- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokee
aktív tag
Sziasztok! Felraktam a legújabb semaphore kernelt cm 10.1 hez, és azt vettem észre hogy nem lett semmi új progi, például valami cpu oc vagy ilyesmi, 2.3 romra mikor feltettem, lett egy semaphore nevü ikon amiben lehetett elég sokmindent állítgani, overclockolni
-
Sokee
aktív tag
Sziasztok! cm- bõl melyik romot êrdemes feltenni? JB kellene.
-
Sokee
aktív tag
Most akkor cm10.1alatt muxik a radio?
-
Sokee
aktív tag
cm 10.1bõl mikor jön ki stabil verzio?? Ilyen nightlyt nem akarok feltenni..
-
Sokee
aktív tag
Azt hogy tudom megnezni hogy mikori a telom? Telenoros vetel de nincsenek meg a papirjai.
-
-
Sokee
aktív tag
Hogy lehet megnézni hogy mikor lett véve a teló? Nekem nincsenek meg a papírjai, de viszont a doboz megvan, telenoros, így papírok nélkül is lehet valahogy garit érvényesiteni ha nem mult el 2 éves?
-
Sokee
aktív tag
Erről a Thunderboltról valami magyar leírás létezik? Pontosan mire jó?
-
Sokee
aktív tag
de akkor nemertem miert van ez ha stock colorosat tettem fel lehet valami mas hiba?
-
Sokee
aktív tag
hol kell ezt allitani?
pedig az sc tettem fel elvileg az alap color nem? -
Sokee
aktív tag
az mitol van hogy ugye fent van most a semaphore, es honlapoknal pl itt ph-n latszik hogyha mondjuk zoomolok akkor ilyen zoldes lesz kicsit a kep ez valami hiba vagy miert van ez?
-
Sokee
aktív tag
Na megcsináltam jw8 alatt az ext4 konvertálást, kikapcsoltam a naplózást utána antutuval kiváncsiságból teszteltem egyet, és 4236 pont lett a korábbi 3400 hoz képest
-
Sokee
aktív tag
Valaki nem tud gariztatást intézni? kicsit bevan égve a kijelző, nem vészes csak ha nagyon nézem, amugy a teló hibátlan, kkrómkeret sehol nincs lejőve...
-
Sokee
aktív tag
válasz
laragirl83 #16299 üzenetére
Nem rossz, kijelzõidõd mennyi?
-
Sokee
aktív tag
Ha érdekelne valakit van a telóhoz 2db eladó tokom
-
Sokee
aktív tag
Szerintem ez az egyik legjobb file manager [link] mindent megtudtam eddig csinálni vele
-
Sokee
aktív tag
Bent vagy a fájlkezelőben nyomsz egy beállítás gombot és ott lesz hogy engedélyek átrakod rendszergazda módba, utána a superuser engedélyt fog kérni leokézod és kész is utána indítsd újra a fájlkezelőt
-
Sokee
aktív tag
CM10 alatt nekem se látta a memókarit gyári fájlkezelővel, csak mikor adtam neki rootjogot néztem is hogy memkarinak minek kell rootjog
-
Sokee
aktív tag
Na valaki felrakta a mai nightly-t?
-
Sokee
aktív tag
Na gyári jw8-al kerek 4 óra kijelző idő és 1nap 19 óra akkuhasználat, jelenleg 4% töltöttség maradt és még nem kapcsolt ki de már 3x bejelzett. kb 1.5 éves gyári akksi
-
-
Sokee
aktív tag
cm 10.1utolso nightlyrol van valakinek tapasztalat ?gondolkodom hogy felrakom mert ez a sz.r jw8 nen sok mindenre jo allandoan laggol meg befagy. van hozza olyan kernel ami nem irja bekapcsnal hogy cyanogen?
-
Sokee
aktív tag
Na úgy döntöttem mégis csak visszarakom a GB 2.3-at akksifogyasztás miatt, ezzel 1 napot végig tudok netezni 1 töltéssel...Pedig ez a CM10 nagyon tetszett úgyhogy kár hogy többet fogyaszt
Esetleg nem tudtok valami jóféle nagy mAh-s akksit ami legalább kibírna CM-el 1 napot?
-
Sokee
aktív tag
Egyébként jó ez a CM10 megvagyok elégedve, gyorsabb mint a jw8 és sokkal több állitási lehetőség van benne meg minden egyedül az akksi merüléssel nem vagyok kibékülve
-
Sokee
aktív tag
nekem is jol jönne valami futo alkalmazas kilövő progi
-
Sokee
aktív tag
Valahogy meglehet változtatni a cm10 bootkepernyojet alapra hogy bekapcsolasnal ne írja ki hogy cyanogen?
-
Sokee
aktív tag
Nem tudja valaki hogy cm10 en az apolló zenelejátszó miért áll le hibával? Miután felraktam a cm10 et ment pár napig aztán egyszer csak hibát irt ki és nem tudom mitől lehet..
-
Sokee
aktív tag
Szóval akkor a JW8 hoz lehet használni a JW4 CF-ROOT kernelét? Vagy inkább a Shemaphore-t tegyem fel, melyik a jobb?
-
Sokee
aktív tag
Valamit halottam hogy az akksit jobban kajalja ez igaz?
-
Sokee
aktív tag
Gondolkodom rajta hogy feldobom cm10et, megeri lecserelni a mostani gb 2.3.6-ot? gyorsasagban jobb?
-
Sokee
aktív tag
A belsõ sd formàzàsa sokat javit a gyorsaságon most tapasztaltam : D
-
Sokee
aktív tag
-
Sokee
aktív tag
Szóval miért nem tudom rootolni super one-vel + próbáltam playról letöltött progikkal is de azok sem működnek az előző rommal simán ment...
-
Sokee
aktív tag
Sziasztok! Rootoltam a telót I9000 SuperOneClick-el, utána pár napra rá feltettem a 2.3.6 romot és most azt irja a root check hogy nincs rootolva a teló, de viszont megtudok nyitni olyan progokat amihez root kell, próbáltam megint superone clickel de hibát ír nem megy végig, vagy lefagy... Ez mitől lehet?
-
Sokee
aktív tag
Help!!!
-
Sokee
aktív tag
valaki segitsen nem lehet reggelni sammobilra, ranyomok es nem tortenik semmi.... fontos lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest