- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Van még One UI 8 a Samsung tarsolyában
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
-
Dominó85
addikt
válasz
szoporiz
üzenetére
Szia, ha személyesen is megoldható lesz, akkor rendelkezésedre bocsájtom a Hongmi-mat. Úgy azonos témákról tudsz majd összehasonlítást készíteni. De természetesen felhasználhatod bármelyik Hongmis képemet.

Én majd az üzemidőre leszek nagyon kíváncsi, illetve a kijelzőidőre. No meg hogy lesz-e majd mind a kettőre KitKat csoki.

-
kano
nagyúr
válasz
szoporiz
üzenetére
Én rendeltem mindegyiktől, de egyikkel sem volt gondom. Szerintem mindkettő egy kutya.

Megrendeltem (Spemall) és ismételten megerősítették, hogy azonnal fel tudják adni. Holnap reggel kapok trackingot. Kíváncsi leszek...Milyen jó, hogy nem adtam el a frissen érkezett Hongmi + akkumat.

-
-
-
SSlyTR
senior tag
-
kano
nagyúr
válasz
szoporiz
üzenetére
De mi a biztosíték, hogy nem fizetsz erre még ÁFát? Azért mert a kicsi kínai odaírta, az még nem sokat jelent. Minden "biztos" verzió csak 99%-ig biztos.
Akkor már inkább befizetném az áfát. Jobban is jövök ki és legalább lesz róla egy igazolásom is (ha vissza kell küldeni). -
kano
nagyúr
válasz
szoporiz
üzenetére
Azért a Mi2S egy más kategória (snapi 600). Mondjuk nekem a Hongmi jobban bejön mint a Mi2S (de erre emlékezhetsz is a Mi2S topicjából). A Moto G mennyire volt fürge (az csak 1.2GHz-es, ha jól emlékszem)?
A 60-65k sok lenne, nekem azért ez a Hongmi lényegesen kevesebbe van... -
kano
nagyúr
válasz
szoporiz
üzenetére
Ha felteszed a MiTools-t (WSM tools-t majd abban modulként a MiTools), abban lehet állítani a hangerő állításának léptékét.
Valaki írta a múltkor, hogy rendelne kijelzővédő fóliát. Az a helyzet, hogy feldobtam az ajándékba kapott kijelzővédőt, de matt és nagyon csúnya lett tőle a kijelzőm. Így én is rendelnék.
Van valakinek infója jó kijelzővédőről (ebay)?
Köszönöm! -
válasz
szoporiz
üzenetére
Nálam (egyelőre más készülék, de ennél sem lesz másként) a kijelző szokott lenni a legnagyobb fogyasztó.
Abban az esetben szokott nálam maga az OS ilyen sokat enni, ha nem használom a készüléket. (Hisz' a rendszernek mennie kell, "természetes", hogy nyugalmi állapotban ez eszik a legtöbbet.
) -
Kulbi
aktív tag
válasz
szoporiz
üzenetére
Van itt egy leírás:
[link]Újabban olvasni olyan esetekről amikor ez nem ment, valószínűleg mert nem gyári rommal érkezett a megvásárolt teló. Ilyenkor vki nem tudod CWM-et felrakni, csak a TWRP ment. Olvasd az XDA / xiaomi.eu fórumokat.
Itt is van leírás a már frissített ROM rootolásáról:
Nekem ment az elsővel a többit nem próbáltam.
-
krisi08
tag
válasz
szoporiz
üzenetére
Én aznap mikor a telefont rendeltem, rendeltem egy flip tokot hozzá. Na az már két hete nálam van
a telefonnak éppen a papírjait dolgozzák fel. A Nillkin tok amit egy héttel később rendeltem, most érkezett meg az országba tegnap
én is nagyon várom már a kis piros rizsemet 
-
djula
aktív tag
-
törölt tag
válasz
szoporiz
üzenetére
Én is megrendeltem a fiamnak ezt a Hongmit. Free shipping-el hírdették,és kaptam egy DHL TN-t. Megnyertem az okosságot. Cserébe gyorsan itt van.
Egyébként mennyire vagytok megelégedve vele? Annyira nem ismerem,de jókat olvasok róla. Főleg a MIUI rom miatt tetszettek meg ezek a telók.Magamnak egy MI2S-t rendeltem. A dual sim hiányán kívül valami rosz tapasztalatod van róla?

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Képregény topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós kamerák
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

király!

Hát ez rossz hír.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bánom is én, csak jönne már, de az még messze one