- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem akarom egyelőre elkiabálni, az utolsó Global Developer 7.12.14-es ROM-al úgy tűnik megoldódtak a 4G hívásfogadási problémák, ha valakinek még van gondja vele
-
calamites
őstag
válasz
Black_Raven #13689 üzenetére
Az ég világon semmilyen jelszót nem fogad el, sem a pin, sem a mifiók, sem az általad írt jelszót sem. Tudom utána visszarakni a 3.1.1.0-t, de még ott is kéri a jelszót.
Most szerzek fastboot romot, és miflashel újrahúzom. Mindent kikapcsoltam, eszközkeresés minden, de így sem megy.
Azt nem értem, hogy redmi 4 prime esetén miért nem volt jelszókérés.
-
Ugyan áruljátok már el: - Mi köze a telefon jelszónak a TWRP-hez?
Ez valami új "divat"?
A mintát és a FP-t is tudja használni? -
Black_Raven
veterán
válasz
calamites #13680 üzenetére
Rakd fel azt a TWRP-t, amit ELSŐNEK felraktál a telefonra, és akkor az a jelszó, amit a telefonon használtál ujjlenyomatolvasóhoz(jelszó/minta/pin, de nem sim pin) akkor ha működik a jelszó azonnal csináld a Format Data-t de factory resetet nem. A format data leszedi a telefon titkositást.Készülj hogy az adatokat törli, de úgyis tiszta ttelepitést akarsz. Gondolom mielőtt nekiáltál buherálni nem kapcsoltad ki az Eszközkeresést a Mi Cloudban és nem léptél ki a Mi fiókból.
-
tvamos
nagyúr
Van egy ilyen hálózati elérési problémám: [link]
Természetesen a 4x-ről hm értem el a kis ESP-8266EX wifi kockát.
Ez valami Xiaomi specifikus dolog, mert más Android eszközökkel megy. Nem MIUI probléma, mert az A1 Android One. -
vince
őstag
válasz
siddis #13683 üzenetére
A letöltőoldal még a régit hozza.
-
törölt tag
Aki használja a MIUIHU-t annak ajánlom a Magisk GSM Dome v1.0 modul letöltését,kipróbáltam anélkül és a Google Services zabálja az akksit. A múltkori 10-órás időm úgy jött ki hogy használtam a kis plugint
-
ZeCse
csendes tag
Xiaomi telefonhoz Xiaomi csavarhúzót!
-
siddis
őstag
Kinn van az új MIUI.HU 12.21.. Legalábbis update-ből már látható..
-
calamites
őstag
válasz
Black_Raven #13678 üzenetére
Sajnos sem a feloldó jelszót, sem a default_password kulcsot nem fogadja el.
A format data, az gyakorlatilag a tiszta telepítés egyik eleme? Csináltam, de pl a sima dalvik, és cache törlést sem engedi.
Ketten is próbáltuk beírni, de nem jók.
-
aelod
veterán
válasz
Black_Raven #13678 üzenetére
-
calamites
őstag
Nos elvileg visszatettem a 3.1.1.0-ás twrpt, mégis kér jelszót belépésnél.
Mindent fel tudtam telepíteni, de nem engedett rendszer törlést, és így ugyan felment a legújabb EU, de nem tiszta telepítéssel.
Most megpróbálom még egyszer.
Ha valaki esetleg tudja a jelszót kérem ossza meg velem.
-
kakuk.tamas
addikt
Ez már jónak számít?! 🤣
(Zalaegerszeg, panelban) -
szimi57
őstag
Boltban, Euronics, MM rá lehet nézni a telóra?
-
sxxorp
őstag
-
szimi57
őstag
Sziasztok, nem MIUI-s Rom-ot lehet tenni a telóra?
-
calamites
őstag
Sziasztok!
Mitoolsal telepítettem a twrp, onnan pedig telepíteném az EU romot, de a twrp jelszót kér. Ez milyen jelszó? Mi fiók, sim jelszó?
-
sxxorp
őstag
válasz
orso0355 #13658 üzenetére
1) Így is túl sok topikot követek + 2) már kiveséztük a témát (legalábbis akkor, akik itt voltunk), én ezt minden Összefoglalóba betenném. Csak az nem jön be, hogy minden szakmai alap nélkül újra ledorongolnak valakit ebben a topikban, aki olyan irányú megjegyzést tesz, hogy gondosabban kezeli a telefonja akkuját, mintha ő lenne a hülye, mint a napokban is. Az új topik csak közben jött létre: amint nem itt okoskodik vki érdemi forrás nélkül, ígérem a helyén fogok reagálni a következőkben
Tompack: Így van! Úgy töltöd, ahogy akarod. Van, akinek nem éri meg ezt az 'óriási' áldozatot meghozni, de van, aki változtat, ha megismeri a különbséget. Dohányozzon is bárki szabadon, csak ne magyarázza meg, hogy az ugyanolyan egészséges, mintha nem tenné. -
TomPack
őstag
válasz
sxxorp #13637 üzenetére
Szerintem mindenki töltse úgy az akksiját ahogyan szeretné! Én biztosan nem fogom úgy szervezni az életem, hogy a 45 ezerért vett telefonom 3 ezer Ft-os akksija optimálisan használódjon el.
De most mennem kell, lelépek a melóból előbb és inkább otthon ebédelek, ne kelljen má' megint kidobni a kenyeret, holnapra már kiszárad. -
vince
őstag
válasz
Krisszalai #13653 üzenetére
Hogy konstruktívak is legyünk, megírhatnád hogy mi volt a hiba
-
Krisszalai
csendes tag
Widgeteket nem tudok kitenni...kettő készülék van, egyiken sem...lemaradtam valamiről? Semmi mókolás, minden gyári. Látom az összeset, de nem lehet mozdítani egyet sem.
Solved 😁 -
sxxorp
őstag
válasz
#73029888 #13648 üzenetére
Hajrá, ahogy jólesik! Ez az első névleg is kínai, és nem prémium telefonom, idő előtt kellett. Fogalmam sincs milyen alapból az akku tartóssága mondjuk egy elég jó Sony-hoz képest, de elvileg a 2 évet a te használatoddal jól kellene bírnia. Nekem bőven megfelel a 90% és 20-30% között 3-4 naponta töltés, 5-6 óra SOT, hosszabb élettartam. Nem érzem, h nem használnám
-
padzso
tag
Múltkor kereste valaki, hogy hol lehet extra adatot látni az akksiról. Biztonság appban rá kell bökni az akksi menüre, majd analizáltatni kell a folyamatokat, mert csak akkor látható az a képernyő, ahol a feszültség illetve a maradék kapacitás van. Alap esetben ugye azt írja ki, hogy mennyi időt lehet nyerni, ha ezt meg azt optimalizáljuk.
-
sxxorp
őstag
válasz
#73029888 #13641 üzenetére
1. Jól érted. De egy másik alapvetés, hogy ne told 100%-ig, így mondjuk 70%-60% között használva optimálisabb. Csak nagyon nem életszerű
2. fogalmam sincs, ehhez mérni, tesztelni kellene, több példánnyal. Nagy valószínűséggel érezhetően jobb annál aki 0%-ig meríti, én is 20-30%-ig engedem. Én még feldobnám a korábban linkelt limitert, hogy 90%-ig töltsön, de külön erre ne kelljen figyelni és kész. Óriási áldozat.starr hm, ez mennyire lehet nem hivatalosan megszerzett hivatalos kernel-forrás? Írsz majd (ide / a sok hasznosságot tartalmazó blogodon) tapasztalatokat? Érdekelne (v27 az érintés miatt?)
-
starr
őstag
válasz
bodnar10261 #13643 üzenetére
Köszönöm. V027 a vége.
Vajon ha újra flash-elem a Miuihu-t az visszatartja az eredeti kernelt is? -
törölt tag
válasz
bodnar10261 #13642 üzenetére
Linket tudsz adni?
Amíg készül a LOS15 addig ajánlom a pár HSZ fentebb linkelt LOS 14.1-et. (2017-12-17)
-
sxxorp
őstag
válasz
csacsi67 #13638 üzenetére
uh, tényleg? Mennyit adsz érte? Remélem nem felejtem elvinni a hátlapot is a tranzakcióhoz
kétszer volt szervizben, először előlapot, majd elő, és hátlapot ragasztottak. A 2 éves garancia lejárt, akárcsak a hátlap - ismét. Szerencsére az előlap egyelőre bírja. Nagyon nem egyedi eset, ezért kellett váltani.
De látjátok, hogy 13cm-ről jöttem kényszerből 14cm hosszra, a Honor 8 is már 14,5cm. Talán még OK... ha bárki meglát valami értelmes alternatívát szívesen várom! -
sxxorp
őstag
Nem is túl könnyű érteni, az egyik legnépszerűbb sorozatban (Forma1) azt határozzák meg, hogy 1 idényben hány motort használhatsz fel büntetés nélkül (idén 4db ~20 futamra), nem tudtam, h bárhol van olyan pazarlás, hogy futamonként egyet zabálhatsz fel... és ez így hasonlatnak gyenge.
Én másképp működök, nekem a régi telefon nem hal meg, ha veszek egy újat, póttelefonként tehermentesíti azt. Aki hagyott már el, vagy kifogott egy szervizigényes telefont, miközben a munkájához elengedhetetlen, az tudja miről beszélek.
Nekem megvan még a közel 3 éves Z3 Compact-om a bő féléves 4X mellé, mint póttelefon, és játékgép (a SD801 még mindig egész jó, és az akku is bírja rendesen - ha JÓL kezeled a telefont). Szóval nincs 2 év után fogyasztói társadalmas eldobás, minél tovább fenntartott jó működés viszont van.
1 kommenttel később, mikor azt hiszed, hogy fölényesen ironizálsz ki is bukik a téveszméd: azt képzeled az akku töltési ciklusszáma fix. Nem így van, íme a töltési ciklusok száma a lemerítés mértékének függvényében:
Ha kicsit számolsz (vegyük az átlagokat):
100%*(300+600)/2 < 60%*(600+1500)/2. 1,4-szerese, tehát közel másfélszer annyi energiát tud visszaadni, vagyis akár ennyivel tovább tud működni.
Szóval helyesen: 'Hagyd rá. Töltse 100%-ig és merítse csak 0-ig. Effektíve használja az elérhető élettartam 70%-átennyi erővel lehetne csak 2900as is benne....'
Khm, nemhogy a Redmi 5 Plus, de a Redmi 5 is batár
Grafnet: még nem túl idős a jelenlegi 4X (még pörög a B telefon) és jó lenne feljebb lépni kicsit teljesítményben (rendes mérettel az SD450 jó lenne!)
Honor8 (vagy Huawei P10)? Nem tudom mindig a Snapdragon felé húztam, mókolhatóság miatt... Van rá rendes root, Xposed, minden? -
Bander78
tag
Sziasztok! E-mail fogadással kapcsolatban kérdezném, hogy ennek beállítása hogyan történik? Melyik a javasolt levelező (ingyenes, lehetőleg reklámmentes) program, vagy a beépített levelező is használható? A cél gmail, freemail, illetve céges levelek olvasása írása. A segítséget előre is köszönöm!
-
törölt tag
"Bluetooth
Fix - Bluetooth is disconnected continuously (12-19)".Érdekes...
"MIUI Developer ROM and Stable ROM are developed by MIUI Official Team. MIUI Developer ROM focuses on new features and updates weekly; MIUI Stable ROM prioritizes stablity and updates about every 2 months."
Ezekszerint a Global Stable 2 hónaponta frissül?
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #13632 üzenetére
Rajtam kivül?
Kipróbálnám csak a Fast Charge zavar amit elvileg kernel auditorral lehet kikapcsolni.
-
törölt tag
MIUI-ra Kernel
-
Domestos
tag
Az X-et totál nem szabadna használni, mert nem azt csinálja, amit kéne, hogy bezárja a futó android appokat, mintha kézzel mindent felhúzogatnál, hanem konkrétan process killeli azt is, amit nem kéne. Nem gondoltam volna korábban én sem, hogy ilyen, csak fejlesztés közben szopatott be, azóta nem X-ezek. Futás kotrollra Greenify a jó irány.
-
aelod
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #13622 üzenetére
Volt nálam is ez. Csak nem emlékszem, hogy csináltam meg. Mintha töröltem volna az app adatait.
-
starr
őstag
válasz
Állítsd be úgy, hogy ne korlátozza az unlocker háttérben futását.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
kidnou #13624 üzenetére
A net csak azért volt, hogy leszedjem azt a 48kb-nyi licencefilet, alapból 4G sem megy feszt, mert felesleges.
Nézve a playes kommenteket az utóbbi időkben számos panasz van hasonlóról, mint nekem. A M9 bugja így ki is zárható.
Az unlocker szarakodik, ami a fejlesztőktől gáz. Megveszed legálisan az egyik legjobb zeneprogramot, és offline nem tudod szabadon használni, mert X időközönként bekattan. -
kidnou
őstag
válasz
Más telefonon is bele futottam ebbe és olvastam, hogy többen is. Ha nem volt net akkor ezt csinálta, de úgy látom nálad be van kapcsolva. Én pont emiatt váltam meg tőle
-
padzso
tag
válasz
Csak 1 rövid off: ok, hogy az akksi 20-80% között tart legtovább, viszont a 30 C feletti hőmérsékletet sem szereti, meg az 1 óra alatt 80%-ra töltöm-öt sem. Szóval tényleg kinek a pap, kinek a papné! :-) Befejeztem.
-
LyonnaisFan1
őstag
A jelen felhasználók közül még ki használ PowerAMP-t?
Mostanság egyre gyakrabban csinálja, hogy a fentebbi programnál a licence ellenőrzés sikertelen, és az alábbi hibát kapom:
Lehet a MIUI-nak ehhez köze?
... érdekes, hogy a még mindig működőképes hadirokkant Huawei telefonon sosem futottam bele ilyenbe. Mert ott a szoftver vélhetőleg tudta, hogy a program megvásárlásra került.
Itt meg úgy tudom "kiküszöbölni", hogy Unlocker uninstall, majd reinstall. És akkor némi huzavona után észheztér. -
mpo
veterán
-
kidnou
őstag
Megint ez az akku baromság.... már hiányzott
-
fradi81
veterán
Hali
Beépített SIP hívás működik? Nálam nem ad rá lehetőséget a stuntcalls adatait beírtam már.
-
aelod
veterán
válasz
sxxorp #13597 üzenetére
Nem értetted. Egy versenyautó motorja egy versenyre szól (kivéve ahol a szabályok mást írnak elő). Ezek az akkuk vagy nézzük a telefonokat max 3 évig használandóak. 2 év után ígyis úgyis cserélni fogod mivel addigra elavult lesz. Nézd meg a kitkatet futtató telefonokat. Elég kompromisszumosan lehet őket már használni. Akár, hogy is trükközöl a 20-80%-os akku kíméléssel teljesen felesleges lesz mivel az akku elfárad x töltési ciklus után.
A redmi 5széria minden csak nem kompakt. Az meg megint más kérdés, hogy visszalépés szerintem a 4es sorozathoz képest. Akkor már tényleg inkább A1 mivel android one project... -
orso0355
őstag
Tapasztaltatok olyasmit, hogy töltés során az ujjlenyomatolvasó nem működik? Ahogy leveszem, nyitja gyönyörűen a telefont, de most másodszor esik meg velem, hogy egyszerűen akármit csinálok (töltőn van), nem érzékeli. Fura
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest