- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- iPhone topik
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
solarix45 #8268 üzenetére
Igazából lehet vele telefonálni,csak néha eléggé akad a hang. Feltettem a V5 Multi 26-ost hátha változik a helyzet,de úgy néz ki ezzel sem lett jobb a helyzet. Új alaplap lett bele rakva,lehet az nem 100%-os. Nem tudom. Esetleg tudnál valami linket adni a V6-hoz. Megnézném még azt is. CM számomra is nagy hiány, MI3W-n nagyon szerettem a ResurrectionRemix-et.
-
trebrona
nagyúr
válasz
solarix45 #8207 üzenetére
Gyanús is volt, hogy a 6.1.14-et dobálta az OTA. Illetve, hogy ezentúl a MIUI fejlesztői romok automatikusan felflashelik a TWRP-t, ami a 3.0, de Redmihez nincs:
Aries - Mi2/S 2.8.7.0
Armani - Redmi 1S WCDMA 3.0
Cancro - Mi3/4 WCDMA/LTE 3.0
Dior - Redmi Note 4G/LTE (single SIM)
Ferrari - Mi4i
Gucci - Redmi Note 1S (dual SIM)
Hennessy - Redmi Note 3
Hermes - Redmi Note 2 3.0
HM2014811 - Redmi 2 WCDMA
HM2014813 - Redmi 2 TD-SCDMA
Latte - Mi Pad 2
lcsh92_wet_jb9 - Redmi Note 3G WCDMA 2.8.7.0
Leo - Mi Note PRO 3.0
Libra - Mi4c
Virgo - Mi Note 3.0Nos, így jártunk, gyanítom úgysem sokan használjuk már a készüléket.
Nekem is egyre inkább érik a csere, Redmi 3 lesz a következő. Már csak a beszerzési forrás ami eldöntendő. -
Adamo_sx
aktív tag
válasz
solarix45 #8099 üzenetére
Ezt írják róla:
Updated to the latest beta version of MIUI 7? Check out this new feature called Mi Drop, which lets you send files to other Mi phones with Mi Drop enabled.
Check out this post to know more about the feature:
[MIdrop]Viszont a MIUI fórumon meg azt kapom, hogy nincs jogosultságom a megnézéshez...
-
trebrona
nagyúr
válasz
solarix45 #8090 üzenetére
Próbálj ki régebbi verziót, hátha segít.
-
-
-
-
-
rosszkutya
tag
válasz
solarix45 #7415 üzenetére
Már nem szimpla béta, hanem fejlesztői státuszban van, ami még nem a "stabil" állapot, de már így is elég stabilnak mondható, sőt számomra eddig stabilabbnak és megbízhatóbbnak tűnik, mint a V5, szóval abszolút nem csak "játszadozásra" alkalmas.
Még nyilván sok javítást fog kieszközölni a fejlesztő csapat, de én már így is merem ajánlani.
A WSM-et én még egy korábbi béta verzióban próbáltam, és nálam működött, de a modulok működéséről nem igazán tudok beszámolni, mert én csak a MiThemes-et próbáltam.
Az én eddigi botladozásaim is csak user error eredményei. -
herdsman12
őstag
válasz
solarix45 #6098 üzenetére
Az értesítéseket ki lehet kapcsolni a Beállítások - Értesítések - Alkalmazások értesítései oldalon, így az Értesítési sávon és az Állapotsoron kikapcsolható. Viszont a Frissítés alkalmazáson így is megjelenik a kis karika. Azt is megúszhatod, ha csinálsz egy x-edik oldalt a Home képernyőtől jobbra vagy balra és oda húzod a Frissítés alkalmazást. Így csak akkor látod, ha arra az oldalra tévedsz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest