-et es kicsomagoltad, akkor ne az ASF.exe-t inditsd eloszor, hanem az ASF-ConfigGenerator.exe-et.
Itt elso inditaskor a program vegigvezet mit kell csinalni (vagy wiki) es ha kesz vagy, utana johet az ASF.exe. Itt beirod a jelszot, meg a megerosito kodot telefonrol a DOS ablakba es mar fut is. -
Assimilator
őstag
válasz
Franklin #91351 üzenetére
Elso latasra tenyleg furcsa, de amugy nem az.
Olyan szinten nincs kinalat strategiakbol, pedig azert igeny lenne ra, mint latszik.
3. helyen van, nagyon jol fogyott pedig a korokre osztott stilus a retegstilusnak tartott strategiakon belul is egy eros retegstilus.
Ha most valaki csinalna egy minosegi RTS-t, valszeg bankot robbantana.
A Cossacks 3 is igen szepen fogyott, pedig atombugos volt a startnal es nem is uj resz, csak egy remaster.
Valamiert az el a koztudatban, hogy jelenleg mar senki sem szeret lassu jatekokkal jatszani. Na meg a strategianak csufolt LoL meg Dota most a minden...Agyzuzo: Nalam is meghalt. Ugyanez a helyzet.
-
Assimilator
őstag
válasz
bozsozso #90615 üzenetére
A hivatalos viszonteladok jatekai, "hivatalosak".
Viszont amit G2A-rol es egyeb kulcsboltokbol tudsz megvenni, egyaltalan nem biztos, hogy azok.
Lehetnek akar lopott kartyaval vasarolt termekek, vagy illegalis kodgeneralo akarmivel es olyanok is amit el sem tudok kepzelni. Jo ertekelessel rendelkezo felhasznalo eseten sem mehetsz biztosra, csak kisebb az esely a jatek elvesztesere.
Pl. itt PH-n is hiaba a jo ertekelesek, nagy rep, ha az illeto alkalomadtan G2A-rol kukazza neked a termekeket... -
Assimilator
őstag
válasz
SH4D0W2011 #90600 üzenetére
Nem szimpatikus, de koszi a biztatast.
Visszaraktam az Idlemastert.
Koszi megegyszer! -
Assimilator
őstag
válasz
SH4D0W2011 #90598 üzenetére
Koszonom szepen!
Raneztem erre az ASF-re. Config wiki: Ird bele egy "sima szoveges dokumentumba" a felhasznalo nevedet es jelszavadat ha nem akarod minden inditasnal beirni.
Koszi fiuk. Fo a biztonsag. -
Assimilator
őstag
Mi most a legjobb cucc kartyafarmra a piacon?
Idlemaster meg megy vagy meghalt teljesen? SAM? Valami mas?
(a Steam ID-s launcheres mokat ismerem) -
Assimilator
őstag
válasz
[Prolixus] #90539 üzenetére
Okes, koszi szepen!
Amugy kartyakra van valami prognozis? Arakat illetoen eleg harmatosan nyitott.
-
Assimilator
őstag
Az utobbi idoben meglehetosen lemaradtam Steam fronton es most hirtelen nem szeretnek tobb szaz hozzaszolast visszaolvasni.
Valaki lenne olyan kedves, hogy par vagy akar egy mondatban osszegzi mi varhato a karacsonyi vasartol?
Tovabbra is fix akciok lesznek? Karacsonyi jatek? Barmi szokatlan? Nagy durranas? Kirakhato mar a karacsonyi kituzo? (1 karacsonyi kartyam mar van)
-
Assimilator
őstag
Vicces ez a Steam. Kiirta, hogy nem aktivalhatok tobb jatekot, mert tul sok sikertelen aktivalasi kiserletem volt. A valosagban pontosan 0 db ilyen volt. 50 jatekot aktivaltam sikeresen.
Azt nem tudja valaki, hogy ez mennyi ideig nem hagy aktivalni? Meg lenne 122... -
-
Assimilator
őstag
válasz
kriszpontaz #88949 üzenetére
Tiltsd le, nem kotelezo nezni.
Ingyen kuucs jo vot', occcso kuucs nem kell? -
Assimilator
őstag
válasz
PeeterssoN #87415 üzenetére
Ha telefonon elvileg telepitve volt a program, de nem lattad, akkor miert nem torolted a programot es telepitetted ujra?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hang csúszás képhez képest
- Nintendo Switch
- Hőmérőt keresek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Tengerimalac
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mazda topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok