Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
overland #5803 üzenetére
Gondolom angol nyelven használod.
Settings ikon - All settings - SYSTEM - Backup & reset - PERSONAL DATA
Itt lehetőség van csak a személyes adatok és beállítások törlésére, vagy, ha kijelölsz mindent, akkor az alkalmazásokat és a microsd kártyát is törli (fényképek, zene, stb).
Végül a képernyő alján a "Reset phone" gomb törli az adatokat.
Telefonszámokat kell mentened? -
herdsman12
őstag
válasz
overland #5799 üzenetére
A TD verzióhoz itt max elméleti segítséget kapsz.
Van újabb verzió 17.0 és még elérhető az előző kettő a 13.0 és a 16.0 is.
Ott a telepítési útmutató is, ha boldogulsz az angollal vagy a fordítóval, akkor menni fog (én biztos kihagynám).
Mentés, törlés is megoldható, de, ha csinálsz egy mentést, akkor azt le kell szedni a telefonról, másképp nincs értelme a személyes adatok törlésének, (hirtelen nem találtam meg, hogy hova kerül a mentés).
Ez a rész a WCDMA verzióban is változott már, hogy a TD-ben mi a helyzet...
A mentésnél mit mentenél pontosan? Google szinkront használsz?
Személyes dolgok törlése egyszerűbb, Beállítások - Mentés és visszaállítás - Gyári adatok visszaállítása - Személyes adatok (mindez angolul). -
Sanyesz.
őstag
válasz
overland #2247 üzenetére
Ha "unroot", akkor az nincs rootolva. Megnézheted még a Root Checker-rel is, de valószínűleg ugyanez lesz az eredmény.
A SuperSU bináris frissítése sikerült, mert ezt csak rootolt állapotban tudja megcsinálni? -
doongoo
addikt
-
válasz
overland #2120 üzenetére
Nekem is ugyanez volt.
Újratelepítettem, és már jó lett.Fontos, hogy a Play több egyéb programot is igényel, ezeket az Eric Xiang féle Google Installer magától letölti.
-
kano
nagyúr
válasz
overland #2075 üzenetére
Szerintem sem hamis..
Nézd meg, hogy milyen hálózatokat támogat (valamilyen prg. a Play-ból).
Simán lehet még akár WCDMA-s is. Egyszerűen új verziós a Hongmid. -
Laza...
addikt
válasz
overland #2084 üzenetére
Én is arról telepítettem. Hogy a rom multilang-e, passz.... Mivel a TD verzió elsősorban belpiacos (és olcsóbb is), ezért nem tudom hogy van-e benne az angol/kínain kívül más (nézz szét a fórumon, kérdezd meg...). Ha nincs, és át lehet-e emelni, kérdezd meg a magyar fórumon vagyulát, Ő foglalkozik a honosítással.
A világ (jóval)nagyobbik felén a WCDMA verzió müxik, nem a TD -
Laza...
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest