- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
dancsuri #20212 üzenetére
De csak annyi a teendő, hogy fel kell tenni CWM-et támogató kernelt a mostani rendszerre.
Esetleg nézz szét itt is: CyanogenMod 10.1 for Samsung Galaxy
-
Oldman2
nagyúr
válasz
dancsuri #20210 üzenetére
Ugyancsak Googel, itt le van írva egy megoldás... jártam már én is így, ezért még SGS2 alá biztonsági tartalékként beszereztem egy Safe CWM installert.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
dancsuri #20208 üzenetére
Beírtam a Google-be, hogy "cwm E:Error ........(Status 7)", ez jött ki: CWM Error - Status 7
azaz, nem megfelelő CWM van fennt!
-
-
Remus389
veterán
válasz
dancsuri #15105 üzenetére
hát igen, de azért nem biztos hogy hamar el kell adni az SGS-t
mert ki tudja, mi a fenének ilyen hatalmas kijelző
ha valaki geek akkor jó, de aki hébe hóba használja az okostelefonját, és van mellette egy táblagépe is akár...
tehát az SGS1 még mindig hordozhatóbb, és olcsóbb ha ellopják, összetörik
-
-
-
Tonyk
veterán
válasz
dancsuri #9400 üzenetére
Köszönjük szépen! Bár szívesen olvastuk volna itt is, hátha beleszalad más is. Reméljük láthatjuk itt is és nem titkos
. És egyébként sikerült megoldani?
A kérdésem viszont továbbra is kérdés. Az odin eszközöl-e valamiféle particiós tábla manővert, amennyiben a pit fájl meg van adva, de nincs repart kipipálva (továbbra sem újrapartíciónálásról beszélek!) ?
-
Tonyk
veterán
válasz
dancsuri #9396 üzenetére
Meg van bocsátva! Mint mondtam a tiéd. Légyszíves segíts neki. Már megbocsáss.
Particionálási infókat tartalmaz igen, az újrapartíciónáláshoz. Én -veled ellentétben- nem tudom, hogy az odin esetleg a partíciós táblán eszközöl-e javítást, ha a pit meg van adva (mivel nem ismerem a program működését) a művelet során.
Nem újrapartíciónálásról beszélek, hanem partíciós tábla elképzelhető korrigálásáról, de ezt majd biztosan elmondod nekem. De lehet, hogy sületlenségeket beszélek.
De ha még nem is történik semmi, mi baja lesz, ha ott van a pit? Szerintem semmi, és megint sokat és feleslegesen beszéltünk erről a nagy semmiről. Én kérek elnézést.Egyébként meg köszönjük a segítséget ismét, amit a kérdező felé nyújtottál a problémájának hatékony megoldásában.
-
Tonyk
veterán
válasz
dancsuri #9387 üzenetére
Adtál valami tippet vagy csak közlékenységi roham tört rád? Lesz@rom, akkor ne rakja oda a pit-et.
Én csak azt merészeltem írni, amit több helyen is olvastam (merthogy nem voltam rest utánaolvasni, mivel csak halványan derengett annó én mit csináltam). Elnézést kérek! Innentől a tiéd! -
Vic61
senior tag
válasz
dancsuri #8210 üzenetére
Igen, én már ezt régen tudom, csak éppen nem tudom, hogy hogy lehet beállítani azt, hogy bemondja a hívó nevét...ha bekapcsolom a TalkBack-et...mindent szövegel, pedig nekem nem kellene...
lajbim A következő Nightlyba kerülő rengeteg javítás miatt inkább megvárnám azt...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen videókártyát?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest