Hirdetés
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Deadpool visszatért http://store.steampowered.com/app/224060/
-
mark!
őstag
válasz
1 among many
üzenetére
köszi szépen!

-
mark!
őstag
Attól hogy nincs meg egy játék, a piacon tudok venni itemeket ahhoz a bizonyos játékhoz?
-
genndy
addikt
válasz
leviske
üzenetére
Na akkor már leírom, ha megnéztem ne sikkadjon el
:
DirectX, VC, .NET, stb. keretprogramok telepítésének megúszása első indításkor:
Vegyük példának a Borderlands 2-t (az jó játék meg volt már bundliban is, úgyhogy val. sokaknak megvan):
1. Ki kell keresni a játék ID-jét (az Áruházi oldalból kiírható). Border2-nél ez a 49520
2. Steam\SteamApps\common\Borderlands 2\installscript.vdf - itt vannak olyan bejegyzések egymás alatt hogy "vcredist2005", "vcredist2005atl", stb.
3. Registryben meg kell keresni: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Valve\Steam\Apps\49520 - ha nem létezik ilyen kulcs (key) akkor létre kell hozni.
4. Ezen belül meg kell csinálni duplaszó (dword) -ként az előző értékeket ("vcredist2005", "vcredist2005atl", stb., csak idézőjelek nélkül) és az értéküket "1"-re állítani.
Ha minden igaz akkor ezután már úgy veszi hogy ezek telepítettek és nem fog nekiállni még egyszer (de élesben nem próbáltam ki). Kicsit macerás, meg a registry-bizgera miatt nem biztos hogy mindenki neki mer állni. -
leviske
veterán
válasz
genndy
üzenetére
Köszi. Hozzáértés hiányában a registry-t igyekszem elkerülni, bár kellően szájbarágós példákkal még van is esély rá, hogy felfogok a dolgokból valamit.

(#80591) ollie: Originről telepítve még sose volt ilyen gondom, ezért tippeltem, hogy valamit kizárólag a kliensnek köszönhetek.
-
genndy
addikt
válasz
leviske
üzenetére
Igen, ha a registryben a megfelelő helyen (HKLM/Software/Valve/<játékID> vagy valami ilyesmi) ezeknek a segédprogramoknak 1-re állítod azt az értékét, hogy telepítve van-e. Akkor már nem akarja föltenni.
Viszont amiatt érdemes, mert ekkor biztos a játéknak megfelelő Dx, VC, ... kerül föl és legalább amiatt nem fog rinyálni/fagyni.Most melóhelyről vagyok, délután otthonról nézhetek példát ha addig nem írja valaki meg.
-
leviske
veterán
Megtudom valahogy győzni arról a klienst, hogy ne nyúlkáljon olyasmikhez, mint a DirectX meg egyebek a telepítések során? Csak mert rendre mikor ilyet tesz, valahogy elkrja a gépet és csak visszaállítás segít.
-
kaszaking
tag
Tudnátok izgalmas vagy érdekes játékot ajánlani lehetőleg nagyon alacsony árfekvésben? (Max 1000 Magyar Birodalmi koronáért)
-
whitezo88
nagyúr
ideértem barátnőm gépéhez, megnéztem az usert, mert historyba írja az eladót, célzott csalás történt bár nem csak ezzel az accal, ahogy a hsz-ek tükrözik... [link] jelentés megvolt, várjuk a semmit...
-
whitezo88
nagyúr
válasz
NyMRooD
üzenetére
de az egész gyanús dolog, kinek állhat ez így érdekében, valami kártyás baromság jár érte? Ezt át lehet adni? Nyomon lehet-e követni? Nem kéne jeleznie a Steamnek hogy gyanús belépés történt? Miért nem változtattak jelszót? csak ennyi kellett?
csaba951 - de ennek mi volt az értelme, hogy vesz az accján egy ilyen szart? nem is értem mondjuk az egész kártyás cuccot. Valakitől konkrétan vett, aki a csaló?
-
csaba951
veterán
válasz
whitezo88
üzenetére
semmi csak 4,16 €-ért vett egy amúgy 0,1 €-ba kerülő kártyát a Market-en. Ha nem ő vette, akkor valaki ismeri a Steam ÉS az e-mail felhasználónevét/jelszavát is.
Kártérítésre ne nagyon számítson! A Steam szempontából rendben van a dolog. Az összes jóváhagyást megcsinálta valaki. Vagy kikapcsolta a megerősítéseket, és ekkor hivatalosan nem foglalkozik vele a Steam.
Minden ilyen helyre külön-külön jelszót kell használni!
-
NyMRooD
addikt
válasz
whitezo88
üzenetére
Ránézésre, valaki belépet barátnőd accountjára és vitték a pénzét, mert az FBI Agent 1-et 0.1$ vesztegetik a piacon. A jelszó módosítás mellet ajánlott bekapcsolni a steam guard-ot, illetve a mail és steam jelszó ne ugyan az legyen. Ha lehet (gondolom lehet, csak nem tudom hogyan kell) jelentsétek az eladót, mert ő lehetett a ludas (bár az egy bot).
Szerk: A pénzt szerintem nem fogjátok visszakapni, mert most szigorított a Valve, de az lehet erre az esetre nem érvényes, majd egy okosabb leírja.
-
whitezo88
nagyúr
üdv, a következő történt:
barátnőm címére jött egy levél, miszerint történt steam pénzen egy vásárlás:
Your recent Community Market purchase from CS:GO Lottery | Bot #92 has been processed and 4.16 EUR has been debited from your Steam Wallet.
csakhogy nem ő volt, 2 napja be se logolt. Steambe be tud lépni, írja hogy 0.01 pénze maradt. Ez jelent meg a libraryban:
BattleBlock Theater®
FBI Agent 1ez mi a szent szar? írtam neki h mindenhol változtasson jelszót meg toljon egy víruskeresést hátha talál valami malwaret, de nemrég csináltuk éppen és alig gépezik, gyanús oldalakra meg nem látogat, nem szed le semmi kisegítő szirszart.
a levél: [link]
-
cskamacska
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Na jól le lettem ninjulva.
És ki az a barát? Az országban lehet vagy 20 ember aki játszik ezzel. 
Ami inkább érdekes, hogy a kiegészítők és DLC-k is megkapták a felezést, mert eddig csak -10-33%-on bohóckodtak velük, rendesebb leárazást eddig még soha nem kaptak.
De túlárazott Omaha-Kursk-El Alamein töltelék helyett van jobb ingyé.

Royal Hungarian Army - Turan Campaign v1.1
Tubi: intró, játékmenet bemutató
Royal Hungarian Army - Zrínyi Campaign v0.9

-
albert8
veterán
Újraraktam a rendszert win7-8ra majd azt az üzenetet kapom, hogy hálózati hiba miatt nem lép be. A steam a másik meghajtón volt nem azon amin a rendszer. Ezért nem akar belépni? próbáltam a clientregistryt törölni.
-
csaba951
veterán

Még Summer Sale előtt dobta a gép, amikor az Ittle Dew játék kártyáit craftoltam. Ma végre elvitte valaki, aki képes volt ezért 1,74 €-t fizetni! Őrület!
-
csaba951
veterán
Napiban
Panzer Corps;-50 %; 9,99 €
A Panzer General modern változata, ami minden gond/állítgatás nélkül elindul a mai gépeken. Kiemelkedő összetettségű, WW II-s, körökre osztott stratégiai játék. Az egyik barátom kedvenc játéka! Idén tavasztól vásárolható meg Steam-en. Ez az első komolyabb, és eddigi legnagyobb leárazása.Akik a korábbi terjesztési rendszerben vették meg, (ingyen) kérhetnek a kiadótól Steam-es kulcsokat. Így legalább nem kell szenvedi a patchakkel (mert azért volt már jópár!)!

Erősen ajánlott hozzá!:
Panzer Corps: Complete Grand Campaign 1939-1945 -
Lackki
őstag
hasznos kis progi lehet ez sokaknak!
Steam Library Manager -
-
Vertigo18
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
Nah, akkor majd szívni fogok emiatt... egy "utcát" feltolok...

-
Vertigo18
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
nah, most lebuktam, hogy warezolok!

Bekaphatod!

-
eami
Topikgazda
válasz
kenand
üzenetére
nekem az utóbbi fél évben mindig 1 napon belül válaszoltak. Amire érdemes viszont odafigyelni, hogy annak ellenére hogy világosan kiválasztod hogy mi a problémád, majd le is írod, képesek egy automatikus üzenetben ajánlani pár megoldást amire ha nem válaszolsz külön akkor nem is fog vele foglalkozni senki sem.
pl még refund újítás előtt írtam nekik GTA V preorder kapcsán és nem vettem észre hogy a ticketben megjelent tőlük automatikusan ez:
"Based on the category you have chosen, it appears that you are requesting assistance with a pre-order.Did you know that you can instantly refund your own pre-order purchases made on Steam? For instructions on how to refund your pre-order purchase to your Steam Wallet, please see the below FAQ:
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6345-QIDX-7244
If your issue has not been resolved or you are unable to refund your pre-order, please let us know and we will assist you as soon as possible. Otherwise your ticket will be automatically closed. "
Miután észre vettem és írtam erre nekik, 15 órán belül válaszoltak is.
-
Vertigo18
addikt
-
Korábban már írtam, hogy ellopták a steam fiókomat.... nem tudom vallaki itt járt már-e így...
Ha igen a Steam mennyi idővel segített, miután megírta a szükséges dolgokat?
sajna összességében már 2 hete húzódik nekem, írtam paypal adatokat Humble Bundle vásárálsról, direkt Steam vásárlásról és küldtem dobozos termék kódost is úgy ahogy kérték..... de még válaszra sem méltatta a steam support....Valakinel tapasztalata? vagy mit lehet ilyenkor még tenni?
-
1 among many
tag
Ha Steam Workshop-ból kerül a gépre bármi kártékony, azért egyértelműen a Valve felelős (első körben, a felhasználó felől nézve, aztán hogy ők a feltöltővel szemben mit tudnak tenni, az már az ő dolguk), akkor is, ha ezt esetleg nem akarják elismerni. 3. féltől származó kiegészítések, modok esetén a játék fejlesztői a felelősek, ha sérülékenységet hagytak a programjukban. Ha előre elhárítják a felelősséget, és kijelentik, hogy a 3. féltől származó tartalmak használata nem tekinthető rendeltetésszerű használatnak, akkor persze nem. De nagyon sok játék eleve ezekkel a tartalmakkal adja el magát. Én anno még a HL1-et is csak azért vettem meg, mert a modjaival akartam multizni. Így nem biztos, hogy célszerű üzleti stratégia mostantól beleírni minden eula-ba a fenti kitételt. Az eddig eladott programoknál pedig felmerül a visszatérítés jogos igénye, ha visszavonják a 3. féltől származó tartalmak támogatását. Úgyhogy ezt a kérdést mihamarabb tisztázni kell.
Egyébként már jó ideje leírtam több helyen, hogy olyan méretűvé és összetettségűvé vált ez az ipar, hogy a játékosoknak dedikált érdekvédelmi szervezetre van szükségük.
A sokszor tetemes összegeket mozgató mikrotranzakciók miatt pedig különösen égetővé kezd válni a kérdés. Ha egy banki szoftver hibájából anyagi kár ér valakit, nem kérdéses, hogy azért ki felel. Egy hasonlóan pénzbeli értékeket kezelő cég viszont röhöghet a képébe bárkinek, csupán mert anno tyufftyuff-csimmbumm játékokkal kezdte a működését??Gondolkozom rajta, hogy talán valamelyik kompetens EU-s szervezetnél érdemes lenne hivatalosan panaszt tenni ez ügyben.
-
genndy
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
"természetesen a "C"-re van telepítve" - ha hagytad alapbeállításon, akkor persze odapakolja magát, de sokszor volt itt is ajánlva hogy érdemes magát a Steamet is odatenni ahol aztán a játékok is lesznek (pl. akkor még külön könyvtárak beállítgatásával sem kell vacakolni).
Nincs amúgy sok dolgod, a jelenlegi Steam mappádat a C:-ről tedd biztonságba, Win újratelepítés után meg tedd vissza, indítsd el és kész. Kicsit tovább tart majd az első indítás, meg a játékok első indítása is (amíg rendbeteszi a hiányzó segédprogikat meg registry bejegyzéseket), de ennyi.
FIGYELEM! A Steam lementése nem azonos a mentett állásaid mentésével! Ha azokat is meg akarod tartani akkor vagy nézz utána hogy mi hová pakol, vagy használj valami savegame-mentő cuccot. Én egyébként újratelepítés előtt a komplett C:-met lementem (sok játék az Users/AppData-ba is pakol mentését) és akkor megvan minden.Vertigo18: sajnos ez a különböző telepítések, könyvtárak használata miatt nem is olyan egyszerű. Bár valóban van olyan rész ami beleírható lenne. Hajrá, írd meg

-
Vertigo18
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Szerintem lassan eljön az ideje beírni a téma összefoglalóba, hogy mi a teendő win újratelepítésnél...
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Újra fogom telepíteni az OS-t, nagyobb SSD-re cuccolok át, mert a jelenlegi már nagyon kicsi. A steam természetesen a "C"-re van telepítve, a játékok egy külön meghajtón a "D"-n foglalnak helyet.
Mit kell tennem, hogy minden ugyanúgy maradjon mint régen? Csak feltelepítem a steam-et belépek és minden mentés, játékállás megmarad vagy valamit le kell mentenem a C-ről?
-
bul07
nagyúr
Ezt érdemes elolvasni , és ennek fényében letöltögetni mindenfajta módot a játékokhoz
És ezek segítségével simán lopható azok a fájok(akár böngészőből) is amik azonosítják a gépet és nem kér Guard kódotEzek után hogy lehetne bárkit is vádolni hogy nem figyelt elégé a fiókjára, letölt egy pálya módot és akár veszhet a fiók is
-
-
Heavyrain
őstag

Ennek mi értelme? Nem éppen az akciós árat kéne kiírni,ami 4.99€?

Egyébként érdemes kipróbálni, megérdemli a 98%-os pozitív értékelést. -
Mondom olvass utána mit jelent üzletileg hogy Hong Kongi egy cég.. Nem lerhetetleníti el őket senki, megfoghatatlanok az ottani cégek, Kina jogokat adott a területnek és piaci szabadságot cserébe nyuigati államok meg nem bsztatják. Az ottani cégeket még perelni se tudod maximum ha Kínai állampolgár vagy. Tehát aki ezektöl vásárol járhat jó is de ha átvágják így járt nem fog tudni semmit csinálni...
-
sagem
addikt
válasz
djculture
üzenetére
Ha valakit nagyon akarnak, azt elkapják vagy bujkálásra kényszerítenek..nem egy "érinthetetlennek" hitt kétes hírű online cég jutott már hasonló sorsra..
(tök mind1, hogy hol székel, online cég, online is le tudják zárni, el tudják őket lehetetleníteni, a lenyomozásról nem is beszélve. Ha elkezdenek domaint/nevet stb. változtatgatni akkor összedől a kártyavár.) Igaz azok többnyire a zene/film ipar bajszát rángatták, s súlyos pénzekről volt szó..gondolom ezért küldték rájuk a lovasságot. A G2A sok pénzt keres, már a mi mércénkkel mérve, de még nem annyit, hogy megnyomják a nagy piros gombot. Az adózás egy dolog, amiért jobban megüthetik a bokájukat, az az, hogy lopott/hamis/stb kulcsokat -is- árulnak, tömegével. -
Nemtudják bántani, elég ha utána olvasol mit jelent az hogy hong kongba tette át a székhelyét lengyelhonból... Gyakorlatilag egy megtürt adóparadicsom mert a külföldi üzelet után egy fillér adót se kell nekik fizetniük.. Magyarországgal kötött kettős adóztatási egyezményeknek (2012), az ügylet, megfelelő feltételek esetén, Magyarországon sem lesz adóköteles.
-
mark!
őstag
Valakinek nem lenne kedve Terrariázni? Igaz csak most vettem meg summer sale-nél, de már régóta ismerem/játszok vele. Aki esetleg kedvet kapna küldjön egy privátot!!
-
csaba951
veterán
válasz
maross
üzenetére
Amnesztiát ad a kalózoknak a Malwarebytes
Ahogy elolvastam rögtön arra gondoltam, hogy akkor a 150 Ft-os G2A kulcsok ezek szerint kulcsgenerátorokból származnak.BAK
Semmi gondom nem volt vele. Pont ugyanúgy jött le, mint bármelyik más Steam-es játék. És perszer el is indult. Igaz, én csak a premier után töltöttem le (nem volt pre-load-om). -
maross
nagyúr
válasz
Na'Conxipan
üzenetére
Akkor en is jovok egy problemaval, batman akrham knight nvidias coupon, beaktivalva, minden szepen megjelenik steam kliensben, dlc-t is lehetett raaktivalni - de 200 megat tolt le (jo esellyel a visual studio vagy hasonlo keretprogramokat). Otlet?
szerk: steam/win ujrainditas megvolt, jatek reinstall ugyanarra/mas meghajtora megvolt, helyi fajlok ellenorzese megvolt.
@naconxipan: valami hibat azert irhatnal, ha telepited hdd-re, mi baja? fel se telepul/nem indul/leall/hibauzenet/valami?
-
Na'Conxipan
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Egy érdekes ám annál idegesítőbb problémába futottam bele, immár negyedjére. A steam kliens és a windows is egy meghajtón van egy 120 gb-os ssd-n. Amikor játékot telepítek, az ssd-re rakom, hogy gyorsbban fusson értelem szerűen. Azonban néha már nincs elég hely, ezért egy másik meghajtóra, egy hdd-re telepítem őket. 4 játék kivételével semmi gond nincs: feltelepítem és működik. Kivéve a Grid 2, Witcher 2, Shadow Warrior és végül tegnap a Bioshock Infinite.
Az első három játéknál az oldotta meg, hogy helyet szabadítottam fel a C meghajtón és telepítés után működött a játék szerencsére.
Viszont ezt nem tudom megtenni a Bioshock esetében, mert 43 giga szabad helyet kér és mást nem tudok letörölni.
Miért van ilyen hiba, miért csak ennél a négynél és a legfontosabb, szerintetek hogyan lehet megoldani a problémát?
Előre is köszi! -
maross
nagyúr
válasz
csiben1
üzenetére
ha tenyleg viruskeresovel kerested, es nem csak altalanossagban hivod igy, akkor egy malwarebytes-ot futtass le, egyik legjobb progi a celra. Ingyenes verzioja is megtalal mindent, de csak manualisan futtathato. Utalom a g2a-t reklamozni az utobbi idokben surusodo problemak miatt, de 150ft-ert bomba uzlet 1 ev premiumot venni hozza, amellyel mar real time vedelmet ad.
-
csiben1
tag
Sziasztok!
Tegnap Steam-be belépve EZT az üzenetet kaptam. Ez azt jelenti, hogy más belépett vagy be akart lépni a fiókomba? Sok veszteni valóm nincs, mert csak 1db ingyenes játékkal játszok (Dota2), de azért megváltoztattam a jelszavamat. Vagy miért kaptam ezt az üzenetet?
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Tudnátok segíteni.
A piacról vettem kártyákat egy gamehez. És azóta állandóan kapom az értesítőket,hogy ilyen meg ilyen kártyák vannak olcsón.
Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni?
-
csaba951
veterán
válasz
Predator2
üzenetére
Javaslat 1:
1) Indítsd újra a Steam klienst.
2) Most jó?Nem jó? -> Javaslat 2:
1) Kilépsz a Steam kliensből.
2) Leállítod a Windows-t.
3) Eltávolítod a régi hdd-t.
4) Elindítod a Windows-t.
5) Elindítod a Steam klienst.
6) Most jó?Nem jó? -> Javaslat 3:
1) Maradsz a Steam kliensben, és egyenként kiválasztod újra ugyanezeket a játékokat letöltésre.
2) Észlelni fogja, hogy a fájlok már le vannak töltve. Ellenőrzi, hogy mindegyik megfelel-e a szerver oldalon lévővel. Valószínűleg igen, így pár perc alatt végezni fog, nem fog nagyobb adatmennyiséget letölteni.
3) Az így "telepített" játékokat újra elindítod. Pl. ekkor teszi be az új rendszerbe a registry beállításokat, stb.. Megvárod, amíg betöltődik a játék.
4) Kilépsz. Ugyanezt megcsinálod a következő játékkal. -
Predator2
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Köszönöm a leírást, de nálam a steam nem akarja az igazságot!
Nos ssd-ről fut a windows viszont a steam a régi HDD-ről fut (ugyan abba a mappába telepítettem a játékokat is) most kapott a gép egy új HDD-t és 1:1-ben átmásoltam a régi vinyó tartalmát az újra!
Állítottam a steam-ben is, de csak nem akarja tudomásul venni. A másik mappát meg nem hagyja törölni.
Mit csináljak, hogy az új hdd hasonló mappáját kezelje és ne a régit?
-
maximilian4
addikt
Valakit érdekel -75%-os portal2 kupon? Én úgy sem használom fel.
-
csaba951
veterán
Inventory-ba érdemes megvenned, és a születésnapján (vagy kicsivel előbb) elküldöd majd az e-mail-jére. Az e-mail azonnal kiküldésre kerül. Átvételkor szerintem mindegy, hogy milyen e-mail címre kaptad. Rögtön azzal fog kezdeni, hogy (a megajándékozott) lépjen be a Steam fiókjára.
-
Dot
őstag
válasz
1 among many
üzenetére
jaja

Kellett egy tranzakciómnak lenni!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bár lehet, hogy többen tudtok róla, de azért linkelem.
Van Helsin Final Cut - jön a gyűjteményes pakk.
Az érdekes az, hogy elvileg akiknek megvan a 3 rész, azok ingyen megkapják Steam-re a játékot (külön játék lesz a csomag), viszont ki fogja megvenni 45 dollárért, hiszen elég lesz megvenni a trilógiát, ami jelenleg összesen 33 euró Steam-en, az pedig közel sem 45 dodó. Vagy valamit félreértek a forrásoldalon?
-
Ajándéknak történő vásárlás esetén módosítható az ajándékozott email címe? Az email címét természetesen tudom, de azt nem, hogy van-e Steam accountja, és annak mi a címe. Emellett az is kérdés, hogy a vásárláskor azonnal elküldésre kerül-e a gift, vagy én tudom elküldeni akkor, amikor én szeretném (szülinapi ajándék esetében praktikusan a születésnapján). Tehát ha megveszem neki az ajándékot, majd a szülinapján elküldöm az általam ismert email címre, akkor ő azt be tudja regelni a saját Steam acc-a alá akkor is, ha nem azt az emilt használja a Steam-hez?
-
csaba951
veterán
válasz
1 among many
üzenetére
Valószínűleg csak egy Store tranzakció kellett neki a Market-ezéshez vagy hogy teljes jogú legyen a fiókja. Steamgifts-en is hasonló okok miatt van folyamatosan több felajánlás is az éppen legolcsóbb játékból/dlc-ből.
De egyébként igazad van, ez steamgifts-en kevésbé lenne cikki!

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-32
- 10 db egyben : Cisco AIR-CAP3602I-E-K9 - Access point , Jelerősitő -
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

:

És ki az a barát? Az országban lehet vagy 20 ember aki játszik ezzel.