- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
Na még egy kérdés:
olvastam, hogy az sms-t sem lehet elfektetni a miui miatt. Ez más programoknál is előfordul? Ha én teszek rá helyettük másik sms appot, vagy a sima google naptárat, bármi más programot, akkor azt már engedi forgatni? Írni vízszintesen szeretek.
Kár, hogy nincs eustock raktáron, mert erősen meg szeretném venni.Helyi boltban 48-50.000. Viszont jól látom, hogy az eustock egyetlen szervize Pesten van?
-
bferke
csendes tag
A TWRP telepítése után a program jelszót kér.Mit írjak be?
-
orso0355
őstag
Na pont ezért írjuk általában ezt
mert nincs olyan, ami mindenkinek beválna! Ezek közt szemezgetünk mi is, én is próbáltam már vagy háromfélét (végül egy full covered tempered glass lett egyelőre), de a fórumtársak is folyamatosan próbálkoznak - kinek mi tetszik. Nincs általános jó megoldás
-
orso0355
őstag
Hát... fenti kereső...
Rengetegféle volt már, de kb. ez is mindenkinél szinte más, ízlés, tetszés, kijelző, stb. stb. szerint
-
G@ben
addikt
válasz
Black_Raven #13377 üzenetére
Rendben, akkor lesz egy global.
Fóliában van olyan, ami teljesen felfekszik, nem marad levegős az oldala, takarja az egészet és nem gyűjti az ujjlenyomatokat? Nem kell üveg, sima fólia is jó.
-
siddis
őstag
Nem próbálta már valaki esetleg.?
-
Jakuu
őstag
válasz
Black_Raven #13361 üzenetére
2 oran belul uninstall instant penzvisszaterites. Amugy meg, legjobb launcher nem penz erte a 125 tallér. Alapbol ez van fent nalam, mert utalom, hogy nincs app drawer.
-
wanted5
őstag
Megjött a cucc, így elsőre egész jó. Bár most nem sok időm van nyomkodni, be se állítottam se google fiókot, se mi fiókot, még csak sim-et sem raktam bele. Viszont azt megnéztem, hogy a kijelző milyen. (mert ugye az a legfontosabb)
EBBG, de igazából teljesen jó. Nyilván ha mellé tennék egy másikat, akkor látnám a különbséget, de ez nem valószínű, hogy meg fog történni. Hidegre állítottam a színhőmérsékletet, ahogy páran javasolták, nem látok benne kivetnivalót.
Lehet rendelek még egy adag matt fóliát is hozzá. $1-t már csak kipróbálásnak is megér. Ez a gyári ami rajta van - tudom, hogy gagyi és rögtön le kéne venni - de jó érzéssel töltött el, hogy nem kell minden 10. másodpercben törölgetni
-
-
lócitrom
őstag
válasz
blackmoto #13324 üzenetére
hogy érted, hogy hivatalosan nem támogatja? csak mert elméletben ők támogatják egyedül jelenleg. kártyásoknak még valóban nem tették elérhetővé a 4G hívást.
a többi elképzelés meg közlemény puszta fikció meg marketing.
(#13372) vince
arról nem tudok sokat. de most mint átlag halandó szemszögéből néztem. a lényeg, hogy műszakilag eddig náluk adott csak. -
qge
aktív tag
válasz
Kérj visszatérítést, asszem 48 órán belül lehet.
[link] -
Dr.NX
addikt
válasz
Ez a 125 Ft semmi, nézz be az ebay kütyüs topikba, többünknek áll többezer forintja olyan cuccokban, amik igazából nem kellenek, csak akciós volt.
Volt srác aki már három szivargyújtós töltőt vett, pedig nincs is kocsija!Egyébként Nova Launchert imádom, nagyon megéri.
-
G@ben
addikt
Olvasgattam a topikot, de nagyon elvesztem az infókban. Global rommal, amivel elvileg megkapom a helyi üzletben, mennyire stabil? Olvastam hívásproblémákról, gyors merülésről, stb, de már nem igazán tudom kihámozni, hogy min voltak ezek. Nekem egy olyan rendszer kéne, amivel szépen fut minden, nem jön elő minden furcsaság, hanem működik, ahogy elvárná az ember.
Valószínűleg Android 6-tal lenne elérhető, fogalmam sincs, milyen MIUI-val. Azt ugye jól olvastam, hogy van rá hivatalos Android 7 is? Az is megfelelően működik?(Elnézést a sok kérdésért, napi szinten nem tudom lekövetni az új hozzászólásokat, nemhogy még a régieket is átolvassam!
)
-
Telda
addikt
válasz
Szerintem nem volt, mert nem tudom mi az
.
-
grafnet
veterán
válasz
ubyegon2 #13351 üzenetére
Akku: az, hogy életében 1-2x "túlmeríted" nem lesz harakiri! A kalibrálás miatt muszáj megtennie.
Nála valami nem kerek! Ha ez abba kerül, hogy nem 97%-os lesz az akku, csak 94%: na bumm! Csak térjen észre, s bírja ki neki a 2 napot legalább!
Ezt nem mindenkinek kell megcsinálnia! -
válasz
#73029888 #13344 üzenetére
Köszi, időközben én is valami ilyesmire gondoltam. Nem találom a play-en erre az infót, ha most letöltöm az Xcover3-ra megvéve, azt később letölthetem a 4X-re is?
másik ?
Ha factory reset-et csinálok, utána a mostani MI fiókom kapott azonosító számsorával tudok majd belépni?Erről a teljes akku lemerítésről eddig csak azt lehetett olvasni, hogy nem jó az akksinak.....imádom ezt a mobilszekciót is nagyon, minden igaz és annak az ellenkezője is. Jó, hogy tök
hülyeanalfabéla vagyok a számtech-hez, de nem csak én vagyok ilyen egyedül!?(#13352) kidnou
thnx 2x
Letöltöttem a nova-t, meglepett, hogy már vágta a kártyám adatait, de közben leesett, hogy a play music-ot is itt fizettem. :-) Írja is a play, hogy installed, de ezt nem kéne valahogy a mobilon is észlelnem? Vagy várjak békésen?
-
PuMbA
titán
Na, visszament a MIUI8 a legegyszerűbb, frissítési fájl kiválasztós módszerrel
Minden jó, de a Performance adat gyűjtögető app állandóan összeomlott, mert már az új verziós adatokkal akart dolgozni, szóval alkalmazásoknál törölni kellett az adatait, illetve a Jegyzetek sem működik, mert az is más fajta adatbázist használ már a 9-ben, tehát ott is törölnöm kellett az adatokat, hogy működjön. Szerencsére nem volt semmilyen fontos jegyzetem, de akinek van az mentse le előtte a gyári appal
-
Telda
addikt
válasz
Black_Raven #13335 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
2.6 verzió van fent, de remélem jót néztem, mert az a neve hogy Google Play services for Instant Apps.
Edit: Rosszat néztem:11.9.51
Ezt a teljes merülést is feltöltést ki fogom próbálni.
Visszaraktam most 2G-re, de eddig is 4G-re volt állítva mégsem merült ilyen gyorsan.
Korábban az Awake belakva sem haladta meg a 7-8%-ot.
-
hzsolee
őstag
Csak csendben jegyzem meg, aki szeretne a telefonjára novát, most ugrott akcióba (125.-ft)....
-
Jakuu
őstag
4g? Azert kerdezem mert latom a tererod nem igazan pazar. Lehet, hogy allandoan keresi a halozati jelet a telefon. Tedd 2Gre es ugy nezd meg mi a palya, amugy is ott fogyaszt a legkevesbe.
Amugy az akkuhasznalatnal a tererojel zold csikja es a felelesztes jelzese mit mutat? -
Black_Raven
veterán
válasz
grafnet #13338 üzenetére
Én amikor töröltem a Cust-ot, akkor szállt el a kalibrálás. Viszont egy Restore Cust utána full wipe>Restore Boot+System Global Dev rom felrakás után töltőre dugva kalibrálással kezdett majd tökéletesen feltöltött. Azóta kifogástalan. Viszont a fórumtársnak nem biztos hogy ilyen jellegű gondja van. Csak azért írtam le, mert én így kalibráltam az akksit.
-
grafnet
veterán
válasz
Black_Raven #13337 üzenetére
Jobb ötletem nincs.
A GP is jó gondolat!
Nekem majd 10%-ot jelent!
Ennyi szoftver után már csak a szervíz marad.
Ennyit még megér kipróbálni... -
Telda
addikt
Hali!
Lassan egy hete szívok a telefonnal, de már nem tudok vele mit kezdeni.
Folyamatosan ébren van, ebből kifolyólag egy napot bír az akksija.
Jelenleg egy MIUIHU V9 7.12.14 szűz rendszer van fent, semmi alkalmazás.
De próbáltam korábbi MIUIHU-t is, sőt fastbootból felrakva a GLOBAL 9.1.1.0. és a korábbi 8.5.2.0. is, de mindegyikkel ugyan úgy 80-99%ban ébren van a telefon, már közvetlenül a telepítés után is. -
fuwiradis
aktív tag
ohm, nem-nem.. szigoruan csak erintem
arrol van szo, hogy pont itt a fejem folott van egy led lampa a plafonon, kb. 1.5-2m magassagra. mivel a kijelzo nem matt, ezert ez a led izzo, ill. annak fenye reflektalodik a kijelzorol es a kijelzo sikjat mozgatva szepen kirajzolodik egy mintazat, affele barazdalt szerkezet. termeszetesen nem tapintasra barazdalt, hanem ehhez hasonlo a kinezetet tekintve. de nem nyomorgatom, szo sincs rola.
most kivancsiva tettetek, nezzetek mar meg a sajatotokon is
edit: kikapcsolt kijelzo mellett is megfigyelheto.
-
blackmoto
senior tag
válasz
#01993216 #13316 üzenetére
A Telekom hivatalosan nem támogatja a VoLTE-t. Az általuk forgalmazott készülékek közül is csak néhány típuson. Ez van. Ezért jobb volna ha kikapcsolva lenne az a kapcsoló, amelyik ROM-nál használtható. Dominos vagyok és a 9.1.1.0.-án alapból elérhetetlen (szürke) a kapcsoló a Beállítások menüben.
-
tvamos
nagyúr
Igenyeltem ilyen bootloader nyito kodot, ma.
Kozben arra jottem ra, hogy csak 60 pontos vagyok. (A leiras szerint 100 kell.) Ezt hogy kell csinalni? Tudom en ezt meg potolni?
Erre gondolok:
"2: A Security fülre kell kattintani és ellenőrizni, hogy a Security check-up 100 pont-e.(Ha nem, akkor töltsd ki a hiányzó részt/részeket)" -
törölt tag
Azt hittem hogy a sok ROM csere miatt írja ki ezt.
-
lócitrom
őstag
válasz
#01993216 #13316 üzenetére
ha tényleg minden felállásban tesztelted, akkor ez is kizárható. amíg nem lesz rendes kernel, addig szívás van. bár a 3G is bőven jó hívásra. azt pedig tényleg nem árt tudni, hogy a 9 nem gyorsabb, csak az animáció sebessége 0,5x-ös értékre változott MIUI 8-hoz képest.
ja és hát Lineage kiadásokkal érdemes szemezni VoLTE miatt (is).
-
törölt tag
válasz
lócitrom #13315 üzenetére
Van VoLTE kapcsolóm, mert a Telekom támogatja a 4G hívást, de be és kikapcsolt állapotban is csinálta. A végén már úgy teszteltem, hogy letettem mellé egy másik telefont és hívogattam magam.
Ezért voltam kíváncsi, kinek hogy állítja be a preferált hálózatokat a szoftver, hátha ott a hiba. Legrosszabb esetben kikapcsolok minden 4G-t és használom 3G-n, amíg nem lesz más megoldás. Nekem jobban bejött a MIUI 9. Sokkal gyorsabb és akkukímélőbb volt nálam legalábbis.
-
lócitrom
őstag
válasz
#01993216 #13313 üzenetére
egyébként hogy tesztelted? úgy, hogy közben az a VoLTE kapcsoló be volt kapcsolva a beállításokban vagy ki volt kapcsolva? tudom, hogy a te dilemmád nem mai, de már nem emlékszem minden részletre. hogy értsd mért kérdezem:
elméletben MIUI 9 óta a telefon azt is figyelembe veszi, hogy milyen szolgáltatód van és annak megfelelően inaktív vagy aktív a VoLTE kapcsoló a beállítások között. hogy a telefon ezt egyáltalán most mért és hogyan tudja ellenőrizni az nem világos nekem. fel lehet ugyan oldani kombinációval (*#*#86583#*#*) ennek a letiltását, de mondjuk nincs vele beljebb az ember.
MIUI 8 alatt meg elméletben úgy volt, hogy eleve sz@rt bele és nem volt korlátozva a kapcsoló használata. ugyanakkor ha jól értem így nálad azért ment ennek ellenére. viszont lehet lényeges szempont az is, hogy egyáltalán nálad ki-; vagy bekapcsolva volt a VoLTE? lehet, hogy nem itt van a hunyó elásva, de akkor remélem valaki kijavít majd.
-
gyenesmartin
őstag
válasz
gyenesmartin #13307 üzenetére
Ja, hogy ez BUG? 10% akkuszint alatt 1.9GHz, fölötte 1.4.
-
törölt tag
Köszi!
Ma már nem szórakozok vele, de amint lesz időm, feldobok egy MIUI 9-et és kipróbálom
-
Kuter
senior tag
válasz
fuwiradis #13302 üzenetére
Nem nyomni kell a kijelzőt mit az állat , hanem csak érinteni finoman.
A nyomkodós korszak már lezárult , még emlékszem rá amikor a navigáción volt ilyen nyomkodós és szinte elszíneződött a kijelző
Viszont ha nyomni kell mint az állat , hogy érzékeljen akkor rossz az érintő panel "látod még a nevében is benne van érintő "(#13305) Egy képernyő képet láthatnánk .Köszi.
Üdv Kuter
-
törölt tag
Akinek van még ilyen hívás problémája
3G-vel is ez a helyzet vagy csak a 4G produkálja a hülyeséget?
3G-vel csak az RR ROM-on próbáltam, de úgy is szivatott -
fradi81
veterán
válasz
gyenesmartin #13305 üzenetére
hello
Neked jött valami frissítés?
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Most nézem, hogy a frissítéstől 500MHz-el nagyobb órajelen megy a CPU. Másnak is így van? (a beállításoknál ezt írja: nyolcmagos 1.9 GHz) -
lócitrom
őstag
válasz
Sprinti83 #13283 üzenetére
nálam azzal jelentkezett ismét az a hiba, amit már pár ízben említettem: beakad a második SIM és hol nem engedte kikapcsolni, hol nem engedte bekapcsolni.
(#13291) jbnd-007 vá
gyanítom itt már az játszik, hogy a telefon súlya se legyen nagy. speciel engem nem zavar ez a 4100mA, ennyit nekem szó nélkül megér. legalább feltűnik, hogy van a telefon. de gondolom a trendek fontosak. nehogy leszakadjon valakinek a valamije emiatt.(#13299) C0d3r válasz
attól tartok, hogy hardveres lehet. ezt a módszert próbáltam, utoljára 3700mA jött össze(#13290) szanitec
abban a verzióban az a megfelelő beállítás. tehát azzal sem lehet baj. amit kidnou ír az MIUI 9-ben van. -
fuwiradis
aktív tag
válasz
sharp007 #13248 üzenetére
oh, koszi nem tudtam hogy a piac ilyen teren ketszereplos, igy mar vilagos hogy az IPS kijelzohoz hallgatolagosan hozzaertendo a LED hattervilagitas is.
egyebkent azota ratettem a mancsom egy 4x-re es nekem az eddigi (bar nyilvan keves) tapasztalatom alapjan tetszik a kijelzoje is. elsore kicsit meg is ijedtem, mert este ahogy nyomogattam a lampafeny pont ugy reflektalodott rola, hogy bizonyos szogekben teljesen szabalyosnak latszo, halovany mintazat rajzolodott ki rajta. aztan arra jutottam, hogy ez minden bizonnyal az ips lcd elektronikajanak mintazata
(bar alapvetoen nem ertek hozza)
meg nyomogatom a kutyut aztan jovok egy megalapozottabb benyomassal
ja es koszi az infot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 256GB / Midnight szín / Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest