Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
válasz
Laza... #2999 üzenetére
A két módszer között én laikusként nem látok különbséget, melyiket válasszam?
[link]
[link]Ezekkel a módszerekkel gyakorlatilag szabadon váltogathatom a romokat?
A ma felkerült stabil rom ha jól értem, akkor a gyári többnyelvű változat és rootolt? Ha igen, akkor ez vagy a legújabb ultimate (4.3.8) érdekelne, lehet a napokban nekivágok, addig úgyis kiderül milyen ez az új.
-
gg72
veterán
Ultimate Rom-ból a legújabbat: [link]
Most 4.1.19 van rajta, azt sem tudom, hogy sorban fel kell rakni az összeset, vagy lehet egyből a legújabbal (4.3.8) kezdeni?
De gondolkodom az eredeti gyári ROM-on is, ha ott azután az összes frissítés lejön OTA módban.Most én sem érek rá, max. hétfőn tudom megcsinálni sajnos...
-
gg72
veterán
Kösz szépen!
Asszem akkor hagyom inkább úgy, ahogy most van, ameddig nem lesz gondom vele. Vagy keresek valakit, aki profi ebben, én nem merem megcsinálni...
Amúgy adat még semmi sincs a telón, még sim sem volt benne, jövő héten jön meg az új flottás kártya, arra várok.Amúgy ha gyári rom lenne rajta, nem pedig az ultimate, akkor az összes frissítés lejönne OTA módban?
-
gg72
veterán
válasz
doongoo #2923 üzenetére
Valaki le tudna irni dedos modon nekem lepesrö-lepesre (meg soha nem csinaltam androidos bütykölest), hogy hogyan megy a nem OTA-s frissites. A telom rootolt es ultimate rom van rajta. Eleg lenne egy link is, ahol ez le van irva.
A masik pedig, hogy ha alap gyari rom van a keszüleken, akkor ott megy az automatikus OTA frissites alapbol?
-
gg72
veterán
Most kezdek ismerkedni a telóval, eddig különben minden nagyon szuper.
Viszont rögtön jelezte, hogy frissítés érhető el. Ezt telepítsem, vagy inkább nem? Ultimate Rom fut rajta és nem szeretném, hogy rögtön így az elején elszúrjak valamit, mint pl. eltűnjön róla a magyar nyelv és hasonlók...
-
gg72
veterán
Kösz mindenkinek!
-
gg72
veterán
Holnaptól lehet én is csatlakozom hozzátok egy Hongmi-val [link], amin Ultimate Rom fut, remélem elégedett leszek vele. Ha mégsem, majd jövök a kérdésekkel.
Így elsőre csak annyit, hogy figyelnem kell valamire átvételkor azon kívül, hogy megnézem a fizikai állapotát a telónak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest