Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- iPhone topik
- Íme, a One UI 8
- Fotók, videók mobillal
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alratar
addikt
Jól látom, hogy ezúttal nem lehet kártyát szerezni a felfedezési várólista pörgetésével?
-
alratar
addikt
válasz
ollie #111636 üzenetére
Videó játék szobáról még nem halottál.
De viccet félretéve, szerintem a felhős mentés mindent visz.
-
alratar
addikt
Sziasztok,
lehet valahogyan nullázni a játékidőt és a már megkapott achivmenteket egy játéknál?
Legálisan persze. -
alratar
addikt
válasz
ollie #110715 üzenetére
Nos nem tudom a többi banknál, hogy van ez, de pl. cibnél a váltás hétvégén és zárás után sokkal magasabb (kb.- 10-15 forint plusz euronként)
És mivel a legtöbben 8-17 dolgoznak, így a magasabb áron tudnak csak váltani.
Tudom van az a réteg, akinek pont mind egy, vagy lehet ügyeskedni , de én pl. kinöttem az ügyeskedésből.
Ha lehetne hufban fizetni, nem kéne senkinek ügyeskednie. -
alratar
addikt
Átdolgozta a Valve a Steam demóit, és ennek csak örülhetünk
Ez jó, de én már azt várom, mikor vezeti be a Ft fizetést.
-
alratar
addikt
A steam hardverfelismerést - vagy mi a pontos neve - el lehet ionditani bármikor, vagy csak amikor ő felajánlja?
-
alratar
addikt
válasz
oriic #110000 üzenetére
Igen, sajnos az előbbi.
"A Spec Ops: The Line a továbbiakban nem lesz elérhető az online boltokban, mivel számos, a játékhoz kapcsolódó partneri licenc lejár. Akik megvették, továbbra is letölthetik és játszhatják minden probléma nélkül. A 2K szeretné megköszönni a játékosoknak, akik támogatták, és alig várjuk, hogy még több újdonságot kínáljunk az év folyamán és a jövőben."
-
alratar
addikt
Pár éve próbáltam vásárolni appon keresztül, ami nem igazán sikerült. (penzt zárolták, játékot nem kaptam meg)
Kijavították azóta a hibát és lehet már az appon keresztül vásárolni? -
alratar
addikt
válasz
Anonymusxx #109814 üzenetére
Vagy - magambol kiindulva - yt-ot bamulnak, netflix-et bámulnak.
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Olyan játékról lehet steam-re értékelést írni, mait nem ott játszottam végig, hanem pl PS-en? -
alratar
addikt
válasz
l.skywalker #108695 üzenetére
Mert húzni akarja a szentjét steamen.
Később eladja drágábban.
Elcseréli.
Pimpeli a profilját.
Összeszedi a összeset a kollekcióból, majd kirakja mind, és az így esett cuccokat eladja.
stb. -
alratar
addikt
Sziasztok,
Átlagosan hány nap, míg a visszatérítés elkölthetővé válik?
Pénztárcára kértem. -
alratar
addikt
válasz
DrTechnoid #108020 üzenetére
Én már ré leszoktam, annyira nem megérő szerintem.
3 cent6kártya ? Iga van amelyiket 6 centért is eladhatod, de inkább kifizetem azt a 30 eurot és nem szarakodok. -
alratar
addikt
Még van aki kártyázik?
Azt hittem, az már lecsengett. -
alratar
addikt
Sziasztok,
Egy játékhoz csak úgy lehet új workshop itemet fel rakni, ha elindítom a klienst? -
alratar
addikt
Sziasztok,
Jól tudom, hogy a steam rendelkezik magyar supportal?
Tehát tudok írni nekik anyanyelvünkön. -
alratar
addikt
válasz
Shadowguard #106715 üzenetére
Akkor picit megnyugodtam.
Úgy látszik mindenki meg kell járja egyszer ezt. Egyébként vicces, hogy annyit frissitik, mégis megbízhatatlan a cucc.Remélem a cib gyorsabb
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Pár perccel ezelőtt próbáltam vásárolni a steamen egy játékot a mobilalkalmazáson keresztül.
A bankom annak rendje és módja szerint zárolta az összeget, viszont a steam szerint nem történt meg a vásárlás.
Nem tudom megesett e valakivel hasonló dolog, de szerintetek tényleg nem történt meg a vásárlás és visszakapom a zárolt összeget vagy írjak a supportnak? -
alratar
addikt
Sziasztok,
Tudok valahogy nem steames jázékról készült képernyőképet feltölteni? -
alratar
addikt
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy be tudunk jelentkezni egy fiókba két gépről egyazon időben?
Lehet e játszani két különböző játékkal egyszerre? -
alratar
addikt
Sziasztok,
Ha veszek egy csomagot, amiből 1-2 elem már meg van nekem, akkor azokat megkapom újra a könyvtáramba? -
alratar
addikt
válasz
Serpiko #102686 üzenetére
Ez így van.
De ugye bárhol vesszed meg, az ő rendszerén aktiválod, az ő kliensében inditod el a gamet ami így a pofádba tolja az akciót.
Plusz az amcsi kölyköknek meg szerintem rohadtul mindegy, hogy 10 dolcsi vagy máshol (pl. epic store) 8 dolcsi.
S amíg ez nem változik, a valveot soha senki nem fogja tudni megszorongatni. -
alratar
addikt
Sziasztok
Az mitől van, hogy a játékban szerzett achivmentek nem látszanak az aktivitásomban? -
alratar
addikt
Siasztok,
A kérdésem leginkább azokhoz szól, akkik a BETA klienst használják.
Nálatok megjelent az új steam könyvtár ami elvileg mátol lépett BETA állapotba? -
alratar
addikt
válasz
DrTechnoid #100633 üzenetére
Nem is nagyon értem hogy mit fognak még ehhez hozzátenni.Vagy elvenni.Vagy módosítani.
Beleteszik azt, hogy még inkább P2W legyen az egész.
-
alratar
addikt
válasz
DrTechnoid #100609 üzenetére
Szerintem annyi esélyed van játékot nyerni, mint lottó ötöst.
Persze, ha mohinden nap beszel vagy három játékot, egy hangya f@sznynit több. -
alratar
addikt
válasz
Vadernagyúr #98078 üzenetére
Kitalálom. G2A.
Ha szürke piacol vásárolsz, ne csodálkozz. -
alratar
addikt
válasz
jozefgucci1 #94600 üzenetére
Sajnos vagy nem sajnos, nem.
Ha egy játékot aktiválsz, az a fiókhoz van kötve.
De szerintem a te esetedben a Family Share tökéletes megoldás. -
alratar
addikt
Hó reggelt urak!
Szeretném megkéredzni, hogy van-e arra valamii billentyűkombináció, hogy a kliensben a libraryban a keresőre ugorjak?
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Szerintetek van rá esély, hogy a Stardew Valley a téli leárazás alatt 8EUR alá megy?
Ugyanis PS4re meg tudnám venni kb. annyiért. -
alratar
addikt
Sziasztok,
Mondja már el nekem valaki, hogy is van ez.
Elvileg a steam már támogatja a DS4-et. Rádugom pc-re (sajnos nincs Bluetooth adapterem).
Big picture módban működik is f@szán. Viszont ahogy belépek egy játékba (full ccontroller support - mert hülye azért nem vagyok), de ott meg semmi.
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Azt lehet tudni, hogy idén lesznek-e flash akciók a Winter salen, vagy mint tavaly egy leárazás végig? -
alratar
addikt
válasz
[Prolixus] #89991 üzenetére
Én a játékosokról és nem a kiadókról beszéltem.
By thhe way , valóban nem lennének ilyen esemény, de én csak hülyültem. -
alratar
addikt
válasz
[Prolixus] #89986 üzenetére
By the way, nem lenne rossz a játékosoknak.
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Azt meg lehet valahogy/valahol nézni, hogy egy adott képernyőmentés mikor került feltöltésre?
-
alratar
addikt
válasz
energy4ever #89367 üzenetére
Nem lehet, hogy elindul az, csak ellenőrzi a frissítéseket és azért tűnik lassabbnak az indulás?
-
alratar
addikt
válasz
energy4ever #89360 üzenetére
Kliensben Settingsbe bemész és ott Inteface --> Run Steam when my computer start
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest