- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piero89
aktív tag
Sziasztok!
Ne kövezzetek meg a kérdésért, ha esetleg le lett volna már írva az előz pár ezer hsz-ben párszor, de kernel telepítés előtt kell valamit csinálni? vagy csak simán installálom a zip fájlt és kész?
-
Piero89
aktív tag
válasz
MPeter87 #417 üzenetére
Utána erőt vettem magamon és 1. hsz-ben leírtak szerint fel is raktam egy CM9-et... de annyira megtetszett, hogy slim ics-vel már nem is foglalkoztam
idáig bejövős.... működik és ébresztett is a teló reggel. (romolgatás után szoktam félni az ilyesmitől, hogy egy lemerült, kikapcsolt, lefagyott készülék hagy pihenni
)
-
Piero89
aktív tag
Tévedtem... Piero89 elment slim ics-ért, de slim ics azt mondta neki , hogy nem települ fel míg nincs fenn CM9... így Piero89 elment CM9-hez... de azt mondta neki, hogy nem települ fel míg nincs fenn XXJW4 stock rom... Piero89 ezek után fogta magát és elment aludni.... vége
-
Piero89
aktív tag
Sziasztok!
Ma sikerült vásárolnom egy sgs-t használtan és minden szuperül ment rajta amíg nem akartam gyári beállításokra visszaállítani, hogy az előző tulaj cuccai/alkalmazásai/stb eltűnjenek és tiszta lappal kezdjem. Beállításokból nem sikerült... recoverybe dobott és annyi... aztán recovery-ben végül sikerült is, és elméletileg minden jó is volna... csupán egy igen komoly hibát leszámítva
nincs adathálózat... se gprs se edge se 3g stb... semmi, mintha le volna tiltva, pedig beállításokban engedélyezve van. Itt nem az a baj, hogy nem megy a net, hanem alapból nem csatlakozik fel a sima hálózaton kívül semmire... reset előtt net minden jól ment és fullos 3G-s térerőm volt... ötlet, hogy mit csinálhatnék vagy hogy mi lehet a baj?
2.3.4-es android van rajta ( gyári-e azt nem tudom... de rootolva van az biztos és cwm is fennvan)
baseband: I9000XXJVR
kernel:
2.6.35.7-I9000XXJVR-CL425308
se.infra@SEP-63 #2build number
GINGERBREAD.XXJVR
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest