Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
Ne forgasd ki a szavamat, én azt írtam, hogy az MTK verzió mellett az. Nekem volt mind2 fajta, nem is kevés, sőt, használtam 1-1 hónapig mind a 2 fajtát. Az 1S hardveresen nem hulladék, de szoftveresen az. Persze a sajátja mindenkinek "nekem jó", de engem rohadtul nem érdekel mi mikor lép ki, zár be, lagol, nekem működjön. Az S1 nem ilyen. Telefonálni meg nyomógombossal is lehet - de az meg nem okos teló.
Az MTK verzió nekem a V5 szofttal ment, és soha nem ment pirosba a memó, míg az 1S képes volt 5 percenként erre. Dícsérjed, a tied, de attól még nagyon elbaxták a telefont (és nem csak ezt a részét). Support majdnem 0, mert csak a premium telóikra fejlesztenek
-
Dominó85
addikt
Haha te csak ne javasoljál itt semmit. A tanárod szégyellné magát a szakmai hozzá nem értésed okán. Én felsoroltam pár lehetséges hibaforrást, erre 2 évesnek titulálsz... Majd ha annyi szakmai tapasztalati év lesz a hátad mögött, mint az apámnak (35 év), akkor gyere engem kioktatni (és ezáltal őt is). Talán kicsit többet konyít a dolgokhoz, mint te. Főleg hogy ez a végzettsége és ezen a téren dolgozik jelenleg is. Most kivételesen nem nekem kéne visszavennem az arcomból. És ha nem tűnt volna még fel ez a Xiaomi Hongmi MTK topik és nem a "jött-ment kezdők bálja". Ne spécezz itt te ki senkit, mert valószínűleg nálunk jóval szakavatottabbak vannak jelen e topikban. Ha tudnád hányszor hajtottam fejet előttük. Nekem ne, de legalább nekik add meg a kellő tiszteletet.
Más: nem tudjátok, hol lehetne a Hongmi hangerejét MTK Nagybácsin belül picit hangosabbra venni. Szeretném jobban kiélvezni a most vett Edifier H190-es fülesem. Köszi a segítséget előre is.
-
Dominó85
addikt
Szerintem keress másik topikot, mert ez nem a megfelelő. Xar minőségű lehet a töltőd, rossz lehet a kábel vagy akár az aksi is lehet defektes. Vagy szimplán a házban lévő hálózatod ingadozik... Számtalan hibaforrás lehetséges. Ha akkora zseni vagy derítsd ki magad, hisz te vagy ott a helyszínen.
-
Chaser
legenda
Akkor milyenek lehettek a többiek?
kis millió akku járt nálam, kurta mindegy neki ha előírtnál kisebb teljesítményű a töltő. Lassabban tölti fel, ennyi. Ez pedig éppenséggel az élettartamára nem hátrány. Az "express charge" meg az ilyen baromságok már tényleg okoz kárt hosszú távon. Nem tudom hanyadik voltam az osztályban, de alap dolgokkal tisztában vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- Ubuntu Linux
- Béta iOS-t használók topikja
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Revolut
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest