Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RAZR_v3 #25367 üzenetére
Google Fotók alkalmazás szerint nekem Google Pixel telefonom van és emiatt korlátlan tárhely jár nekem. Ami a valóságban azt jelentette, hogy tömörítetlenül tölti fel a képeket és szépen elfogyasztja a Google Drive tárhelyemet.
Ennek semmi köze nincs a telefonhoz, külön a fiókodban lehet állítani, hogyan mentse a képeket. Akár desktopon, akár bármin.....
-
szatsa75
csendes tag
válasz
RAZR_v3 #24441 üzenetére
Nekem is volt hasonló gyro problémám régebben. Valami a flashelés közben mehetett félre, mivel a gyári hardver teszt is rossznak érzékelte, de ez persze nem igaz. Fastboot-os ROM felrakása megoldja, szerintem csak ez. (http://en.miui.com/thread-873151-1-1.html) Ezután persze elvileg bármilyen ROM felrakható.
Én már régóta 9.1.1.0-ás xiaomi.eu ROM-ot használok, meg vagyok vele elégedve. Sokat szenvedtem én is a videofelvételek hangminőségével (kb. 45 másodpercig jó volt, aztán borzalmasan elromlott). Most már a hackelés és "testreszabás" után frankó minden.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
RAZR_v3 #24507 üzenetére
Nézd, a biztonsági frissítések jönnek, a MIUI meg lefedi úgyis az androidot. Amikor 6-ról 7-re frissült, én baromira nem vettem észre semmit. Talán a két alkalmazásos képernyő nem volt, de lehet igen, már nem emlékszem. Őszintén szólva egy átlag user számára halál mindegy, hogy a miui 9 vagy 10 alatt android 7 vagy 8 esetleg 9 röfög. És a frissítések miatt a régebbi androiddal is biztonságban vagy. Nem mellesleg az újabb androidon meg olyan gond lehet, hogy nem fut pl. bizonyos 3 betűs magyar navi program. Szóval a lényeg, hogy nem tudom miért kéne azon tipródni, hogy milyen android fut a telefonodon. Aki meg nem átlag user és arra izgul, hogy a telefon névjegyben a verziónál minél nagyobb szám legyen, az úgyis kapar magának főzött romot és örül.
-
csakb
őstag
válasz
RAZR_v3 #24507 üzenetére
Hát igen.
Én mondjuk teljesen jól elvagyok a legutolsó eu stable-lel. Minden működik, nincsenek parajelenségek, és még van camera2 api.
Szóval szerintem így hagyom, amíg hardveresen fel nem dobja a pacskert. Már nem akarok kísérletezni új romokkal, meg azon parázni, hogy ha jön frissítés, akkor épp mit rántanak ki alólam. -
pischta
csendes tag
válasz
RAZR_v3 #24487 üzenetére
Köszönöm a részletes választ
Kérdés viszont számomra, hogy meddig lesz támogatott a xiaomi.eu-s változat? Persze válthatok később is rá, de egy ilyen váltás elég fájdalmas (sok idő, plusz biztos, hogy néhány appom beállítása elúszik). A mostani váltást is csak azért lépem meg, mert még mindig idegesítő az érintés-kezelése a telómnak. A bolt, ahonnan vettem, factory resetet javasolt, mielőtt visszaküldeném. De ha már ilyenre kényszerülök, akkor romot is akarok váltani, mert a jelenlegi globallal nem vagyok megelégedve. A Redmi 3-ashoz képest visszalépés benne néhány dolog, amit a xiaomi.eu tud.
-
siddis
őstag
válasz
RAZR_v3 #24441 üzenetére
Próbáld ki ezt, a legutolsó -nem treble- RR, tudsz rá tenni vagy 3-4 féle kernelt aztán elszórakozhatsz a hanggal.. de van hozzá Dolby Atmos, Viper4Android is például, ha már hang probléma.
Amúgy a videó felvételnél nem engedi a program kiválasztani a hangforrást.? Úgy emlékszem hogy mintha az Open Camerá-nál lehetett volna választani videóhoz audió forrást is, kamera vagy a hagyományos (beszéd) mikrofon, bár lehet hogy az még a régi telómnál volt.. Hiába, no, a kor..[ Szerkesztve ]
-
-
Jakuu
őstag
válasz
RAZR_v3 #6913 üzenetére
En xiaomi redmi 1s - rol valtottam, pont az elegedettseg miatt. Fulhallgaton keresztul kivalo a hangminoseg, meg a legolcsobb xiaomi fulessel is. Teszem hozza, gagyi headsetbol ez a telefon sem tud csodat csinalni, viszont root utan a viper4androiddal tovabb lehet fokozni a hangzaselmenyt. Aprobb hibai vannak a keszuleknek, de nem kirivoak es tobbseget lehet orvosolni. Kimarado hivasom nem igazan volt, mondjuk en 2g alapbeallitassal hasznalom, ha nem kell adatkapcsolat. 25-80as toltessel hasznalom es ugy is tobb mint 2,5 napot bir kicsit tobb mint 6 ora kijelzoidovel es napi kb 3 ora wifivel.
-
orso0355
őstag
válasz
RAZR_v3 #6913 üzenetére
Csak a kérdésed második részére tudok válaszolni, mert eddig nem redmim volt. A hang fülessel szerintem nagyon jó, a mélyek jól szólnak, míg más mobillal szinte nem is voltak, persze különböző lejátszókkal, beállításokkal lehet próbálkozni, nekem abszolút pozitív az élmény.
Nem kapcsol ki, nem hagy cserben (azért az furcsa is lenne egy háromhetes telefontól, valljuk be). Azt jelzi, amit beállítasz 😃 tehát alaposan át kell rágni magad rajta, de megéri. Gps azonnal működik, semmi gond eddig nem volt, pedig pont sokat utaztunk az elmúlt pár hétben.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.