- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Petya_
őstag
Sziasztok,
Teamviewer-t használ valaki a 4X-en? Felraktam rá a Teamviewer Host-ot, de ios-ről kapcsolódva nem lehet a főképernyők között lapozni, de kattintani lehet. Windows PC-ről kapcsolódva, semmi interakció nem működik, csak nézni lehet a képernyőt.
Van ötletetek? Esetleg ha nem Teamviewer, akkor már távsegítség app? Jó esetben ios és Windows klienssel?
Köszi!
-
fradi81
veterán
válasz
#32577792 #13795 üzenetére
Ez a fajta nálam passzol rendesen.
-
-
törölt tag
Sziasztok
Nejemnek ilyen teló lett karácsonyra. Vettem rá fóliát ASLING TG-t. Méret jó, viszont középen valami szivárványos szín van alatta. A másik, hogy jobb oldala tök érzéketlen a fóliával. Így veszem le róla. -
Teaway
veterán
válasz
jozefgucci1 #13789 üzenetére
Bekapcsolt kijelzőnél felugrik az ablak. Kikapcsolt kijelzőnél pedig az értesítési sávban találod, miután bekapcsoltad.
-
-
válasz
jozefgucci1 #13786 üzenetére
Nem a PC-n! A telefonon lehúzod az érintőt. Ott választod ki az MTP-t.
Utána fogod látni az Intézőben. -
Teaway
veterán
válasz
jozefgucci1 #13786 üzenetére
Ezt a telefon dobja fel: csatlakozáskor érintsd meg a felugró ablakot a képernyő tetején.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Black_Raven #13756 üzenetére
-
Teaway
veterán
válasz
jozefgucci1 #13783 üzenetére
Mert az USB csatlakozáskor a Csak töltés van kiválasztva. Válaszd a Fájlok átvitele (MTP) opciót.
-
Sziasztok . A nejem kapott ma tőlem karira egy ilyen készüléket és nagyon sok segítséget megtaláltam már hozzá itt az oldalon ,de zenét még mindíg nem tudok rá tenni ? "Az eszköz nem válaszol vagy nincs csatlakoztatva " ezt írja ha másolni szeretnék . Hol a hiba ?
-
törölt tag
válasz
Aethelstone #13780 üzenetére
15.1
-
Teaway
veterán
Arra gondoltam, hogy az 5 napos 4X-et visszacsomagolom, és beteszem a fa alá.
-
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
törölt tag
Január 5-én jön a LOS15 szóval azt a kis időt megéri megvárni,és MIUIHU vagy RR/LOS14.1 alatt lenni.
Boldog karácsonyt minden 4X tagnak!
-
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #13771 üzenetére
Hát őszintén szólva, nem fogom én sem...nagyot kellene villantania, hogy eltompítsa a telepítés maceráját...megmaradok én már MIUIHU-n.
BolKa mindenkinek.🎁 -
shifty!
senior tag
Minden 4X felhasználónak Áldott, békés karácsonyt kívánok
-
törölt tag
Pixel 2 ROM v2017-12-23
-
lócitrom
őstag
-
lócitrom
őstag
kijött az új EU stable. viszont én még manuálisan nem frissítettem sosem EU-t újabb kiadásra. TWRP-ben kell telepítés előtt ganézni vagy nem lényeges?
-
vince
őstag
-
Black_Raven
veterán
válasz
bferke #13749 üzenetére
Úgy ahogy trebrona alTG fórumtárs(
)írta. Letöltöd simán a telóra a romot, aztán a Szoftverfrissités menüpont a Beállitásokban. Felül a 3pöttyre tapi, a legördülő menüben a Romverziók telepitését választod, majd betallózod a letöltött romot és leokézod alul. Onnantól mindent automatikusan elvégez, újraindul telepit és kész.
-
mb702
tag
Már tölthető a stabil xiaomi.eu_multi_HM4X_V9.1.2.0.NAMCNEI_v9-7.1.
ROM (nem indul a letöltés a linkre kattintva!). -
bferke
csendes tag
válasz
Black_Raven #13746 üzenetére
Ha nem jelez a frissítő, akkor hogyan csináljam? Vagy neked talált frissítést?
-
bferke
csendes tag
Az miért lehet, hogy a MIUIHU 9 7.12.14 beta frissítés ellenőrzésekor azt mondja,hogy nincs frissebb?
-
lemmy9
őstag
Ha bezárom azalkalmazásokat az x-el, egyre kevesebb ram marad napról napra. Most pl. 900 körül.
Hogyam tudom meg mi fut a háttérben? -
orso0355
őstag
válasz
nickedez89 #13736 üzenetére
Én Kínából rendeltem, és adtak hozzá európai töltőfejet, szóval én azért rákérdeznék a boltban, hogy ezt hogy gondolták, de bármely töltővel nyugodtan töltheted, én is vettem hozzá párat, hogy mindenhol legyen. Gyortstöltéshez nem tudok hozzászólni, nekem 2.4-es töltőim vannak, és minden oké velük.
-
cerka
csendes tag
válasz
Black_Raven #13734 üzenetére
Erre gondolsz?
TD-SCDMA/GSM/LTE
Köszi, kipróbálom.
-
nickedez89
senior tag
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen telót ajándékba és azt szeretném kérdezni, mennyire normális hogy a global verzióhoz amerikai töltőfejet adnak?
Minden más normális, magyar nyelv is van a készüléken, csak a töltőfej nem európai... (AQUA-nál lett véve szóval nem sufni GSM-ben ezért sem értem!)Ehhez kapcsolódó kérdés, hogy látom az összefoglalóban írjátok, hogy támogatja a gyorstöltést. Érdemes hozzá minőségi, mondjuk Tronsmart vagy hasonló QuickCharge kompatibilis töltőfejet venni, vagy bőven elég gyors egy sima 2A -es töltőfej?
-
weres00
csendes tag
Sziasztok.
Használja valaki két szim kártyával,és ha igen nem melegszik tőle gyorsan? -
cerka
csendes tag
válasz
Black_Raven #13731 üzenetére
Nem, T-Mobile
-
cerka
csendes tag
Sziasztok. Mostanában többen is mondták, hogy nem tudnak elérni telefonon, hívott szám nem kapcsolhatót dob. Tegnap próbálgattam haverral, néha átjön a hívás rendesen, néha pedig nem kapcsolható. RR rom van a telefonon, az okozhatja a problémát, vagy esetleg valami hardveres gond van? Volt valakinek hasonló problémája?
-
Lordus
senior tag
-
szmyky
aktív tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm megkért, hogy cseréljem le neki a gyári tárcsázót, mert nem tetszik neki, hogy felfele tolva kell felvenni a beérkező hívást.
MIUI Global 9.1 | Stabil - rendszer van rajta, nincs rootolva.
Letöltöttem egy tárcsázót minden engedélyt megadtam neki és alapértelmezetté is tettem, de mégis a beépített tárcsázó jelenik meg híváskor.
Valaki esetleg segítene, hogyan lehet lecserélni a gyárit, vagy lehetséges egyáltalán?
Előre is köszönöm...
-
Sutee89
aktív tag
válasz
#01993216 #13722 üzenetére
Innen néztem (*MIUI 9 BASED ON Android 7.1.X only):
1. Xposed Installer-3.0.1 by dvdandroid - 04-08-17 - 2.apk
2. xposed-v87-sdk24-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-based-on-PurifyOS-release-20170821.zipAmplify miatt tettem fel és működik szépen.
-
Vory
csendes tag
Vissza tudom nézni valahol mit telepített a telefon?
Láttam, hogy ott van és automatikusan csatlakoztam a Wifire és se szó se beszéd már telepítette is.
Mintha valami wrod-os doksi lett volna. Csak most idegesít, hogy mi a fene lehetett az. -
törölt tag
Használ valaki Xposed-et MIUI 9 alatt?
-
romger
csendes tag
Sziasztok!
Mi a mérnöki módhoz való belépéshez tárcsázandó kód Snapdragon-nál?
MTK procihoz találtam, de Snapdragonhoz nem...
Bizonyos LTE band-ek kikapcsolásához kell.
Köszi előre is! -
-
heidricha
őstag
Sziasztok! Van itt egy eu-s 3/32. Minden hívás szétesik 10-20 mp alatt. Ki is, be is. Gazdája főleg VOIP-ra használta eddig, így a jelenség új neki. Van ilyen ismert hiba, vagy menjünk a garancia felé?
Frissítések fenn vannak, de semmi extra. Minden gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- HP 65W töltő eladó
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest