- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
-
Dominó85
addikt
válasz
szoporiz #3998 üzenetére
Szia, ha személyesen is megoldható lesz, akkor rendelkezésedre bocsájtom a Hongmi-mat. Úgy azonos témákról tudsz majd összehasonlítást készíteni. De természetesen felhasználhatod bármelyik Hongmis képemet.
Én majd az üzemidőre leszek nagyon kíváncsi, illetve a kijelzőidőre. No meg hogy lesz-e majd mind a kettőre KitKat csoki.
-
kano
nagyúr
válasz
szoporiz #3927 üzenetére
Én rendeltem mindegyiktől, de egyikkel sem volt gondom. Szerintem mindkettő egy kutya.
Megrendeltem (Spemall) és ismételten megerősítették, hogy azonnal fel tudják adni. Holnap reggel kapok trackingot. Kíváncsi leszek...Milyen jó, hogy nem adtam el a frissen érkezett Hongmi + akkumat.
-
-
-
SSlyTR
senior tag
-
kano
nagyúr
válasz
szoporiz #2143 üzenetére
De mi a biztosíték, hogy nem fizetsz erre még ÁFát? Azért mert a kicsi kínai odaírta, az még nem sokat jelent. Minden "biztos" verzió csak 99%-ig biztos.
Akkor már inkább befizetném az áfát. Jobban is jövök ki és legalább lesz róla egy igazolásom is (ha vissza kell küldeni). -
kano
nagyúr
válasz
szoporiz #1882 üzenetére
Azért a Mi2S egy más kategória (snapi 600). Mondjuk nekem a Hongmi jobban bejön mint a Mi2S (de erre emlékezhetsz is a Mi2S topicjából). A Moto G mennyire volt fürge (az csak 1.2GHz-es, ha jól emlékszem)?
A 60-65k sok lenne, nekem azért ez a Hongmi lényegesen kevesebbe van... -
kano
nagyúr
válasz
szoporiz #1636 üzenetére
Ha felteszed a MiTools-t (WSM tools-t majd abban modulként a MiTools), abban lehet állítani a hangerő állításának léptékét.
Valaki írta a múltkor, hogy rendelne kijelzővédő fóliát. Az a helyzet, hogy feldobtam az ajándékba kapott kijelzővédőt, de matt és nagyon csúnya lett tőle a kijelzőm. Így én is rendelnék.
Van valakinek infója jó kijelzővédőről (ebay)?
Köszönöm! -
válasz
szoporiz #1572 üzenetére
Nálam (egyelőre más készülék, de ennél sem lesz másként) a kijelző szokott lenni a legnagyobb fogyasztó.
Abban az esetben szokott nálam maga az OS ilyen sokat enni, ha nem használom a készüléket. (Hisz' a rendszernek mennie kell, "természetes", hogy nyugalmi állapotban ez eszik a legtöbbet.)
-
Kulbi
aktív tag
válasz
szoporiz #1530 üzenetére
Van itt egy leírás:
[link]Újabban olvasni olyan esetekről amikor ez nem ment, valószínűleg mert nem gyári rommal érkezett a megvásárolt teló. Ilyenkor vki nem tudod CWM-et felrakni, csak a TWRP ment. Olvasd az XDA / xiaomi.eu fórumokat.
Itt is van leírás a már frissített ROM rootolásáról:
Nekem ment az elsővel a többit nem próbáltam.
-
krisi08
tag
válasz
szoporiz #1401 üzenetére
Én aznap mikor a telefont rendeltem, rendeltem egy flip tokot hozzá. Na az már két hete nálam van
a telefonnak éppen a papírjait dolgozzák fel. A Nillkin tok amit egy héttel később rendeltem, most érkezett meg az országba tegnap
én is nagyon várom már a kis piros rizsemet
-
djula
aktív tag
-
törölt tag
válasz
szoporiz #562 üzenetére
Én is megrendeltem a fiamnak ezt a Hongmit. Free shipping-el hírdették,és kaptam egy DHL TN-t. Megnyertem az okosságot. Cserébe gyorsan itt van.
Egyébként mennyire vagytok megelégedve vele? Annyira nem ismerem,de jókat olvasok róla. Főleg a MIUI rom miatt tetszettek meg ezek a telók.
Magamnak egy MI2S-t rendeltem. A dual sim hiányán kívül valami rosz tapasztalatod van róla?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest