- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
zlatan77 #24104 üzenetére
érdemes a főoldalról kiindulni slimroms.net - úgy meg lehet találni: SlimBean412 > Slim-I9000-3.1.0-OFFICIAL + 412 slim gapps
-
( V )
veterán
válasz
zlatan77 #24052 üzenetére
a Play app már JB-hez igazítva.
én Zram-ot hasznátam 28%-on. ha van KSM azt is érdemes bekapcsolni, viszont ekkor egy kis OC is elkél mert ezek némileg megterhelik a CPU-t. govból interactive / smartass / ondemand a preferencia sorrendem.
az archívum II -ben részletes leírást csináltam, esetleg keress rá ha bővebben érdekel.
-
zlatan77
aktív tag
válasz
zlatan77 #24045 üzenetére
Erre a Deviles kérdésemre senki nem tudja a választ?
Többen is használjátok itt,ha minden igaz.
Egyébként,ha hagytam,hogy az XDA-ról telepített manager app lefrissüljön,akkor megint FC lett a vége.
Magyarán az új app a playen tuti,hogy nem ICS-el.
Azért ez elég nagy baki. -
zlatan77
aktív tag
válasz
zlatan77 #24044 üzenetére
Végül összejött a dolog.
XDA-ról leszedtem egy devil managert.Nem értem a playes,miért nem ment.
Most már csak a beállításokban kellene egy kis segítség.Én mindig semát használtam.
Eddig amit állítottam: SmartassV2 és SIO.
- min freq 200 MHZ
- WIFI power: strongerSwap/Zram-nál mit érdemes beállítani?
Egyenlőre nem kapcsoltam be,mert fogalmam sincs,hogy mire kellene állítani.
Govenor profil jó normálon? -
( V )
veterán
válasz
zlatan77 #24039 üzenetére
sajnos nagyon eltűntek a működő linkek, de ez még megy: Devil3_1.4.1_ICS_i9000_CFS_BLN_CMC_20120906 (thx 4 pilu01)
a menedzser appot a Play-ről tudod leszedni, csak keress rá hogy: devil kernel
-
fo_di
őstag
válasz
zlatan77 #23828 üzenetére
ahogy néztem a fórumot, elvileg későbbi verzióknál nem volt már probléma
előkeresem esetleg otthon majd a zipjeimet és megpróbálom feltenni neked a legutolsó andyt (a linkek a topikjában már nem élnek)esetleg néhány alternatíva addig: MintBerry 2.3.17 (kicsit régi, de nagyon jól használható)
miui v5 (akár 3.11.27 is), ezt kevésbé javaslom, ezen már látszik, hogy az 512 ram kevés neki
-
zlatan77
aktív tag
válasz
zlatan77 #23780 üzenetére
Ha valakit még érdekel az érintés visszajelzés erősségének az állítása Tsunán, akkor a semaphore manager-ben megtaláltam.
Már csak a BLN-t kellene valahogy életre keltenem.( mail-nél jelez, nem fogadott hívásnál nem)Spirit FM-et töröltem, mert elő jött vele az a bug, hogy telefonáláskor semmit nem hallottam.
Még annyi,hogy 100 vagy 200 Mhz-re érdemes állítani a minimum frekit?
Melyikkel fogyaszt kevesebbet? -
( V )
veterán
válasz
zlatan77 #23739 üzenetére
ha a cwm3-as modemeket szedted le azokkal csak annyi a baj hogy azok a gyári rendszeren, ill a régi cwm alatt (pl GB / Sema) tudnak települni. minden máshoz már a cm7-zip-es modemek kellenek!
Spirit - az XDA topikjában ott vannak a linkek az "igyenes" verziókhoz (pl [link]), de nem tudom hogy azokban van-e Digital mode
-
( V )
veterán
válasz
zlatan77 #23735 üzenetére
Spirit FM Unlocked - Digital mode kell
a "cm7"-es modemeket próbálod feltenni?
-
gfpeti
tag
válasz
zlatan77 #23604 üzenetére
Egyetértek teljesen..
Ezek a főzött romok katasztrófálisak. Egyiknél se tapasztaltam stabil működést.
Mindegyiknek van valami baja.
Legutóbb a Slim 4.3 volt fent pár napig. Céges levelezés nem megy, ftp szerver nem megy. 3-4 nap után nem írja ki a számhoz tartozó nevet, a csengőhang megváltozik a beállítottról egy másikra, Usb csatlakozásnál 4 ből 3x rebootol. 4 nap alatt 2x leugrott CWM-be böngészésnél.
Ez minden csak nem stabil. Azt se értem, hogy adhatnak ki egyáltalánegy ilyen szart.Ment is vissza a Ginger. Valahogy mindig visszatérek erre .
ez legalább stabil -
Bavid
senior tag
válasz
zlatan77 #23602 üzenetére
"Látod én az SGS-en most is GB használok."
Mondjuk ez már enyhe mazochismus
Bár én s mindig úgy emlékszem vissza hogy anno egész pörgős volt a telefon GB-n...de ez szerintem csak az idő teszi velem.
De egyébként én is SGS4-re fogok a hónapban váltani, SGS-t már 3 éve nyúzom (igaz közben 1-2 hónapot volt S3, ill. One is a kezeim között), van családban S4 és nagyon bejön a stabilitás amit nyújt, na meg a cserélhető aksi+micro sd, ami ma már sajnos kb egyik csúcstelefonban sincs meg. -
( V )
veterán
válasz
zlatan77 #23598 üzenetére
ez csak addig igaz amíg egyszer rá nem kerül egy knox-os bootloader (pl gyári soft frissítés amit szinte mindig megcsinálnak egy szerviz során) és onnantól kezdve nincs több mókolás garivesztés nélkül...
A nexus nekem rettentő fapados. - az már bizony egyéni preferencia kérdése, szerintem az SD-t leszámítva nagyjából ugyanazt tudja a két telefon. engem speciel a samu sallang az ami nem érdekel (szemkövetés bla bla, bloatware) és sokkal többre tartom a jó szoftvertámogatást.
-
( V )
veterán
-
ther
aktív tag
válasz
zlatan77 #23519 üzenetére
ICS_F4k_MOD_v4.0.4_I9000_r5.zip
Alapból egy GearKernel nevezetű Semaphore alapú modolt kernellel megy fel a ROM, írták róla, hogy hajlamos bootloopra, nekem 5 hónapot bírt vele, miután kapott egy bootloopot, most ugyanezzel a kombinációval, de sima Semaphore kernellel újraraktam, remélem most már nem kell hozzányúlnom.
Én nekem ez a rom jött be eddig a legjobban, a többi ICS rom fogyasztása is elég jó, viszont azoknál én úgy érzem, hogy aktív használat közben jóval jobban szívja az akkut mint ez.
Illetve még egy JVO modemet is felraktam hozzá, csak hogy teljes legyen a kép
-
( V )
veterán
válasz
zlatan77 #23507 üzenetére
túl nagy különbség nincs szerintem, nálam az interactive / smartass szokott lenni legtöbbször, de it van részletesen hogy mi mire jó: [REF][TWEAKS] Kernel Governors, Modules, I/O Schedulers, CPU Tweaks, AIO App Configs
-
SFAkos
aktív tag
válasz
zlatan77 #23389 üzenetére
Valóban felesleges vitázni, de nem velem, hanem az ízlésről, mert az szubjektív dolog
Próbáltam én a nagy telefon-t, nem is apróztam Note II. Mondjuk GPS-ezni jó volt,de gyorsan távozott. Keret az lenne rá, bár ebben az országban kinek nem? A 12 éves gyerektől az utcaseprőig mindenki iphone-al nyomja...
-
SFAkos
aktív tag
válasz
zlatan77 #23387 üzenetére
Aztán miben hasonlít? Hogy le van kerekítve a sarka? Az sgs egy telefon, az s4 meg egy túlméretezett szappantartó
Tudom, hogy a One is akkora, de valahogy az tetszik, bár venni azért nem vennék. Most van az a szerencsés helyzet, hogy nem tudok 100ezreket költeni telefonra, mert nincs mire
Én nagyon ellene vagyok ezeknek a tepsiknek, ha nagyobb kijelző kell veszek tablet-et. Netezni elég egy SGS/egy kicsit nagyobb/, filmezni meg s4-en se fogok. De a kedvencem a női S4-esek telefonálás közben, nagyobb mint a fejük...
-
fo_di
őstag
válasz
zlatan77 #22175 üzenetére
én is azt mondom, hogy ha van samsung logo, akkor más nem jiggel lehet downloadot kiszedni belőle, arra meg 3fájlos reparttal és kész
ha nem lehetne szoftverezni, akkor nem lenne rajta semmi kép sem (még a samsung logo sem)
más kérdés, hogy pl van-e hozzá efs mentés vagy lesz-e működő imei száma, vagy nincs-e neki valami rejtett hibája, amit a félreflesseléssel akar álcázni az eladó (kiterjedt pixelhiba, spiritfm-mel elcseszett hangszóró, stb)de alkudni kell még rajta kicsit, hátha engedi tovább is, mondván, hogy alkatrésznek még neked pont jó lenne
dudi: jól gondolom, hogy ez ilyen mesh hátlapra való szilikon/műanyag csoda? mondjuk valami ilyen?
mert akkor ebayen "i9000 mesh case" vagy mesh cover kulcsszóval találsz még elég sokatSilent77: nem vagyok otthon jb romokban, de nem lehet, hogy a bigmem miatt van? vagy már kapcsolható a bigmem a kernelben? nincs valami bigmem nélküli kernel, amivel esetleg meg tudod próbálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest