- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
CLAWz
tag
Kicsit kihagytam a témában, volt kérdésem korábban a 720p felvétellel kapcsolatban. Egy-egy másodpercre bemerevedik a felvétel.
Most más okból nézelődve látom, hogy van valamiféle 720p patch. CM10 stabil + sema mellé melyik kell nekem? Mer' XDA-n találtam több "foltozást" is rá, de nem szeretném most elkontárkodni a kellemesen belakott rendszerem... -
CLAWz
tag
Öhm.
CM10 stabil verzió + Semaphore alatt előfordul valakinek, hogy a videofelvétel alatt a kép kimerevedik majd egy másodpercre, míg a hangfelvétel továbbra is normálisan halad?
Lejátszáskor pedig a hang a végén megáll a videó pedig anélkül halad "bepótolva" a kimerevédeseket... magyarul elcsúszik a hang.Lehet rosszul kerestem, de még nem láttam hasonlót itt a topicban.
-
CLAWz
tag
Sziasztok!
Feltettem a CM10 stabilt + Semaphore JB -tés a gapps-jb20121011.zip nem kíván települni CWM-ből.
"Opening Update package...
E : Can't opem /sdcard/gapps-jb-20121011-signed.zip (bad)
Installation aborted"Mit böktem el?
-
CLAWz
tag
válasz
jjeahh #12229 üzenetére
Egyetértek. A kóreaiak azé nagyon nyomnak, igyekeznek. A Ford licence alapján gyártott Hyundai-tól is eljutottunk a Hyundai Genesis-ig. Fejlődnek, nem kérdés. Szerintem lehet alapozni rájuk. Az LG-nek is kijön a lépés időnként a negytesó mellett.
-
CLAWz
tag
Sziasztok!
Örvendek a CM10 stabil verziónak, szeretném is lecserélni a 9.1-et. Kérdésem a következő:
-Ha a play store-ból elérhető Galaxy S Unlock programot rendeltetésszerűen használtam és már Vodafonos kártya van az eredetileg Telenoros telefonomban (hűség lejárt) akkor CM10 telepítése után ismét kell-e ezt a programot használnom?
-Hogyan lehetséges a belakott rendszerem egy az egyben áttenni az új rendszerre bármiféle adatvesztés nélkül?Előre is köszönöm a választ!
-
CLAWz
tag
Most járt le a két év rablánc a telenorvégoknál, érdeklődnék hasonlóan akciósan beszerzett galaxy S tulajoktól, hogy mennyiért függetlenítik hivatalosan a készüléket?
-
CLAWz
tag
válasz
tariattila #7375 üzenetére
http://www.telenor.hu/beallitasok/android
Itt nem pont erről van szó, figyeld csak meg mit ír 4.0-ás androidhoz!
-
CLAWz
tag
Szia!
Szerintem ugyanaz a bajod ami nekem volt meg egy másik srácnak. Szerintem Telenoros vagy...
Ha igen, akkor a Telenor APN-t kell átírd és me, azt használni amit a Telenor megad, mert az szopó.
Konkrétan nyiss új, teljesen üres APN-t:
Név: Telenor Online
APN: online
Azonosítás típusa: CHAPMinden mást hagyj érintetlenül.
-
CLAWz
tag
Helyi GSM dealer 3000-ért akar nekem gyári galaxy S hátlapot adni. Tudok reálisabb forrást jelentősen olcsóbban Budapesten és környékén?
-
CLAWz
tag
Jut eszembe, kernel cserénél is érdemes wipe-olni a rendszert?
Illetve JW1-es modemet is befűzném, sorrend mindegy melyiket korábban?
-
CLAWz
tag
Sziasztok!
Nem teljesen tiszta ezért megkérdem: Devil3 1.4.1 jó ICS-hez is vagy csak JB-hez?
-
CLAWz
tag
válasz
tariattila #7015 üzenetére
Köszönöm-köszönöm-köszönöm!!!!
-
CLAWz
tag
válasz
tariattila #7015 üzenetére
Akkor nemtudom, keverem már, az elmúlt két napban párezer komenntet elolvastam már itt és az XDA-n...
-chap? Ezt nem vágom... ilyesmivel nem próbálkoztam. No majd Man in Black 3 után nekiállok...
-
CLAWz
tag
válasz
tariattila #7009 üzenetére
Te írtad, hogy általában JVO-ra térsz vissza, azt is kipróbáltam. Naívan kérdem, APN-edről egy screenshotot megosztanál légyszíves?
BTW alap böngészés fasza, CSAK pl fészre, foursquare-re stb. sem applikáción, se böngészőn keresztül NEM tudok belépni.
Pl 4square azt mondja: "your connection too wonky, try again". Fész app ugyanez, böngészőben megnyitva meg timeout.
Hülye gondolat, de ha az IMEI mászot volna el akkor SEMMI netem nem lenne ugye?
-
CLAWz
tag
válasz
2Bálint #6969 üzenetére
Hali!
Nem sajna, ugyanaz mint neked. Wifi only. 3g-2g tökmindegy, NEM tudok belépni applikációkba (4square, FB, g+)
DE!
Push Notification-ön a notibaron megjelennek, úgyhogy valami orbitális elbarmolás áldozatai vagyunk, hogy CSAK ez nem megy.
Megjegyzem, korábban 2.3 alatt is volt ilyesmim, de akkor egy fly mode ki-be, vagy restart után jó lett.
-
CLAWz
tag
válasz
Viktor0610 #6944 üzenetére
Nem, azt nem csináltam.... még.
-
CLAWz
tag
No szal kedves sporttársak, segítségeteket kérném.
Korában írt problémámra keresek megoldást miszerint sem play-re sem talkra nem tudok belépni CM9.1-el gapps telepítés után. Browse megy, de ha pl facebookba vagy akár gmail-be akarok belépni, az account kezelőnél mindig kidob browserben időtúllépés miatt.
Magyarul semmilyen accountomat nem tudom használni, csak és kizárólag böngészni tudok a telefonomon,
Másrészt pedig probléma, hogy a telefonszámaim a google-nél tároltam, azokhoz sem ártana hozzáférjek a hétköznapokban. Hogy jutok hozzá? Mer' ugye gyári rendszernél élbér kérte az accountot és meg is volt az importálás...
Segítsetek legyetek szívesek... :-/
-
CLAWz
tag
válasz
lsebestyen #6923 üzenetére
Elvileg igen, az első HSZ szerint cselekedtem mindenben.
Közben annyit elértem, hogy sikerült kicsiholnom valamit a PLAY-ből. Belépéskor (mail és password megadásakor) azt írja, hogy pár percig eltarthat ez a folyamat, majd később pörögö-pörög. ha a képernyő elsötétül, onnantól kifagy és a végetelenségig pörög és a "mégse" gomb is elszürkül (inaktív lesz..
Most addig tapogattam a kijelzőt, hogy nem vártam meg ezt a részt. ekkor sacc egy perc után azt írta a program, hogy a kapcsolat nem sikerült, ellenőrizzem a beállításokat. Nos net megy, kivéve az m.facebook.com. Bár az már GB-s rendszeren sem jött be, nem is értem...
Szal simán browse-olni tudok, fész kivételével és a Play regisztráció kivételével.
Cseréljek modemet???????
-
CLAWz
tag
válasz
lsebestyen #6916 üzenetére
A Play cache törlése hogy működik? az alkalmazások közt kiválasztottam a play-t, de ott nem ad föl opciót erre, csak bezárására.
Se a Play se a Gtalk nem működik, úgy hogy semmilyen olyan alkalmazás nem működik ami a gapps-al került fel. :-/
-
CLAWz
tag
Eh, újabb kérdésem vanstock Cyanogen 9.1, gapps-ics-20120429-signed telepítve, Play-be belépnék, mail és password beírva, de 5+ perc után SEM lép be az áruházba.
Net működik.
Kersetem a forumban ilyesmit, de nem találtam hasonlót...
-
CLAWz
tag
válasz
lsebestyen #6909 üzenetére
Elhiszed hogy elvesztem benne? Nagyon fura ez az ICS felület, szokni kell. Megoldottam közbe.
-
CLAWz
tag
Sziasztok!
Eltévedtem az ICS beállításai közt, APN-t hol állítom be?
-
CLAWz
tag
Első hsz szerint nekiálltam 3 reset kész, cm-9.1.0-galaxysmtd fenn az telefon belső memóriájában, de mikor CWM-ből intsall from SD-t választok nem leli?Mit rontok el?aku ki-be, done.
-
CLAWz
tag
SFAkos, kutkut, jjeahh
Noob power, elnézést és köszönöm!
-
CLAWz
tag
Sziasztok!
Jó ideje nem követem a témát, 2.3.6-al eléggé meg voltam elégedve, de most szeretnék Cyanogen modra váltani, ahogy olvasom a 9.1 stabil kiadása már csak kritikus fixet kap.
Szeretnék kérni egy szájbarágós leírást vagy linket ugyanerre, hogy kell telepítsem a kütyüt, mer' most még a superoneclick-el sem tudok boldogulni a hatalmas kihagyás miatt...
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest