Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Csapoati #86698 üzenetére
Ez csak azt jelenti, hogy a megvásárolt szoftver/szolgáltatás felett tulajdonjogot nem szereztél, az még mindig a fejlesztőnél/kiadónál van. Ez a szerzői jog.
Rendo84: Mindenekelőtt érdemes megjegyezni, hogy a Steam annyira bebetonozta magát, hogy nem fog megszűnni belátható időn belül. Ez is egy DRM, és mint olyan, idővel korlátozhatja a megvásárolt szoftver használatát. Ennek elkerülésére jött létre a GOG, használd bátran, jó az.
Régebben (5-6 éve) is téma volt ez, akkor állítólag maga Gabe válaszolt levélben egy ilyen kérdésre, és azt írta, hogy ha bekövetkezne a szolgáltatás leállása, akkor lehetőséget adnának a játékok függetlenítésére a Steamtől.
Erről több helyen olvasni, a fórumposztok mára már törölve lettek, ahogy a screenshotok sincsenek archiválva. Viszont elő lehet kutatni párat, például ezt: [link].2011-ben még a szerződés része volt a "C. Termination by Valve " rész alatt az, hogy nem kötelesek önállóan futtatható verziót adni a játékokból, ha a Valve szünteti meg a szolgáltatást. Ez a rész már ki lett véve. '12-ben is máshogy volt megfogalmazva. Korábban szerintem volt erre utalás valamilyen FAQ-ban is.
Valamint azt is képzeld el, hogy mi lenne, ha hirtelen lelőnék a szolgáltatást? Csekély 125+ millió felhasználó haragja szabadulna el a neten, erősen megrendülne a bizalom a többi digitális boltban is (Origin, PSN, stb), a kiadókról nem is beszélve, megugrana a warez, stb. PC-n a játékok többsége függ a Steamtől, ezt így nem lehet meglépni.
-
törölt tag
válasz
DrTechnoid #85754 üzenetére
Az összes felhasználóról beszéltél, nem csak a csalókról. Mihez nincs lövésem?
"bevezetném azt hogy level 40 vagy 50 alatt nem lehet privátra tenni a profilt"
"Aki rejtegetni akarja a profilját meg az inventory-ját az élje ki a rejtőzködési kényszerét..."Vagy szerinted ez csak a scammer profilokra lenne érvényes?
Arról pedig nem szóltam semmit, hogy mit csinálj az accoddal. Viszont ne akard megmondani, hogy ki miért és hogyan használja a rendszert, mert te máshogy gondolod.
A válaszod többi részének meg semmi köze ehhez. -
törölt tag
válasz
DrTechnoid #85750 üzenetére
Nagyon el vagy tévedve. Attól, hogy warez helyett játékot veszel, még nem leszel egy közösség tagja, ahogy nem vagy köteles a nagyvilággal megosztani, hogy pontosan mikor mit csinálsz.
Ha neked mindig minden online tevékenységed publikus, az a te dolgod, de kicsit gáz, hogy a privát profilosokat "hulladéknak" nevezed. -
törölt tag
válasz
wjbhbdux #84848 üzenetére
Na, biztos benéztek ide, aztán gyorsan összehozták a nyilatkozatot
Mondjuk újat nem mondtak, de legalább elnézést kértek.
Assimilator: Még akkor sem, a perek nem ilyen egyszerűek. Látod, már be is ismerték a hibát.
cskamacska: Az lehet, hogy Satya (vagy anno Ballmer) jobbról balra fordulás közben erről álmodott, de 10 év is kevés lenne kivezetni a Win32 API-t, egyrészt mert nem állnak át azonnal az új platformra, másrészt kiforratlan, harmadrészt a régi programok nagy része nem lesz portolva, és végül lehet, hogy meg sem éri a cégeknek. A kukázás mindig is a hatásvadász cikkek része volt. Ezt Gabe is tudja jól
-
törölt tag
válasz
wjbhbdux #84833 üzenetére
Szerintem nem kell hivatalosan elismerni ahhoz, hogy jogilag támadhatók legyenek. Mindenesetre egy ekkora jelentőségű vállalattól az ember elvárná, hogy hivatalosan is nyilatkozzon, illetve hogy ne közösségi moderátorokra bízza a fórumposztot (egyik kedvencem az volt, hogy Facebookon úgyis publikusan megosztod ezeket az adatokat, szóval csend).
-
törölt tag
válasz
[Prolixus] #84825 üzenetére
Talán félnek attól, hogy végül annyira megindul a dolog, hogy valóban konkurenciája lesz a WinStore a Steamnek. A Google szintén, csak ott a Bing lehet az egyik oka.
Mondjuk ezek az unalmas részletek a felhasználót nem izgatják, csak azt látni, hogy a Valve nem készít appot, pedig tehetné.
Ez a hallgatás a karácsonyi incidensről is aranyos. A fórumon írták, hogy az esetlegesen kikerült lakcím, telefonszám, email cím, a kártya utolsó 4 számjegye és a vásárlási előzmények alapján lehet, hogy a support segít "visszaszerezni" az adott fiókot. Nem tudom, hogy ez lehetséges-e, mindenesetre maga az eset és a hozzáállás elég gáz.cattus: A Linux részesedése desktopon 1% körül stagnál hosszú évek óta, Steamen szintén (jelenleg 0,98%), mégis beleöltek nem kis pénzt. Ez nem erről szól.
-
törölt tag
válasz
wjbhbdux #84819 üzenetére
"a Windowson csak a Windows appstoreban vehető programok fussanak"
Ezt a marhaságot honnan szedted?
Szerinted hirtelen kidobták volna az egész Win32 API-t az ablakon? Még Ballmer sem álmodott ilyet. A cél a tabletekkel és mobilokkal azonos felület és alkalmazásbolt volt a 8 idején is. Ennek része a Win32 és az UWP is.
Egyértelműen nem az az akadálya a WP-s (vagy W10M-es) appnak, hogy nincs ki programozzon a platformra. Akár az iOS appot is nagyon könnyen tudnák portolni, arra van a Bridge.
Gabe tojik az egészre, a mobilos thread tele van WP-s posztokkal, az egyiknél éppen több, mint 3000 hsz van. Erre például a magyarázós szövegben elfelejtettek kitérni.
Nekem, mint végfelhasználónak ez előnytelen és bizony nem tetszik.Nemrég olvastam, hogy a Rise of the Tomb Raider is érkezik a Windows Store-ba, mi lesz itt? Dagobert bácsi játéka is 1400 HUF a Steamen, miközben MS-éknél 300 forint
Ebből idővel nagyobb durcázás lesz. App meg nem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát most van egy játéka, aminek a fórumán néhányan őrjöngenek, és egyértelmű, hogy nem dolgozott rajta szinte semmit, meg az is, hogy ez nem érdekli túlzottan. Ahhoz meg igen sok ember kell, hogy visszahozza a 90 eurót
Az tuti, hogy messziről kerülik majd a fejlesztőt.
Sirandrish: Hát igen, az egy dolog, hogy szar, de legalább működjön
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #82566 üzenetére
De én az ilyet nem értem. A "játék" most 2 cent, ennek a felét elveszi a Valve, a másik fele meg a készítőé, aki nyilván már Dagobert bácsi, ennek mi értelme? Én ilyen szirszarokat nem is engednék a Store-ba. A pénz visszakérése abból a szempontból jó, hogy elvileg ha elég sokan kérik vissza, akkor ránéznek újra a játékra, és ha kell, akkor leveszik.
De ez ráadásul Greenlight-os volt (annak is 90 euró a beugrója, gondolom visszahozta...), biztos úgy lett megszavazva, hogy ingyen kulcsokat osztogatott cserébe. -
törölt tag
A sale végéig ezek a játékok lesznek akciózva, vagy várható, hogy lesz más is?
-
törölt tag
válasz
lkristóf #82498 üzenetére
Tyűha, ezen talán lesz egy-két cent haszon is!
Ejj de rettenetes játék ez. Unity-s, szóval optimalizáció nélküli, az irányítás borzalom, a kameramozgás is, nem is túl érdekes, 5 centet viszont megért.
frem1790: Nem az a gond, ha valaki rosszul ejti. Ha valaki társaságban rosszul ejt egy-egy szót, azon szerintem nem szoktak fennakadni. De ha mondjuk videót készítenék, amit rengetegen megnéznek, akkor bizony figyelnék arra, hogy azokat a szavakat, amiket használok (és a fentebb említett szavak nagyon gyakoriak), vagy helyesen ejteném (akár videóból tanulva), vagy a magyar megfelelőjüket használnám.
Nem a videóval vagy a készítőjével van "probléma", hanem a kiejtéssel.
Amúgy a személyes névmásokat nem írjuk nagybetűvel (néhány kivétellel), főleg nem E/1-benDe nem kell személyes sértésnek venni az ilyet, nincsenek "sznob angolosok", de az nem árt senkinek, ha felhívják a figyelmét, legalább tud javítani rajta.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #82014 üzenetére
Indítsd el a játékot, és nézd meg, hogy megjelenik-e (meg hogy 2 óra után dob-e kártyát). Ha nem, akkor a fórumon ellenőrizd, hogy panaszkodnak-e erre. Ha nem, akkor bug lehet.
A kitűzőkre vannak jó kis leírások, ez például elég alapos.
-
törölt tag
válasz
cskamacska #81528 üzenetére
Mostanában elég sokszor tűnik el kb. minden ami a Community része, ilyenkor nincs profil, raktár, barátok, chat, nem dob kártyát, stb. Azt sem lehet tudni, hogy meddig tart, esetleg hogy ez egy támadási kísérlet vagy csak karbantartás, szóval jó lenne, ha valamit mégis jeleznének ilyenkor. Mikor nem működött a képfeltöltés, arra sem reagáltak semmit, aztán egyszer csak megjavult, de sokaknak továbbra sem volt jó (képmentés, profilkép, fanart, stb). Erre egy felhasználó írt megoldást, nem pedig egy alkalmazott. Ott az a bazi nagy fórum, néhány szót igazán írhatnának oda néha, vagy reagálhatnának egy threadre, ha már 1000+ hsz született hirtelen.
-
törölt tag
válasz
wjbhbdux #81076 üzenetére
Szerintem a tört játékoknak az a céljuk, hogy ne használjanak Steam-et. Honnan tudna a Valve azokról?
Egyébként X éve a Garry's mod szép kis csapdát állított. A kalózverziót használók kaptak egy értelmetlen hibaüzenetet, amit ha a fórumra kiírtak, akkor felfedték magukat (a hibakód volt a SteamID), ami alapján bannolták őket.
-
törölt tag
válasz
Assimilator #81017 üzenetére
Nem tudom, nem mélyedtem bele a témába
Csak láttam egy videót, ahol 40 ládát nyitottak ki, aztán volt 1 értékes kés, a többi meg elvileg vacak. Ott mondták a 0,1%-ot.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Lassan a TF2 háttérbe is szorul ilyen szempontból. Ahogy nézegetem időnként a játékok fórumain, már többször kérnek CS:GO kulcsot, mint TF2 kulcsot (ennek a csereberének amúgy gondolom nem használt az, hogy 1 hetet kell várni, mire a megvett tárgy cserélhető lesz?).
-
törölt tag
válasz
Assimilator #80692 üzenetére
"adott naptári évben"
2015-ben is 200 után tilt, aztán 2016-ban is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha valakit letiltok Steamen, és barátnak akarna jelölni, akkor mi történne? Tudná, hogy blokkoltam, vagy hibát írna (mondjuk úgy is egyértelmű)?
-
törölt tag
válasz
rdanii13 #80649 üzenetére
Hát leírod nekik azt, amit csináltál, ami és ahogy történt, aztán majd válaszolnak (lassan). Ha kérnek még plusz infót, akkor megadod, ha széttárják a karjukat, akkor nincs mit tenni, tanulópénz.
Itt pedig senki sem supportos, így mást nem is nagyon fogsz válaszul kapni.Szerintem nézegesd a Steames fórumot, hogy lásd, másokat hogy vertek át, mit tettek, abból is tanulhatsz. Ahol tudnak, ott átvernek. A legdurvább, hogy az e-mailes megerősítést is ki tudják kerülni valami vírussal.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Gabe hadat üzent a Microsoftnak, miután a W8 megkapta a Store-t. Utána született meg a SteamOS. Nem hiszem, hogy a közeljövőben jönne WP-s app, még akkor sem, ha 30%-os részesedése lenne
rdanii13: "feltelepitettem valami Malwarebytes programot az talált valami Steames fájlt"
Mivel látom, hogy torrentezel, így valószínűleg van néhány, amúgy Steames játékod is onnan. Ha igen, akkor lehet, hogy a feltört fájlt mutogattad a Valve-nakKülönben érdekes, a közösségi fórumot böngészve az átvertek 95%-a CS:GO-val játszik. Hmm...
-
-
törölt tag
Elgondolkoztam, hogy mi van azokkal a játékokkal, amik DRM-mentesek, és a telepítőjük ott van a játék könyvtárában? Megveszed, visszakéred az árát (automatikusan nem törlődik a gépről), kimásolod, majd feltelepíted/futtatod. Persze ilyenkor nem lesz meg a játék, de mégis tudsz játszani vele.
Úgy értem, hogy ez is visszaélésre adhat lehetőséget.
Ha már a kártyák is 2 óra után esnek csak az agyatlan refundok miatt, így egy-egy éppen ingyenes csodát kénytelen vagyok 4-5 órán át is futtatni a kártyákértcyberwarfare: Hát igen... a németeknél ez még be is válhat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
hemaka #80046 üzenetére
Az a gáz, hogy játékok vásárlásáért kapod a legkevesebb XP-t. Megveszel egy 300 eurós CoD gigapakkot és kapsz érte 8-9 pontot (amennyi játék van benne). De ha veszel 5 darab kártyát egy borzalmas játékhoz, akkor 25 cent = 100XP. Szerintem ez nem egészen jó, de ez van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Amúgy vajon hányan tudják, hogy a szörnyes játék vége egy kill screen?
-
törölt tag
válasz
Assimilator #79984 üzenetére
Lehet, hogy okkal bagatellizálják el az emberek, mert nincs miről beszélni. Összemosod a dolgokat (ez nem árnyalás), az embereket (és a Valve-t) múltkor hülyének nézted. Ez csak egy faék egyszerűségű kattintgatós játék volt azoknak, akik vevők erre, előnnyel nem járt. Lett két csoport (YOWH és wchill), akik jókat beszélgettek és azon dolgoztak minden nap, hogy előbb érjék el a 100 milliót, mint a többiek. Ebbe időnként becsatlakozott 1-2 dolgozó is. Közös munka nélkül nem lehetett volna, amihez meg a script megírásán kívül más is kellett. Ma vége lesz, ennyi. Ennek semmilyen következménye nem lesz, nem ugrik meg a csalók száma, nem akar mindenki jogtalanul előnyökhöz jutni, aki meg igen, az eddig is ezen munkálkodott, és nem ez a játék adta meg a kezdőlökést.
SQX_Barto: Bocsi, azt hittem, hogy egyértelmű, mert már ez a vita egyszer (többször) le lett futva itt a játék során, és én is leírtam mindig a véleményem
csaba951: Eddig mindig 8-as szint kellett ezekhez, szerintem ezen nem változtatnak (de hogy miért pont 8, azt nem tudom).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jajj, ez lemaradt: //szarkazmus
Ha valakinek nem lenne egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
#65537792 #79977 üzenetére
Nem, itt most arról van megint szó, hogy bár tudta a Valve, hogy vannak scriptek, ahelyett, hogy bannolta volna az embereket, még ösztönözte is a használatukat azzal, hogy készített új kitűzőt. Ha valaki a szörnyes játékban használt scriptet, akkor az megy is tovább aimbotot meg wallhack-et használni a CS-be. A végén már a Store-t fogják megscriptelni.
hemaka: Botnet script? Szerintem valami mást használsz, mint kéne
Amúgy nem új játékot kellett volna kezdened (akkor lemegy 0-ra a szinted), hanem direkt átmenni egy másik szobába, ami legfeljebb 10 szinttel lehet magasabb, mint ahogy most állsz.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Igen, azt IRC-n, Twitch-en vagy a Steames csoportban találsz.
A wormhole az előző szobában elért szinted alapján kapott pontokból vehető meg a játék kezdésekor, aranyból nem lehet megvenni.
regener: GRID, FlatOut 2 (bár inkább az UC, de az 4 euró), meg esetleg Burnout Paradise. Amúgy például a Portal megéri, ha még nincs meg.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az autojoin csak annyit csinál, hogy magától kinyomja a hibaüzeneteket és bizonyos időközönként újra próbál csatlakozni egy vagy több megadott szobához. Tehát ettől nem szűnik meg az a korlátozás, hogy ugyanabba a szobába nem mehetsz vissza, illetve 10-nél nagyobb szintkülönbség esetén magasabba sem tudsz belépni. Ha olyan szobát találsz, amit valamelyik script készítője ad meg, akkor jó eséllyel haladsz gyorsan benne.
Nekem tegnap a Firefox 2,7GB memóriát evett meg egy nagyobb ugrásnál, utána nem is válaszolt. A háttérben ment a script, csak semmit sem láttam belőle. -
törölt tag
válasz
khmmmm #79951 üzenetére
Ahol eddig voltam, ott inkább 400 aktív volt, mint 600. A YOWH script írta, hogy az adott szobában hányan használják, és az 1500 emberből sokszor 2-300 használta csak, a többi vagy mást, vagy semmit. Tegnapelőtt ugyanez volt, mint amit írtál, bár 50 millióig eljutottunk így is (én inaktív voltam), viszont tegnap semmi gond nem volt a bossoknál, 4-5 percig is éltek. Mivel én nem követtem a dolgokat, így a chaten írt okosságokra hallgatva váltottam szobát (azzal is gondok voltak, ugyanis mindenre hibát írt, de az autojoin scriptet futtatva egy percig egyszer csak beléptem). Nem tudom, kik írták Twitch-en, hogy a YOWH jobb script, de nekem végül is bejött a váltás (amúgy a YOWH elvileg 30 millió feletti szinteken tud nagyot ugrani).
-
törölt tag
Nem voltak trollok ott ahol először voltam, minden jól ment. Egyszerűen lassabb volt, de ezt írták a chaten is. A wchill script azóta nem a legjobb, hogy beleraktak valami anti-troll részt.
Az első 7-ben van az első 5 YOWH szoba, ennek nem csak a trollok hiánya az oka. Mondjuk próbálkoztak azért. -
törölt tag
válasz
SQX_Barto #79942 üzenetére
Elvileg már nem lesz több szoba, tehát 6-kor vége van mindnek. Már nem valószínű, hogy el lehet elérni a végét egy friss szobával.
Nekem is meglett a 100 misis kitűző, de kellett hozzá kis ügyeskedés.
uLLeticaL-t néztem Twitch-en, ott bejelentettek 5 szobát egyszerre. Bementem a másodikba. 2 millió körül írták páran (meg páran az ellenkezőjét), hogy a szoba rosszul halad (az első kb. 3 milliónál járt akkor), így gyorsan döntöttem, és kiléptem onnan. Újabb szobákba nem tudtam csatlakozni, így IRC-n kerestem magamnak egy YOWH szobát. Lassan, 2 óra késéssel írtak egy újabbat. Nekik sokkal hatékonyabb a scriptjük, nagyon hamar beértük azt, amit otthagytam, mostanra meg a 100 millió is megvan (az előző szoba most jár 55 millió körül).Az vicces volt, mikor chaten bejelentették, hogy éppen 3-4 Valve-alkalmazott is bent van valamelyik "hivatalos" szobában
-
törölt tag
válasz
csaba951 #79804 üzenetére
Nekem ez a gyöngyszem van meg. Kicsit vigyázni kell vele, mert vannak, akiknél eszméletvesztést okoz a játék. Ez is dob kártyát.
Amúgy szerintem ezek a fejlesztők nagyon okosan megtanulják, hogyan építsék be a Steamworks-öt a játékba, hogy legyenek achik és kártyák, így a vásárlók kevésbé érzik magukat átverve egy 19 centes vásárlás után, mert legalább visszajön az ára (vagy nem, akkor írnak egy vicces értékelést).
-
törölt tag
Azért az jó, hogy a szörnyes játékban feloldott akcióval
ugyanannyiba kerül a játék, mint előtte.Visszavonom, megint nem frissült időben. De tegnap még tovább tartott. Azt hittem megint hibás.
(#79785) bul07: Hát az tuti, a szörnyes kártyák is már csak 7-8 centet érnek, és így is kell egy kis idő, mire elkelnek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Még ha nem is nagymértékben, de akkor is többször lépnek fel így egyesek, mintha semmi sem lenne (mondjuk akkor 24 óránként egyszer, hogy van-e új akció). Tekintve, hogy 5 és 10 millió között van az online jelenlét, az a 0,8-1,5 millió játékos nem annyira rossz
Igen, ha a szó szigorú értelmében vesszük, ez csalás. Egy olyan csalás, ami más játékát nem befolyásolja, nem akadályozza, másnak nem látható (hiszen igen nehéz ilyen szobába kerülni, konzolból kell direkt belépni, kb. 1 perccel a szoba indulása után meg már nem is lehet), előnnyel nem jár azon kívül, hogy biztosan mind a 9 játék akciót kap, illetve néhány ember profilján a szörnyes kitűzőn magasabb szám lesz (de plusz XP-t nem ad). Ezen felesleges fennakadni.
A WH-s és egyéb csalásokkal pedig azért nem lehet összehasonlítani, mert azok más játékosok eredményeit és játékélményét jelentősen befolyásolja, elrontja, ellehetetleníti.
Viszont ne feledd, hogy itt olyan eredményeket érnek így el, amiket nem lehet másképpen. Ennyi ember nem fog hatékonyan összedolgozni gondolatátvitellel (mert chat az nincs), nem véletlenül haladnak lassan azok a szobák, amikkel nem foglalkozik senki igazából. Ha a Valve csinál 20 milliós kitűzőt, akkor ezt csak azoknak csinálja, akik scriptelnek. Ők sem úgy fogják ezt fel, mint csalás, nem mossák össze más dolgokkal, nem büntetnek érte, hanem direkt nem jutalmazzák mással, mint egy kitűzővel.
Sajnos már nem tudom, hogy melyik játék nem jött össze, de talán az volt, hogy 250.000 boss-t kellett legyőzni hozzá, és ez nem lett meg még így sem. Jelenleg 200.000 a határ.
-
törölt tag
válasz
Assimilator #79759 üzenetére
Ezt a "marketingguru dumát" nekem egyetemen oktatták (meg más webáruházak is viccből vezették be karácsonykor, hogy időnként megjelent valami, amire kattintani lehetett pontgyűjtésért), de nem tudtam, hogy szakértője vagy a témának, ráadásul látod is, hogy a store forgalma mekkora a tavalyihoz képest, szóval akkor gyorsan zárjuk is le.
Szóval tuti nem látták ezt előre. Bedobták az ötletet, hogy kattintgatós böngészős játékban kell az egeret tönkretéve pontokat gyűjteni úgy, hogy az semmilyen előnnyel nem jár. Biztos senkinek nem jut eszébe autoclicker programot használni, esetleg írni egy scriptet rá, mert mindenki annyire hülye, mint ők. Főleg, hogy a Cookie Clicker-hez is vannak elég érthető és egyszerű leírások a neten, amikre 2 másodperc rákeresni. Ők ezekről biztos soha nem hallottak.
-
törölt tag
válasz
Assimilator #79755 üzenetére
Ez egy tök általános üzleti fogás, az online áruházhoz kötik a felhasználót valamilyen játékkal, közben az állandóan a szeme előtt van, nagyobb eséllyel költekezik, ezt nem most találták ki.
Arra nem számítottak, hogy ennyire hatékony lesz a dolog, mert azt már írtuk páran, hogy a 300 ezres célt sem lehetett volna sehogy elérni. Ezekről mind tudnak, ne nézd hülyének őket.sagem: A wallhack meg aimbot teljesen más kategória.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
#65313280 #79753 üzenetére
Hát engem lekötött a játék 10 percre mikor indult, aztán hagytam a fenébe
A háttérben gyorsabban pörögtek a szintek, mint mikor megnyitottam. Scritpeket meg clickereket nem akartam használni, de egy jó szobába csatlakozva mások felhúzták a szintem. Van pár csoport, ahol írják, milyen szobába lehet bemenni, ahol direkt ez folyik, én meg beléptem egybe passzív játékosnak. Megváltozott a kitűzőm, aztán ennyi. A szavazós tényleg jobb volt tavaly, de ez aktívabbá teszi az embereket, többet nézik az akciókat, vagyis több pénz folyik be.
Amúgy tegnapelőtt volt azt hiszem, mikor az egyik játék fel sem lett oldva, pedig a scriptek már élesek voltak, szóval valami nem kapott nagyobb akciót. Egyszerűen kizártnak tartom, hogy bárkinek ártana ez az egész, mert a Valve belekalkulálta ezt az elérendő célokba (is). Na mindegy.
A profilnullázós hiba meg addig nem gond, amíg a pénztárca megvan. Ha éppen aktuálisan eltűnne az is, akkor elég morcos lennék
-
törölt tag
válasz
cskamacska #79738 üzenetére
Szerinted a Valve nem tudott a botokról, scriptekről, ilyenekről? Az egyik játék, ami inspirálta őket, a Cookie Clicker. Hát abban sem kattintgatással lehet komolyabb eredményeket elérni. 1.000.000-ig meg el sem lehetne jutni scriptezők nélkül, mégis készítettek kitűzőt a 300.000 után, mert tudják jól, hogy ez megy. Én is becsatlakoztam egy szobába, amit írtak Steam-es csoportban, ma reggelre 6M+ volt a szintem, pedig semmit sem csináltam (scriptem sincs), ráadásul írták rá, hogy rengetegen nem tudják, hogy milyen csoport, ezért nuke-olták a bossokat. Semmi nem volt belőle, se vita, se csúnyán nézés.
Szerinted valaki majd megfogja az ezres barátlistáját, felmennek egyszerre TS-re taktikát beszélni és 24 órán át megy majd a csapatmunka, hogy mikor cripple, meg mikor wormhole, hogy meglehessen valamelyik nagyobb szám? Ugyan.
Most is voltam olyan csapatban, ahol semmi ilyesmi nem volt. Állandóan ment a nuke, alig volt arany, a 2000-es szintet is elég nehezen értük el.
A másik meg az, hogyha semmi tétje nincs, senkinek nem lehet belerondítani a játékába (ugye script sem magától települ), akkor miért zavar? Akkor lehetne visszaélésről beszélni, ha nem lenne 200XP-s korlát. Más játékokban történő csalással meg vicces, hogy összehasonlítod
Én örülök, hogy lett egy ilyen kitűzőm, mert érdekes a szintje.Egyébként a pénzemet tegnap vissza is kaptam, tényleg 4 nap kellett, mire megjelent.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Jinxb1rd #79492 üzenetére
Én azonnal próbáltam belépni a játékba (amint vége volt a karbantartásnak), de az elsőbe már nem engedett be, a második meg kb. olyan tempót megy, mint az előző csapat. Meg vicces volt, hogy az első pár körben alig haltak a szörnyek, mert mindenki éppen a 900 pontját költötte kincsesládákra
-
törölt tag
válasz
Assimilator #79288 üzenetére
Persze, írta is, hogy a vásárlás 1 kártyát fog adni, de semmi
-
törölt tag
válasz
Assimilator #79283 üzenetére
Én annak idején vettem 12 centért egy ajándékkatapultot, aztán prémiumos lettem én is.
A Portal 1-2 pedig kötelező vétel annak, aki szereti a logikai-ügyességi játékokat. A 2-ben ráadásul fasza kis pályaszerkesztő is van.Amúgy jó a rendszer, igazából azért sem dob kártyát, hogy vásárolok
Már 6 darab várakozik valahol. A csapatváltós dolog meg napi 2 kártyát hoz, plusz a magas szint felejtős tőle.
-
törölt tag
válasz
Chiller #79262 üzenetére
Nekem egyből adott mikor új játékot kezdtem, majd kb. fél órával később megint. Aztán többet nem
De most megint kipróbálom, úgyis csak az 565. szinten vagyok 13 óra után, szóval rekord nem nagyon lesz. Tegnap 2 órával a vége előtt kezdtem újat, akkor is simán becsatlakozott egy új csapatba.
-
törölt tag
-
törölt tag
Na, 1,5 óra alatt el is fogadták a visszatérítési kérelmem, bár azt írják, hogy 7 napon belül kerül a pénztárcába az összeg. Esetleg valaki már kapta vissza hamarabb? Jó lenne, ha mostanában tudnám felhasználni.
-
törölt tag
válasz
TheProb #79198 üzenetére
Itt lehet kérni visszatérítést, de mivel minden kérelem egyedileg van elbírálva, így lehet, hogy rápillantanak a kártyákra is
Ezt vehetik visszaélésnek, főleg egy pár centes játéknál.
-
törölt tag
válasz
Assimilator #79162 üzenetére
Nem ezt a kódot futtatom a háttérben, hanem a játékot magát, csak megnéztem a github-on, hogy mit csinál, amiért esetleg bannolhatnának valakit. Egyébként az is biztos, hogy nem lennének az emberek fél nap után már lassan 2000-es szinten, ha senki sem használna valami segédeszközt.
De nyugodtan nézd meg, és mondd el, hogy ebből a böngészőben futó javascript-ből mit venne észre a Valve?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Hunbeast87 #79157 üzenetére
Igen, azt láttam. Meg a kommenteket is a képnél, amikben azt fejtegetik, hogy mennyire látszik, hogy fake. Sehol sem olvastam arról, hogy bárkit bármiért bannoltak volna, ráadásul max. annyit láthatnának, hogy egy gépről irreálisan sok kattintás jön, azt viszont nem, hogy miért.
Van aki szerint játékkártya csak akkor jön, ha fut megnyitva, akkor meg nem baj, ha pl. használ valamilyen képességet is magától, vagy a gyengébb spawner-hez ugrik.Assimilator: Persze, de itt most arról volt szó, hogy ezért bárkit bannolnának. Én is csak a háttérben futtatom (kártyát úgyse nagyon dob), már 617-es szinten van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
breakout123 #79100 üzenetére
Szerintem nincs korlát, de majd holnap este a resetnél kiderül, hogy meddig lehet eljutni kb.
-
törölt tag
válasz
Jinxb1rd #79094 üzenetére
Na de ennyire? Én sem akartam kattintgatni (meg erre bármit használni), csak a háttérben hagyni kicsit futni. Most már elindult. Mindenesetre vicces a 100 TP-t érő 150-es szintű kitűző.
djculture: Pontosan így vagyok én is, csak érdekes lenne egy 300-as szintű kitűző a profilban
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Urak!
Mi történik itt? Én el sem tudok kezdeni egy új játékot (there was a problem...), másik acc meg 45 perc alatt 140-es szinten van (háttérben), gyakorlatilag 20 másodperc egy egész menetEnnyire felfedezték az emberek a turbo clicker programokat, vagy valami hiba van?
-
törölt tag
válasz
kriszpontaz #78969 üzenetére
Hát gondoltam is, hogy majd kártyákból megveszem (mivel 22-ig érvényes ár), erre ma reggel már ez fogad
Sebaj, lesz majd más! Nem volt gyanús, mert ezeknél a szimulátoroknál szokás a korábbi verziót alaposan leárazni, és mivel a pakk többi tagja erősen negatív értékeléseket kapott, így miért ne adnák ennyiért?
Amúgy nekem tegnap egy rakás játék -7 euróról indult, azokat is szívesen megvettem volna számlaszámmal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kuponkunyeráló
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Whisky topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Külpolitika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GAMER PC Eladó ! I5-10400F 500GB SSD 16GB DDR4 RTX3070 8GB!
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- Meta Quest 3s 128GB VR Headset ajándék fejpánttal + 2 év CSEREGARI
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- ASUS ROG G513M - RTX 3060 - Ryzen 7 4800h - 32GB RAM - 6 hónap gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest