Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mini tri-fold koncepciót mutatott az Infinix
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Másnál sem jelez a MIUIHU hogy van újabb verzió? 7.11.23 használok és letölthető a 7.11.30 de az updater nem jelez.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Anyukámnak szeretnék egy ilyen telefont arany színben.
Rendes garanciával,magyar tamogatással.Hol erdemes megvenni,es hol a legolcsobb?
Koszonom. -
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Biztos, hogy sokan kérdezték már, de most nem nagyon van időm visszaolvasni, és gyorsan el kellene dönteni, hogy ez lesz-e a megfelelő készülék.
Custom romokkal mi a helyzet? Azt látom, hogy van AEX, és RR XDA-n. (előbbit használom én a Note 4-emen).
Ezek mennyire működnek jól? RN2-nél még az volt a baj az összes custom rommal, hogy nem volt alattuk normális kernel. Itt ugye nincs ilyen probléma, és a Xiaomi kiadta a kernel sourcet ehhez a készülékhez?
Választ előre is köszönöm! -
Fecc91
tag
Illetve lenne meg egy olyan kerdesem hogy a kamera szoftverben a felbontast hogy tudom allitani? Mert en nem talaltam ezt az opciot.
-
Fecc91
tag
Sziasztok, egy olyan kerdesem lenne hogy 4x pro, hoz van mar miui 9? Mert en nem talaltam, jelenleg a telefon szerint 8 a legfrisebb. :/
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok,
Végre engedte a BL-t nyitni letelt a 72 óra. Gondoltam felrakom a miuihu-t, a MultiTol segítségével, de elakadtam. Twrp fent a telefonon szintén a MultiTool által, de a miuihu telepítésnél ezzel találkozom: [link]
Illetve a telefon újraindításnál Mi feliraton után nem lép tovább semerre.+1 Mikor meghajtóként látom a gépen a telefont akkor csak egy TWRP mappán kívül nem látok semmit.
Szerintetek mit ronthattam el?
Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
nyityu
csendes tag
Kezdő képernyőn ,hogyan lehet mappát létrehozni?
V8.5.4.0.NAMMIED
-
aelod
veterán
Miui8-on az osztott képernyő beállítása ha valakit érdekel.
-
Lordus
senior tag
feltettem a 7-eshez való twrp-t, és szépen fel is telepítette már másodszor vele a miuihu-t, de a legvégén mindig van egy piros mondat, valami partícióval kapcsolatban, talán...
ez normális? korábban nem volt ilyen... -
Becy44
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném flashelni a végleges twrp-t.
Sikerült is szépen lement a folyamat de ha újból be akarok lépni
a twrp-be a gyári recovery fogad.
A bootloader nyitva van.
Mi lehet a gond? -
starr
őstag
Jó hír, hogy elkezdék csinélni a Custom kerneleket: [link]
Egyelőre csak fastcharge, de lesz itt még overclock -
snyper990
őstag
válasz
bunnyhu #12262 üzenetére
Én dolgoztam kint egy nyarat, akkor még egy ZTE Grand X In Telekom függő telóm volt. Szinte mindenhol volt térerő, használhattam volna, bár valószínűleg csak szerencsém volt, hogy olyan helyeken jártam, ahol volt T-mobile lefedettség. Használni viszont nem használtam, mert horror árakon lehetett volna csak.
És ahogy glacious fórumtárs is írta, ott jópár szolgáltató CDMA hálózatot használ.
A válasz röviden: utána kell olvasni (pl. a kinézett készülék leírásában), illetve ottani SIM is opció lehet, de annak is utána kell olvasni -
Jakuu
őstag
-
trebrona
nagyúr
válasz
pepe091 #12264 üzenetére
Megpróbálnám előről kezdeni.
Először az Android Messages-t alapértelmezetté tenni, majd restore az SMS backup-pal. Illetve nyilván az összes kért engedélyt megadni.Stock droidot használok, ahol ugye eleve az Android Messages az SMS alkalmazás, hibátlanul betöltötte a több éves SMS történetet az említett backup alkalmazás (nem külön szálon).
-
macssessz
tag
Üdv Guruk!
A 4x-em a frissült a 9.1 Stabil 9.1.1.0 NAMMIEI verzióra. Az előzőben volt widget a GPS-re és a kijelző forgatás ki-be kapcsolgatására és hiányoznak.
Milyen letölthető widgeteket ajánlotok a pótlásukra ?
Kerestem a play-en, de mindröl vannak rossz tapasztalatok is és nem akarnám agyontelepítgetni fölöslegesen a telót.
Köszi a segítségeteket előre is.
Józsi -
glacious
addikt
válasz
bunnyhu #12262 üzenetére
Ezzel (és a legtöbb EU-ba szánt készülékkel) csak a US T-Mobile kártyája megy 3G 1900MHz-en. 2G-t csak az AT&T használ és más frekin. Sprint és Verizon teljesen más technológia.
Fordítva is igaz. Egy kinti készülék se megy minden európai frekvencián (természetesen van jópár kivétel).
-
Sziasztok!
Az alábbiakban kérném a segítségeteket. Feleségemnek vásároltam egy 4X-et, és szerettem volna a régi telefonjáról (Samsung Ace 3) az SMS-eket átmenteni a 4X-re. Az Ace 3-on az Android Messages-t használta, ezt szeretné a 4X-en is, viszont amikor ezzel a progival backup-oltam az üzeneteit, a 4X-en csak a gyári Üzenetek app-ba importálta be, és oda is csak úgy, hogy szétszedte a beszélgetéseket küldött és fogadott alapján, tehát minden ember két szálon fut. Hogyan tudnám a Messages-be importálni az üzeneteit? Természetesen a Messages az alapértelmezett üzenetküldő app.
-
Cyrin
addikt
MIUIHU9 7.11.30 Letölthető!
- Osztott képernyő mód beállítható gombra
- GSM ABC újra aktív
- Gyorskártyák javítva -
Jenő76
tag
Sziasztok !
Tudja valaki, hogy a lehúzott értesítési sáv színe(ikonok) mi alapján változik és , hogy lehet-e ezt állítani.
Volt már zöld-lila meg egyéb is
Vagy lehet, hogy az időjárás app állítgatja ?
Telefonszám mentésénél van lehetőség, hogy egyszerre a simre és a telefonra is mentse?
Előre is köszönöm a válaszokat ! -
bunnyhu
senior tag
Némileg offtopic, tud valaki valami arról, hogy miként viszonyul oda-vissza az amerikai és az európai mobil frekvenciatartomány? Tudom kint használni a magyar telót, illetve ha usa-ban veszek telefont azt itthon vajh tudom-e? Nem csak 4G hanem úgy általábban 2G-3G is.
-
w.miki
veterán
-
LilProphet90
senior tag
Sziasztok, vettem én is ebből a csak kereten ragadó, színes üvegfóliából, de a ragasztott részeken "olajfoltos", ahogy páran már írtátok a topikban. Ez a ragasztó, és javulni fog? Vagy egyszerűen ez ilyen? Köszi előre is.
-
-
w.miki
veterán
Üvegfóliát raktuk egy 4x-re, és most jelszót kér.
A betanított ujjlenyomatot nem ismeri fel, nem nyit ki rá. A jelszóra nem emlékszünk.
Mit lehet ilyenkor tenni? -
starr
őstag
válasz
#95763968 #12233 üzenetére
Tedd fel a Blackplayer appot. Ott a hangszínszabalyzó résznél az eq-t balra elhúzta van olyan, hogy erősítő. Azt bekapcsolni, és csúszkán felhúzni amíg nem torzít.
Nekem ez a kedvenc zenelajátszóm, de ha nem tetszik 1001 másik is van, ami tud ilyet is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
bunnyhu #12230 üzenetére
Attól engem is kiver a víz, de én még azt sem szeretem, ha valaki úgy hallgat zenét pl. tömegközin fülesen keresztül, hogy hallani a tudsz, tudszot.
De lehet, csak én vagyok öreg ehhez
Én olyankor szeretek hallgatni, mikor otthon vagyok, főzök, mert nincs más lehetőségem a konyhában. Ugyan van bent szgép a nagyszobában, de ahhoz nagyon üvöltöztetni kellene, hogy a konyhába kihalljam, panelban meg ez nem a legszerencsésebb. Na meg a fürdőszobában elmerülve az már megint nem opció
Nyilván nem minőségi zenehallgatás amit hozni tud az aprócska hangszóroin, de legyen már annyi hangereje, hogy kihangosítva ne a fülemhez kelljen tartani, vagy elnyomja a hangot még a sütő hangja is.
Illetve, olykor videót szoktam hallgatni. Nincs időm megnézni valamit, de pl dolgom végezte közben, míg teszek veszek a hangot hallgathatom. Szóval, nekem ez a lényeg. Ebben pedig elég az, amit anno a 625-öm tudott.
De azt hiszem, tényleg a legjobb opció egy bluetotth hangszóró otthonra.
-
han_lev
senior tag
Üdv! Sziasztok!
Beszerzési kérdés, gondolom már unjátok!
Az eustockon nincs most. Van más magyar (illetőségű, hatókörű) websop ahol beszerezhető?
--szerk: bocs most nézem, hogy van raktárnKöszi!
[ Szerkesztve ]
-
bunnyhu
senior tag
Most a konkrét esettől függetlenül (szóval nem az olvtársat támadom) véleményem szerint a környezetünk számára legidegesítőbb dolog a világon amit telefonnal tehet az ember, hogy kihangosítva hallgat rajta zenét. A Sokol rádió minőségével vetekedő minőség persze sokat nem ront az amúgy is többnyire roppant kiváló zenén, de legalább mindenkit zavar az illető hallótávolságon belül - és ezt legtöbb esetben élvezi is.
-
infectedmann
őstag
válasz
#95763968 #12225 üzenetére
Mindent tud, amit egy Androidos telefon tudni szokott. Tudsz használni minden Google szolgáltatást, a legtöbb Google app alapból fent is van.
A hangszórója elég hangos és szerintem elég jó minőségű is (A 2015-ös Samsung Galaxy A5 szangszórójánál biztos jobb pedig az egy akkor egy jóval drágább telefon volt), de ahogy már leírták, ezeket a hangszórókat nem minőségi zenehallgatásra tervezik.
Volt már iPhone-om és Samsungom is az évek alatt, de eddig ezt a telefont szeretem a legjobban.
-
törölt tag
válasz
snyper990 #12226 üzenetére
Nagyon szépen Köszönöm!
A hangszórón már én is gondolkoztam.
Használtam a keresőt, de nagyon lassú így a szükséges információhoz jutni, és sajnos csak akkor tudok infózni, ha gép elé jutok (esténként pár óra), mert most egy kicsi régi telefonom van, hogy telefonon, sms-ben el lehessen érni.
-
snyper990
őstag
válasz
#95763968 #12225 üzenetére
Nem tudom, mennyire hangos, de zenét nem jó hallgatni semelyik telefon hangszóróján keresztül sem. Gyűjts össze legalább egy kis bluetooth hangszóróra való pénzt, és vegyél egyet, azoknak már viszonylag tűrhető hangminősége van, és a hangerővel se lesz baj.
Van Play Store, ugyanúgy működik, mint bármelyik másik Androidos telefon. A MIUI csak egy felhasználói felület, lényegében csak a kinézetét változtatja meg az Androidnak (meg 1-2 funciót, de csak megszokás kérdése)
4/64-es b20-as nem létezik, azért nem találtál.
További kérdések előtt használd a topik keresőjét jobb oldalt felül, a legtöbb dologra megvan már a válasz. Illetve érdemes elolvasni az összefoglalót is[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Gondolkozom egy ilyen készüléken (a másik még egy BB Classic).
Nem olvastam végig a rengeteg hozzászólást, úgyhogy kérdeznék célirányosan.
Mennyire hangos zenehallgatásnál? Volt egy Lumia 625-öm annó, és brutál hangereje volt, még a szomszédot is tudtam vele zavarni, ha akartam
Az utsó készülékem egy Doogee Y6 volt, viszont rettentő halk.
Illetve még sosem volt szerencsém a miuihoz, így kérdezném, hogy ezen is van Google Store, szóval ugyanúgy bármilyen alkalmazást le tudok tölteni, mint egy sima androidos telefonra?
Ha 4/64-est néznék: Hol érdemes szétnézni? A 4/64-est eddig két helyen láttam, de B20 nélkül.
Köszönöm!
-
infectedmann
őstag
Egy kis beszámoló!
Több ROM-ot kipróbáltam az elmúlt egy hónapban
AOSP Extendted
Resurrection Remix OS
Paranoid Android [UNOFFICIAL]
MIUIHUviszont nekem még mindig az Global Dev. a leggyorsabb és legstabilabb, úgyhogy vissza tértem a "gyökerekhez".
Hosszabb használt után minden más rommal előfordult stabilitási és teljesítmény gond akár a belső tárhelyről akár az SD kártyáról futottak az alkalmazások.
-
trebrona
nagyúr
válasz
this is life #12222 üzenetére
Mi4C megint más, az nem zárt bl-rel jött ki. btw a 72 óra néhány hónapja van, ahogyan már írtam. Anno Redmi 3-nál és 3S-nél sem volt még, amikor azokat nyitottam. Fiam 4A nyitásánál viszont már igen.
-
-
-
pvt.peter
őstag
válasz
lócitrom #12179 üzenetére
Erdekes.
Nekem nem remlik ez a 72 oras varakozasi ido amikor a Redmi Note 3 Pro telomat unlockoltam.
Az is egy erdekes folyamat voltamikor megkaptam a nyitasi engedelyt akkor egy bizonyos ido eltelte utan visszavontak az engedelyt egy csomo usertol
ujrakellett kerni mindenkinek
De ettol fuggetlenul igazad van, rakellett volna keresnem erre a 72 oras dologra.
[ Szerkesztve ]
-
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #12213 üzenetére
Akkor lehet, én kezdek öregedni és ezáltal süketülni. 😂
Bárcsak mindenre lenne konfig fájl...[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
Érdekes ez a hangerő is. Nekem olyan hangos a fülemnél a hangszóró hogy felénél nagyobbra nem teszem, mert megsüketülök. De a média (alsó)ua. fél hangerőn, majd el dobom a telefont ha épp a kezemben van és hívnak úgy megijedek olyan hangos. Fülessel is letépi a fülemet 50% felett.
Gondolom alapból magasabb értékekre van állitva minden hangerő.
[ Szerkesztve ]
-
qge
aktív tag
válasz
tillatrilla #12211 üzenetére
Telefonkönyv alkalmazásban hosszan nyomod az alkalmazásváltó gombot, azzal bejönnek a beállítások.
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy ezen a telefonon hogyan tudok új névjegyet a sim-re menteni?Hozzá sem férek a sim-hez,nem látom,hogy mennyi a tárolt szám rajta. Akárhogy próbálom,sehogy sem sikerül. Vagy a google-re,vagy valami MI-re akarja menteni.... Nem tudok importálni/exportálni sem.Ezt nem értem....
-
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #12171 üzenetére
Köszönöm, pont fordított volt a gond, nem volt putty se meg egyéb hang se, de valszleg én bénáztam...már megoldottam.
@Kuter, működött a zip-ből telepítés, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
válasz
trebrona #12127 üzenetére
Én csak android használó vagyok, szakértő nem.
Ha valakinek a legfrissebb global stabilban nem működik a képernyőforgatás normálisan, mi a hibakeresés, hibaelhárítás helyes módja?
Mondjuk arról nem volt szó, hogy milyen app használata közben történt.Előfordulhat-e Androidban ahhoz hasonló, hogy egy weboldal a Javascriptet az oldal bezárása után még futtatja, egy olyan ablakban, amit az óra mögé rejt és így nem is látszik (Bitcoin bányászat), csak úgy látható, hogy a processzort használja.
Arra gondolok, hogy egy app bezárása után, minden hozzá tartozó "szál" bezáródik-e?
Ha igen, akkor nem kell memóriát üríteni. -
orso0355
őstag
válasz
trebrona #12203 üzenetére
Törést nem látni, átnéztük minden milliméterét (hacsak belül nem). Minden egyéb kábel tökéletesen tölti a telót (férjem Samsungjánál jött elő), így gondolom, a mobil csatlakozója is rendben lehet.
Nem túl fontos, de azért bosszantó, pár hónapos kábel, vigyázva kezelve, és erre egyik napról a másikra így behal :-/[ Szerkesztve ]
-
orso0355
őstag
Off, de bízom a hozzáértésetekben :-)
Mi okozhatja egy töltőkábel hibáját? A jelenség: észleli, tölt, nem tölt, tölt, nem tölt, tehát folyamatosan "villog". (Másik ugyanilyen kábelem tökéletesen jó.)
A kábel a rossz, mert minden telefonon ezt produkálja. Az a fele a rossz, ami a telefonba csatlakozik, mert ha mozgatom, és fogom, akkor tölti.
Kíváncsi lennék, mi lehet, mert "strapakábel", direkt ilyen gumis borítású, meg hosszított, hogy tuti beleérjen a telefonba 😃Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.