Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2025: Mit várunk idén?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- Mobil flották
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAZR_v3
tag
Lehet, hogy már említésre került korábban, de észrevettétek, hogy a MIUI 9-ből kivették a Bluetooth beállítások közül a felderíthetőség ki/be kapcsolásának lehetőségét? Multis MIUI 7.11.16 béta ROM alatt legalábbis ezt tapasztaltam. De ennyi áldozatot megért számomra, mert érezhetően sokkal jobb lett a készülék üzemideje, mint a legutolsó marshmallow alapú global stable rommal volt.
-
Jakuu
őstag
válasz
Black_Raven #12786 üzenetére
Marmint mi a muanyag?
-
sharp007
tag
válasz
Black_Raven #12786 üzenetére
Natessék!
Probléma megoldva. -
Fecc91
tag
Sziasztok egy olyan kerdesem lenne tudom hogy nem ez a topic! Hogy note 4x akarom fel tenni a miui 9 et egesz pontossan a flashbootos verziot, ahhoz is szukseges a bootloader nyitas?
-
Black_Raven
veterán
válasz
wanted5 #12785 üzenetére
Már 2-szer kiugrott a kezemből, egy kopás sem lett rajta nemhogy behorpadt volna, kijelző is kibírta. Úgy pattogott hogy kiesett a sim tálca.Másadszor a hátára. Mindenesetre jó hogy alul-felül műanyag, ráadásul strapabiró műanyag. Minden nélkül használom.
[ Szerkesztve ]
-
Laurh
aktív tag
-
sanyie70
tag
Sziasztok! Kinézetem ezt a telefont ajándékba, de most, hogy olvasgattam a fórumot eléggé elbizonytalanodtam.
Ez a nem csörög ki a telefon hiba még mindig fennáll? Egy használható telefont szeretnénk végre a srácnak, de ha ilyen alap dologgal baj van akkor mást kellene keresnem.
-
wanted5
őstag
Ami még felkeltette a figyelmem a vélemények közül, az a hátlap. Vékony és horpadós egyesek szerint. Ez tényleg így van?
A fólia / kijelzővédő mizérián kívül ez az egyetlen dolog ami aggaszt.
-
grafnet
veterán
válasz
HELLAFLUSH #12775 üzenetére
Biztosan a 16 GB-osat akarod megvenni a színe miatt?
Én is keresek a fekete helyett másik színt! De a +-2e,-Ft nem ér annyit! Hidd el idővel mindenképpen jobb a 32 GB! -
zojjektum
senior tag
válasz
HELLAFLUSH #12775 üzenetére
Nem személyes tapasztalat. Kollégám csak innen rendel telefont. Kb. 6-7 telefont vett a családjukba és azt mondja, nagyon meg van elégedve velük.
-
HELLAFLUSH
őstag
sziasztok! Redmi 4X rose gold telefont szeretnék venni karácsonyra a barátnőmnek, hol tudnám beszerezni max 40ért? firstphone-ról valakinek véleménye? esetleg valakinek nincs egy eladó szép állapotú?
-
bunnyhu
senior tag
Valószínűleg mert ezen van élet?! Nem tudom, nem nézem a többi off-topicot, csak tippelem. De értelme nem sok van egy másik telefon topicban kérdezni ...
Mondjuk nekem kicsit túl nagy is az élet, amikor 1-2 nap után azt látom több száz hsz olvasatlan, sokszor csak ugrok az utolsóra hogy kinullázzam. Így persze a hasznos infó elveszik, dehát ez van, ha nincs élet az a baj, ha túl nagy akkor meg az a baj, nekem semmi se jó
Nem véletlen grincs a kép
[ Szerkesztve ]
-
Istu94
csendes tag
Kedves fórum társak! Találtam egy megoldást az autó kihangosító bluetooth - os problémára, mely szerint a hívások hang minősége nagyon rossz volt, kis idő múltán egyre rosszabb.
A megszüntetéséhez a telefonban aktiválni kell a maximális teljesítmény módot a videóban látottak alapján.https://www.youtube.com/watch?v=_heam678Cxo
Ezek után rendben lesz.
Miui 9.0.5.0 Stabil
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
Sziasztok!
Most kívánok venni egy 4X-et az asszonynak. (Redmi 4X, nem NOTE...)
Van-e valami kompromisszum a Global variánsnál?
MIUI-t ismerem, Xiaomit is, csak a típus problémák érdekelnek.Köszönöm a segítségeteket!
Néhány napja már olvasom a fórumot...
-
vince
őstag
Érdekes, hogy az utóbbi néhány napban egy csomó ember olyan embert bevonzott a topik, akinek Xiaomi vagy Redmi vagy 4X telefonja van
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #12764 üzenetére
Semmi gond a linkkel.
-
Fecc91
tag
-
gambesz
tag
Az sms beállítást hol kell eszközölni? Az ékezetek miatt durván számolja a karaktereket.
-
Fecc91
tag
Sziasztok! Tudom hogy ez nem az a topic de szeretnek toletek segitseget kerni, van egy note 4x em x20 verzio, szeretnem a global miui 9 fel tenni ra, valaki adna nekem egy gyors instrukciot esetleg? Meg koszonnem.
-
orso0355
őstag
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Black_Raven #12743 üzenetére
Kár, hogy Telenoros vagyok. Igaz ők is adnak az ünnepekre korlátlan hipernetet
-
Black_Raven
veterán
Aki Telekom Dominót használ 5gb ajándék internetet kap, csak aktiválni kell a Telekom appban.
(ha még nincs valakinek)
-
törölt tag
Mikor lesz új MIUIHU frissités?
-
neilszab
őstag
Sziasztok, hol lehet beállítani, hogy hívás közben is értesüljek a bejövő hívásokról?
Jelenleg ha telefonálás közben keresnek, akkor se a telefon nem jelezni, se a Vodafone nem küld SMS-t... de béna vagyok és nem találom ezt a beállítást.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
BaDorka
újonc
Sziasztok! Kb. 2 hete érkezett meg az új note 4x-em. Viszont a napokban elkezdett kifagyni a galéria. A kamera ma már nem csinál képeket, vagy lehet hogy csinál de sehova nem menti le. A galériából pedig nem enged képet törölni, se közvetlenül, se a fájlkezelőben.
Van ötletetek, hogy mi lehet az oka, és hogy lehet ezt orvosolni? Előre is köszi!
-
liskov
tag
Ha valakit esetleg még érint rajtam kívűl: Megcsinálták 7.12.07-es global developerben, hogy a fingerprintet ne felejtse el újraindítás után a rendszer encrypt-ált telefon esetén.
Aki esetleg custom rom-on van, ha frissíti a firmware-t, szerintem ott is megoldódnak a fingerprintes gondok.
-
aelod
veterán
Na. Cseréltem a SIM kártyát egy újra. Kíváncsi vagyok, hogy megszünteti e a hívás bugokat.
-
Wesder
titán
Tegnap Note 4-re váltottam. Milyen a MIUI9 rajta? Most látom hogy ez 4X nem Note bocsesz
[ Szerkesztve ]
-
beci
őstag
Sziasztok.
Vekony flip tokot tudtok a telora?
Ami tenyleg nem noveli meg extrémen a méretét? -
snyper990
őstag
Aprópénz és kulcs nem nagyon tudja megkarcolni az üveget, mivel az utóbbi keményebb. Apró por/homokszemek a zsebedben már annál inkább...
[ Szerkesztve ]
-
7om
tag
Az enyém ebbg és ennek folytán nem mindig működik az ujjlenyomat olvasó : [link]
Egyszer ejtettem le 1,5 méter magasról, semmi karc nem keletkezett rajta. Kijelző típus: ili9881c_HD720p_video_Ebbg(orilla)DJN(lass)
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
Van aki tájékoztatja a kedves vevőt:
Noha az xxxx mindent megtesz azért, hogy a konfigurátor adatai naprakészek legyenek, a modellkínálat változásai, beszállító partnereink esetleges nehézségei és az informatikai rendszerek bonyolult működése miatt előfordulhat, hogy bizonyos modellek, színváltozatok nem rendelhetőek. A termékek folyamatos tökéletesítése során az xxxx bármikor, indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat, illetve azoknak árait.És van aki hülye:
A műszaki jellemzők előzetes értesítés nélküli jogát fenntartjuk! -
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #12701 üzenetére
Fülbevalók vs akármilyen kijelző = karc 😃
De ha nem lenne, nem védeném én se! Pont annyira vigyázok rá, hogy csupasz füllel fölösleges lenne.
-
C0d3r
addikt
válasz
Black_Raven #12701 üzenetére
Enyémen 2 hónap leforgása alatt több hajszálkarc is keletkezett, pedig én se kulcscsomóval meg egy marék apróval tartom együtt a zsebemben.
Gondolom olyan ez mint a EBBG vs BOE, melyikre épp milyen minőségű üveg került... -
Black_Raven
veterán
Én nem tudom mi van rajta, de harmadik hónapja használom tok és fólia nélkül és hajszálkarc sincs rajta. Tehát nem sima üveg az biztos, főleg hogy naponta 756876-szer suvickolom és semmi. Pár oldalon szerepel hogy ismeretlen tipusú GG, de van benne valami, mert másik teló pár hónap után hajszálkarcos lett a sima üveggel.Vagyis jó ez a kijelző..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Motoros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- További aktív témák...