Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
-
orso0355
őstag
Nos. Nálam szituáció a következő. (Mi Band 1s)
Párosítom, minden oké kb negyedóra-félóráig. Aztán valahogy elkezd rezegni és villogni, ha megérintem, abbahagyja, de a mobilon ez úgy jelenik meg, hogy újra kapcsolódik a telefon és a karkötő. A gyári Mi Fittel nézem. Értesítéseket továbbra is küldi, viszont az ébresztés a tíz tesztelés ellenére SEM működött ma reggel sem. Nem szinkronizál alvásadatokat sem.
Pedig még elalvás előtt is kipróbáltam: intelligens ébresztés a Mi Band Tools-ban belőve, bluetooth kikapcs, ébreszt. Minden oké, érintéssel jóváhagytam. És reggelre nem ébresztett mégse.
Kérlek, adjatok valami tanácsot, mi a fenét csináljak? Xiaomi a telefon, Xiaomi a band, és nem működnek együtt????? Iszonyú csalódás

-
aelod
veterán
Nálam Global 8.2.1.0-nál minden okés a csúszkával. Szépen adagolja a fényerőt a csúszkával. DnD a ne zavarjanak? Én azt nem használom. Egyszerűen rezgő módra állítom akkor semmi nem rezeg (kivéve a hívást)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont nálam is előjött a nem csörög ki effektus -4g-n telenor kártyával úgy, hogy max térerő van. Feloldott kijelzőnél azonnal kicseng, lezártnál 5 hívásból 2-nél előfordult a hiba...l
-
Black_Raven
veterán
Ezt jól kivállasztottad. Egyiket sem használom, automata fényerőt utálom, idáig még nekem egyik eszközön se működött jól.
általában nem vagy kiég a szemem. A fényerő csúszka nekem nem bugos, most néztem többször is. A titkositást meg nem használom fölöslegesnek tartom. Rajta az újjlenyomat/minta, idegen úgyse tudja használni.
DJGABI: egy számomra fontos dolog van, ami a stabilnál nem oké, BT fülessel zenét hallgatva, nincs hangszinszabályzó(EQ), úgy meg hallgassa a kínai. A 9-ben viszont BT fülessel is megy a MusikFX. Számomra ez alap. Amelyik rom nem tudja, az mehet is.
-
Nimda
addikt
Mintha a fogamat húznák, de még arra is hamarabb rávenném magam.Lehet várok én is vele, de azért talonba rakom Attipapa tanácsait is.Ha a következő frissítés jobb lesz és nem lesz gyakori a hívás eldobás, akkor marad.
Mondjuk ha a 8.5.2 frissebb, akkor hogy került bele a hiba a régebbi 8.2.10 után?Vagy a 7.1 alapú rom-ba?Tudom érdekes kérdés...

-
Attipapa
aktív tag
Igen,ez a 800 Mhz hibája,de felesleges bizonygatni,hogy nincs vele baj,mint amint írtam,ez csak ott probléma,ahol gyenge a 4G jel. És hidd el,hogy ROM függő a dolog. Örülj,hogy Neked nincs ilyen problémád,felesleges hardver hibát keresni. Budapesten nekem is jó volt a Miui 9 dev 7.8.31 es,de itthon már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
általában nem vagy kiég a szemem. A fényerő csúszka nekem nem bugos, most néztem többször is. A titkositást meg nem használom fölöslegesnek tartom. Rajta az újjlenyomat/minta, idegen úgyse tudja használni.