- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P50 Pro - emlékkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
Én sem a hongmihoz adtam ki kimondottan, hanem, hogy legyen egy jó és mobil autós kihangosítóm. Nekem a fejegységem nem tud bluetooth-t, de emiatt nem akartam cserélni. Ezt a tartó/kihangosítót anno akciósan kb. 15e-ért vettem. Bármilyen kocsiba (családban kettő ill. kiküldetésben céges) egy pillanat alatt berakom, mert nem fixen beépített és már élvezem is a kihangosítást a rádión át és simán telefonálok mert a mikrofonja is jó és a hangminőség is szuper. NFC funkcióját még én sem tudtam kihasználni, de anélkül is tuti. Teló bluetoothon kapcsolódik hozzá automatikusan, a cucc a rádióhoz meg a töltővezetéken keresztül valami FM-transzmitterféleséggel (spéci dension fejlesztés). Ja és még tölti is a telefont. És ha esetleg telefont cserélek (mint az utóbbi 1 évben már negyedszer) akkor ahhoz is jó 75 mm telefon szélességig. Azaz nekem egyszeri beruházás volt hosszabb távra tervezve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest