- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
zkovacs
üzenetére
nem mondom, hogy általános jelenség, de nem egy jó előjel. nálam ezzel indított. töröltem a frissítéseket és a beállításokat meg újraindítottam és így végül elindult.
(#10782) ibanez16670
előbbi B20 sáv támogatásával is elérhető, utóbbi nem.(#10783) makoj20
messze van a hitelestől. ez a helyi cikkírás „egyébb” kategóriája, amit nem ajánlok. nem fogdosok manapság LG csúcskészülékeket, de a leírtakat még sosem tapasztaltam amikor LG-t buheráltam. Samsung esetében is kétségeim vannak. leginkább hoaxra épültnek érzem az írást. a Xiaomi meg már minden, csak nem noname. ugyanakkor a bootloader mint védelem kérdéses még akkor is, ha szólnak mellette érvek. biztonsági szempontból megkérdőjelezhető. egy gyártó nem attól lesz hiteles, hogy hírneve van. többségük zárt rendszereket használ, ami aztán kémkedhet úgy, ahogy akar, hisz nem látsz a mélyére. kicsit olyan az egész, mintha egy laposföld hívő írta volna, aki szerint nemigen szól érv az állításaival szemben. látszik, hogy úgy nagyon nem nézett mindennek utána és nem is rendelkezik tapasztalattal, de azért kifosta magából.
(#10800) starr
bekapcsolható, hogy mutassa. azt ne kérdezd, hogy hol, mert ilyesmiket hónapokig nem találok meg miután egyszer beállítottam jól. nálam jelenleg botrányos a fogyasztása. aktuális MIUI 8 stabil volt eddig a legjobb nálam.(#10881) ra^ven
kiküldték a napi frissítést óvatlan idegenlégiósoknak és természetesen aztán ezt befejezték. így szokott ez lenni. aztán hogy mennyire stabil az csak hab a tortán.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest