- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz -secret- #102173 üzenetére
Patkány volt szegénykém
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz -secret- #101489 üzenetére
En csak beleptem a menuig es mar leptem is ki. Megadta.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
bepken
veterán
-
Pierre75
senior tag
válasz -secret- #97825 üzenetére
Kicsinykét ideges lettem, hogy duplázta a méretet az ssd-n, miközben hasznos tartalmat nem adott hozzá, emellett játszhatatlan lett az új patch-el. Arra nincs ötleted, hogyan lehetne korábbi patchverzióra visszatérni?
SenorGrande
Nagyon köszönöm! De ha a frissítést nem tudom tiltani, akkor hiába teszem fel a korábbi verziót, a steam frissíti...[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz -secret- #97559 üzenetére
Hiaba jatszod bottal a jatekot attol tobb jatekkartyad nem lesz. Ha naponta csak par alkalommal inditod el a csatat teljesen legalisan (meg le sem kell jatszani) is ugyanannyi kartyad lesz. A bot a masik kituzohoz jo hogy level 6-os rankod lehessen.
Tehat en most eddig 0 cent raforditassal jarok level9-es kituzonel amivel a baratlistamat atnezve a masodik vagyok (az egyik kulfoldi steam baratom jar level 20-nal de o lenyegeben mindent felvasarol) a magyar baratok kozt en vezetek. Azert irtam hogy nemi befektetessel meg egy level 30 esetleg 50 szintet el tudok kepzelni de 30000 az vicc"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz -secret- #97557 üzenetére
30000+
-
Segal
veterán
válasz -secret- #97323 üzenetére
2 perc bohóckodás nálam belefér. Így is tegnapelőtt megkapta eddigi legnagyobb feladatát az asf hogy farmoljon ki 59 játékkártyát mert fanaticalon bevásároltam ezekből az 1 euros csomagokból. Másfél nap alatt végzett is
MÁS:
Meg közbe hogy ne legyen 2 hsz találtam még egy értelmes dolgot leárazva steamen. hard reset
Meg egyet ami a videó alapján megfogott
Blood and Bacon"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
nagyúr
válasz -secret- #97261 üzenetére
Nekem úgy tűnik a csatának kell elindulni, onnatól mindegy. Akár kilépsz 3x egymás után és indítassz egy másik csatát is elég... egyelőre legalábbis.
Talán 1 kártya per csata... vagy ilyesmi?[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Segal
veterán
válasz -secret- #96646 üzenetére
Ma ugyan nem vettem semmit de keso este meg vettem pubg kulcsot. Most csak nezelodom de siman megy es latom hogy masok vasarolgatnak is.
-
-
PöCöKuk@c
tag
válasz -secret- #96125 üzenetére
Volt nekem is ilyen, felvett barátnak, üzenetet küldött, míg én nem voltam fenn de közben törülte magát a barátlistáról. Semmit nem tudtam vele kezdeni, ha jól emlékszek(rég volt) nyisd meg egy játékban az átfedésben és el tudod olvasni, amivel törlődik is. Remélem működik.
-
bul07
nagyúr
válasz -secret- #95827 üzenetére
Úgy néztem hogy lesz két kártya ami fel fog menni 0,07-re-bár hogy a kint lévő ~40e db elegy e ennyiért az már más kérdés
A többi az kérdéses mert sok van kirakva 0,06€ áron
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Piftuka
veterán
válasz -secret- #95618 üzenetére
Értem, és köszönöm az info-t!
És mi a helyzet a Steam kontrollerrel?
Jó cucc? Ha szándékomban áll a Steam Link segítségével a számítógépen elindított Fifa98-amat a tévén játszani, akkor ez a kontroller jó választás a játékra?
"Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
válasz -secret- #95616 üzenetére
Biztosan az a limit? Csak mert a kontrollerrel közös csomagot, még be tudom tenni a kosaramba mellé. És akkor az már két készülék...
Azért szeretnék többet rendelni, mert a cimborám is szeretne egyet, és még ajándékba adna egyet a családtagjának.
És ennyiért nagyon megéri szerintem (teljes áron nem venném meg), viszont a postaköltséget el tudnánk osztani. Ezek szerint a "közös rendelés" akkor nem működik ebben az esetben... Kár!
Mindazonáltal a kontrollert érdemes beszerezni? Használja közületek bárki?
[ Szerkesztve ]
"Aquila non captat muscas."
-
Kam1kaze
tag
válasz -secret- #95610 üzenetére
Nem emlékszem pontosan, hogy csináltam pár napja. Weboldalon vagy Uplay-en keresztül nyomtam rá az ingyenesség részre és utána jelentek meg a Játékaim között az Uplay-ben.
Nem tudom, pontosan mire gondolsz, ha Uplay-ben megyek rá valamelyikre, akkor a "Letöltés" gomb jelenik meg, kivéve Watch_Dogs, ott ugye "Játék" szerepel. Akkor ez így jó?
-
Vesporigo
aktív tag
válasz -secret- #95515 üzenetére
Nagyon-nagyon szeretnék én is dobozos játékokat, de egyszerűen annyira pici a lakásunk, hogy sehová sem tudnám őket tenni. Így is a számítógépasztal a szentélyem, azon sorakoznak a szívemhez közel álló kisebb játékfigurák, amiknek minden nap meg kell küzdeniük párom rosszalló tekintetével.
(#95516) cyberkind
Nekem is egyre csak bővül a kívánságlista, bár tudom, hogy a felét sem venném meg, de törölni sincs szívem őket. (Valami 90%-os leárazásra várok... )
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
-
NandorHUN
addikt
válasz -secret- #95247 üzenetére
Magyarul érdemes most bevásárolni?
Azért kérdezem, mert vizsgák miatt nem lenne időm ~ január elejéig játékra. Szóval nekem kb. mindegy, hogy most veszem e meg amit kinéztem vagy december végén - de ha van lehetőség azért spórolnék.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
-
-
cyberkind
félisten
-
Jinxb1rd
addikt
válasz -secret- #90134 üzenetére
Van a steamnek külön erre egy oldalra, hogy ezt az orbitális nagy f@#đágot ki lehessen kapcsolni.
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6239-DZCB-8600
We are only Stardust...
-
-
-
bul07
nagyúr
válasz -secret- #84705 üzenetére
Nekem nem jön (hotmail.hu-ra kellene)
Egyáltalán ki lehet ezt kapcsolni?
Mert szerintem nem lehet kikapcsolni így nem értem miért nem jön( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Sirandrish
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos Otthon / Smart Home
- Diablo IV
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Xbox tulajok OFF topicja
- Trollok komolyan
- Akvarisztika
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- 14 gen i5 PC Garival
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512G NVMe / 500w! BeszámítOK
- Latitude 7320 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- Dell Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest