- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martynis
tag
Van olyan app ami a játékok mentéseit is lementi és másik Rom-nál visszatudom állítani? App backup-ban nem találtam ilyet
-
Martynis
tag
Valaki használja ezt az AutoKiller Memory Optimizer-t? Mit és hogyan kellene beállítgatni?
-
Martynis
tag
Üdv!
Ez mennyire megbízható? érdemes felrakni? Próbálta már valaki?
-
Martynis
tag
Tud valaki valami jó játékot mondani?
-
Martynis
tag
Mostanában mikor frissíti az alkalmazásokat a Market, kiírja, hogy nincs elegendő hely.. Valahogy át lehet rakni az alkalmazásokaz erről a 360MB-ról anélkül, hogy mentések elvesznének?
-
Martynis
tag
Lenne egy HP nyomtatóm, amihez tudok wifi-n keresztül csatlakozni, telefonról is lehet használni valahogy? Van esetleg market-en olyan alkalmazás ami jó hozzá?
-
Martynis
tag
válasz
GrooveHero #5952 üzenetére
Köszi
Ez lenne az? Ezzel megy a 720p felvétel?
-
Martynis
tag
válasz
GrooveHero #5941 üzenetére
A kerneled Semaphore 2.0.6 vagy az S-es változat amivel megy a SGS3 addon?
-
Martynis
tag
válasz
radicspeter1 #5912 üzenetére
Érjék haza.. én is cserélem le akkor..
ez fagy.. akad.. egyedül az akku idő jó.
-
Martynis
tag
válasz
GrooveHero #5768 üzenetére
Hanyadikai CM10 van fent?
Mert a 120825-ösben nincs elcsúszva a lakat
VIPerX: 25-ös is elég jó, bár nem tudom milyen a 27-es mondjuk.. az akku ennél is elég jó.. 22 órája megy lassan és 78%-on van, a lakat középen van. néha belassul visszalépésnél, görgetésnél, de nem túl zavaró
-
Martynis
tag
válasz
GrooveHero #5626 üzenetére
Köszi, tényleg szép
-
Martynis
tag
Tudna valaki küldeni/linkelni "nagyon jó/szép" Color Tuning beállítási adatait?
-
Martynis
tag
Sok mindent nem csináltam még, de 020825 CM10 + gapps, gyári kernel és a 3. addon, működik rendesen, indításkor lehet választani, hogy melyik felülettel induljon.
Viszont a kamera első indításnál megakadt, majd egy 2-3mp után ment tovább. De ez lehet a CM10 hibája is még..
Egyébként külsőre megegyezik a TsunamICS vagy RemICS felületével..
-
Martynis
tag
Most, hogy működik az SGS3 addon CM10 + gyári kernellel, felrakhatom a sema 2.0.6-ot?
-
Martynis
tag
(Tegnapi) CM10 van fent, nincs home gomb-ra választás
Recovery-ben pedig install végén ír egy ilyet, hogy [ERROR] There's not enough RAM to work!
-
Martynis
tag
válasz
GrooveHero #5557 üzenetére
Nem jött össze
Előbb felraktam MIUI-t, jól néz ki, de nem volt magyar nyelv.. próbáltam rakni hozzá, aztán nem indult el a telefon. csak addig a képig, hogy miui akármi volt már.. itt megállt. Recovery, "ez a SGS3-as cucc" és ugyan az lett a vége, a miui-s logo..
Ezután Sima CM10 + gapps majd az SGS3-as cucc, de nem változott semmi.. éehet valamit nem jól csináltam.
szerk.: Az elsőt szedtem le
-
Martynis
tag
válasz
GrooveHero #5555 üzenetére
Én leszedtem, hamarosan kiderül..
-
Martynis
tag
válasz
GrooveHero #5553 üzenetére
Ha jól látom, ez az "SGS3-as cucc" az egész ROM, nem csak az addon(?)
-
Martynis
tag
Melyik most a "tökéletesnek" mondható Rom ami gyors, szép és SGS3 felületével van?
-
Martynis
tag
Ki van pipálva a Beállítások - Hang - Képernyőzár hangja. Eddig volt is hangja, de ma egyszerűen eltünt, nem szól. Ez mitől lehet? Már újra is indítottam, de semmi.
RemICS-UX v1.2
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest