- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok,
Végre engedte a BL-t nyitni letelt a 72 óra. Gondoltam felrakom a miuihu-t, a MultiTol segítségével, de elakadtam. Twrp fent a telefonon szintén a MultiTool által, de a miuihu telepítésnél ezzel találkozom: [link]
Illetve a telefon újraindításnál Mi feliraton után nem lép tovább semerre.+1 Mikor meghajtóként látom a gépen a telefont akkor csak egy TWRP mappán kívül nem látok semmit.
Szerintetek mit ronthattam el?
Köszi előre is.
-
Laurh
aktív tag
Köszönöm a válaszokat akkor nincs más hátra, mint szereznem kell egy windowsos gépet.
Szerintetek érdemes a globált lecserélnem miuihu-ra, értem ezalatt, hogy jobban toldozgatják-foltozgatják?Más: van a 4x mellett egy iPhone 7 és nagyon durva, hogy sebesség terén nincs miért szégyenkeznie a 4x-nek pedig nem egy liga a 2 készülék...pacsi a Xiaominak
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok,
Mac-et használok mennyire lehet számomra macerás a későbbiekben pl a telefon romolása? Láttam több segédprogram .exe kiterjesztésű.
Köszi előre is a választ.
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok,
Ha minden igaz a holnapi nap csatlakozom soraitok közé egy fekete 4x-el. A1-ről váltok, sajnos nem jött be a 5.5 illetve a pure droid.
Olvastam erről a sárgás kijelzőről itt a hszk közt, ez első pillanattól fogva előjön vagy csak idővel?
Legutolsó xiaomi telóm egy mi 4c volt, kíváncsi vagyok azóta mik történtek miui téren.Legyen szép estétek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest