Hirdetés
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szólhattak volna, hogy hosszabbítják egy nappal a monsteres játékot.. egyébként tegnapiban 96 milkát csináltunk.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Assimilator #79895 üzenetére
Le
-
Danny365
őstag
Chrome, FF biztos tud ilyet, többiről nem tudom. (de akár a Greasemonkey add-onhoz is hozzá tudod adni)
Itt a script amúgy. És igen, fél óra van hátra, most már nem érdemes belevágni. Meg ha simán indítasz egy új szobát, nem fogod elérni egymagad. Itt a chaten jelentik majd be, hova érdemes csatlakozni majd.@Assimilator
Igen, van már 100 millás is. -
djculture
félisten
válasz
Assimilator #79891 üzenetére
Ja az egyes volt win98-ra akkor ahhoz kellett fix...
[link] -
zseko
veterán
válasz
maddionmax #79888 üzenetére
Mit, ezt a játékot lehet még scriptelni, hogyan, meg miért?
-
Mengele
tag
Hi
Miert nem indul el a Stemas May Payne 1 es 2, -resz?
Win 8,1 Pro 64-bites verzio.
A Helpet elore is koszonom
-
htc07
addikt
válasz
Assimilator #79884 üzenetére
The Digital Extreme Edition includes the following:
STAR AND CRESCENT - 50 new Muslim themed event pictures, as well as several new events for the Muslim nations
HORSEMEN OF THE CRESCENT UNIT PACK - 12 unique cavalry modes for the Ottoman, Mamluk, and Persian nations. This enhances the visual experience of EUIV.
CONQUEST OF CONSTANTINOPLE MUSIC PACK - 3 tracks containing 10 new minutes of music masterly composed by Andreas Waldetoft -
Assimilator
őstag
EZ miert extrem? Csak az alapjatek van benne.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
bager13 #79874 üzenetére
Nekem a level 20 tetszett nagyon, de a jatek miatt en is fejlodtem sajna, valahogy feldolgozom a dolgot
Hajnalban talaltam egy jo szobat, most 28 millional jarok
Es meg scriptem sincs, csak neha upgradelem a cuccokat, de semmit ami sebzest ad le, mivel elvileg a wormhole-hoz nem jo. -
Jinxb1rd
addikt
Úristen, micsoda problémáitok vannak.
-
SenorGrande
senior tag
Mi a tapasztalat, lehet offline indítva a klienst játszani a családi megosztással megosztott játékokkal?
-
bager13
aktív tag
Nem lehet valahogy a steam profill szintjét csökkenteni? A nyári hülyeség miatt feldobott 14-es szintre, de én 13-as szeretnék maradni.
-
Visszajött!
Húh...megvan minden.
Megmaradt a szoba is, remek.Ez mekkora: Defuse on the Fly, most láttam Twitch-en, ez ment a játék helyett
-
bul07
nagyúr
Ez szörnyes szörnyű játék most nálatok rendesen megy?
Mert én nem látom a barátaimat, napi egyszeri belépést csinálnám -
-
törölt tag
válasz
#65537792 #79856 üzenetére
Redditen láttam egy posztot ahol a csávó éveken keresztül félretette az apróit és idén Sale előtt beváltotta egy 100 eurós/dolláros (nemtudom) Steam kártyára. Mostantól én is félreteszem a kávépénzem és félévente beváltom.
A Monster Game játék meg lett hosszabbítva 22-ig, gondolom mindenki örül.
#YOWH Room1-el másfél óra alatt elértük a 12 milliót.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
djculture #79857 üzenetére
Tripwire azért nem az évekig nem frissítésről híres, amikor még pár hónapja is nyomatták az új tartalmat a KF1 eventhez. KF2höz is vannak dev blogok és hónapról hónapra kiegészítik a terv szerint. Már jött egy új pálya, köv frissítésben 2 új kaszt és 2 új pálya pl. + a PC gaming shown bemutatott testekből kiszakadó és röpködő belsőségek
-
-
törölt tag
Még mindig nem akar valaki killing floor 2 six packba benne lenni? 13,33 lenne fejenként.
-
eami
Topikgazda
-
lkristóf
senior tag
válasz
csaba951 #79846 üzenetére
Ezt megtaláltam én is, de nekem nem hiszem, hogy ennyire limited accountom lenne, mert nem vagyok 0. szintre lezárva mint ahogy ott írja, hogy: Gaining Steam Profile Levels (Locked to level 0) and Trading Cards
Most azt írja, hogy: If nothing further occurs to restrict your access, you'll be able to use The Community Market on 19/07/2015 17:51:10. szóval ha minden igaz meg fogja adni így is a Market hozzáférést.
(#79843) wjbhbdux Köszi, lapozgattam az olcsóbbnál olcsóbb játékokat, DLC -ket de végül ezt választottam: Polarity talán ezzel még el is játszok/kipróbálom. (valaki azt hiszem linkelte is nemrég)
-
A DragonBall Xenoverse féláron van. Elég hamar leárazták. Az Among the Sleep is elvileg most van a legjobb áron.
-
Assimilator
őstag
válasz
Danny365 #79832 üzenetére
Szerintem a sutiket torlod vagy esetleg valamilyen takaritoprogram torli a sutiket.
Egyebkent nem kapnal allandoan 7 napos tiltast.
Probald meg kliensben, mert nagyon erdekes modon a kliens fuggetlen a bongeszotol.
Ha bongeszoben letiltottak, attol kliensben meg tudsz marketelni. -
wjbhbdux
veterán
-
lkristóf
senior tag
(#79837) Samus + (#79840) eami Köszi mindkettőtöknek, akkor kinézek valami filléres ajánlatot.
-
válasz
-secret- #79839 üzenetére
Szerintem ma lesz az utolsó, mert 20.-ig tart a játék. Én bekerültem tegnap az 5.-ik WH szobába, ami ugyan a leggyengébb az első ötből, de még így is lassan karcoljuk a 13,5M.-ik szintet (19.-ik a toplistában).
Várhatóan megint rekordot akarnak döntögetni, szóval ha szemfüles vagy, elcsíphetsz egy jó szobát.
-
Twitches gyerek továbbra is közli majd ha indul olyan hardcore szoba?
-
-
sixpak
nagyúr
Syberia-ra kértem refundot, létezik, hogy fél óra alatt feldolgozták és jóvá is hagyták?
Már el is tűnt a fiókomból.
Azt hittem, hogy pár napig azért elszöszölnek vele... -
lkristóf
senior tag
Sziasztok, szeretném használni a marketet, de mivel még nem volt vásárlásom ezért nem tudom. You must have a valid Steam purchase that is between 30 days and a year old with no recent chargebacks or payment disputes. To remove this restriction... Szóval valamit vásárolnom kéne az mindegy, hogy milyen értékben?
-
Danny365
őstag
Szerintetek engem mi a túróért léptet ki állandóan a Steam? Mármint böngészőből. Hiába mondom neki, hogy maradjak bent ezen a gépen, mégis kirak bizonyos időközönként. Így meg megint le lettem tiltva Marketről 7 napig. Jól rám rohadnak majd a Sale kártyák... no majd keresek valakit, hátha el tudom cserélni Skyrim kártyákra.
ps.: kösz annak, aki bejelölt, ezentúl aktívabb leszek Steamen, ígérem.
-
Lackki
őstag
érdemes megnézni ezt
elég jó áron adják!
[link]Ráadásul, ha vkinek van angliában ismerőse, oda ingyenes a szállítás. (kinek ne lenne)
-
wjbhbdux
veterán
válasz
kriszpontaz #79827 üzenetére
a kitűzőért másik jár, ez a játékhoz kapcsolódik.
közben palmdesert @ 666
-
-
csabsz13
aktív tag
sziasztok!
pár perce kaptam egy emailt a noreply@steampowered.com email címről (ami validnak tűnik), ami képként tartalmaz egy account recovery code-ot.
ez vajon nem valamilyen adathalászós email? ha nem az, akkor miért küld ilyet nekem a steam???
legutóbb tegnap este is bent voltam a rendszerben és játszottam.
előre is köszi! -
válasz
Assimilator #79816 üzenetére
Kíváncsi voltam a 100millás badge-re, mondom akkor már bejelölöm.
Egyébként ronda a badge...
-
Jinxb1rd
addikt
Én meg rájöttem, hogy máris elb@#&tam több órát, legalább 8-10et egy ilyen értelmetlen, céltalan dologgal és sose hozhatom már vissza ezeket az órákat.
-
Danny365
őstag
válasz
noorbertt #79809 üzenetére
Egyelőre fel sem tudom dolgozni ezt a hihetetlen teljesítményt...
@-secret-
Itt van. Most nézem csak, milyen keveset játszottam mostanában...@CactuS
Igen, eddig csak a 100-as szoba érte el, szerencsére sikerült kifognom eddig minden nap a legjobbat. De még bőven van ideje a többi szobának is. -
Danny365
őstag
No reggel arra keltem, hogy megvan a 100,000,000-ós Monster Summer Badge, de ez is csak 200xp-t ér. Nincs nagyobb szint a játékban.
-
törölt tag
válasz
csaba951 #79804 üzenetére
Nekem ez a gyöngyszem van meg. Kicsit vigyázni kell vele, mert vannak, akiknél eszméletvesztést okoz a játék. Ez is dob kártyát.
Amúgy szerintem ezek a fejlesztők nagyon okosan megtanulják, hogyan építsék be a Steamworks-öt a játékba, hogy legyenek achik és kártyák, így a vásárlók kevésbé érzik magukat átverve egy 19 centes vásárlás után, mert legalább visszajön az ára (vagy nem, akkor írnak egy vicces értékelést).
-
csaba951
veterán
Itt van egy újabb gyöngyszem a mindennél rosszabb játékok szerelmeseinek/gyűjtőinek!:
Zombie Zoeds -
sixpak
nagyúr
Szia. Köszi...igen, most vettem egy fél órája.
Akkor így jártam, nálam is ez a hiba, mint amit linkeltél.
Ez a refund hogyan működik?
Igaz, csak 1,75 volt, de ha nem működik, akkor azért csak visszakérem...(#79802) Farkas86 : nálam ugyanaz a gond mint amire eami linkjében panaszkodnak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Ryzen 7 CPU-k
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest