- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
Ezt ennyiből nem lehet megmondani.
Nem akarlak elkeseríteni, de amit te vettél, az egy hagyományos full screen fólia, aminél csak a keret alatt van ragasztó, az átlátszó felület alatt nincs. Emiatt középen szivárványos lehet (newton gyűrűk), és a kijelző érzékenysége is romolhat. Több telefonra is vettem már ilyen fóliákat, van aminél olyan gyenge volt a ragasztó, hogy egy kis folyadék be tudott szivárogni alá, és elterült a kijelzőn, de volt olyan is, amivel negyed órát birkóztam, mire le tudtam szedni, miközben a fólia üveg szilánkosra tört...
Van olyan fólia, aminél középen is van ragasztó, azt full glue kiegészítéssel találod meg. Ott nincs se szivarvány, se érintési probléma.Szóval hogy a te fóliáid milyen minőségűek lesznek, azt így elég nehéz megmondani.
-
aelod
veterán
Frissítette a kijelzőt is
(#11448) szabeska
Sokra megyünk vele úgy, hogy közben kivették az automatikusan induló feladatokat, BT,GPS widget rendesen működő kapcsolóval nincs, auto fényerő nálam néha furcsállkodik. 8on ennyit nem gondolkodott. Üzemidő, jelenleg 7óra SoT-nél járok durván 1,5 nap után ugyan olyan használattal mint előtte. Rendes akku idő akkor lesz ha lemerítem teljesen és újratöltöm és megnézem a ciklus végén.
-
-
starr
őstag
Még a legprofibb fényképezőgép sem tud egyszerre 10 centire, és a végtelenre is fókuszálni, de még a szemünk sem. Ha viszont olyat látsz, hogy a kép közepén lévő , és a szélén lévő dolgok is nagyjából egyenlő távolságra vannak az optikától, és a kép szélei homályosak, az a lencse rendszer hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest