- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Csináld meg nyugodtan. Ha fel van töltve a telód, akkor nem lehet eltolni annyira, hogy ne lehessen visszaállítani. Max. flashelni kell, ha már teljesen meghalt...
Ha úgy csinálod ahogy leírtam akkor nem lehet gond.
Milyen romot raknál rá? Még egy 20 percet vagyok gépnél, addig csináld gyorsan.... -
kano
nagyúr
Ha rajta van a zip már az SD-n és bementél a TWRP-be akkor ott:
- Wipe->Advanced Wipe és ott bepipálod a Dalvik Cache; Cache-t minimum. Én úgy szoktam, hogy még a Data és a System is megy a levesbe, de ilyenkor elveszik minden adatod a telóról!!! Viszont teljesen tiszta lesz a telepítésed.
Ha ezt megcsinálta visszamész a főmenübe és ott Install. Majd megkeresed a zip-et és felnyomod.
De mielőtt ezt megteszed a PC-n ellenőrizd legalább, hogy a zip nem sérült-e (tömörítővel teszteld).
Ha kész akkor Reboot és System. Majd türelmesen várj....
Ha elindult, akkor még egyszer menj vissza a Recoverybe és ott Wipe->Advanced Wipe és ott csak a Dalvik Cache-t töröld.Saját felelősségre!!!
-
kano
nagyúr
Letöltöd a romot (egy zip). Felmásolod az SD kártyára.
Újraindítod a telót recovery módban. Ott megnézed, hogy milyen recovery-d van fent és leírod ide.(#2947) Rawulf
És nem tudsz valamit a Hongmi 1S-ről? Esetleg annak a WCDMA-s változatáról?
Köszi!(#2946) xhege
Na de nagy a kijelző is, és a CPU is 8 magos. -
doongoo
addikt
Ultimate ROM-ban egy szabály van:
ha az OTA frissítés nagyobb, mint 100 MB, akkor ne frissítsd, mert ideiglenes kinyírja a telót. Igazából csak induláskor bootképnél nem lép tovább. A kisebb méretű frissítések mind mehetnek.
Azért csak ideiglenesen nyírja ki, mert SP-Flashtoollal utána is menthető még a teló (én egyszer már megjártam, tapasztalatból írok)
Egyébként itt az eredeti topicja Romodnak: ultimate rom
Eszerint a 4.1.18-at felteheted még és utána még lesz egy 4.1.19 is.
Viszont a 4.1.27 az már teljes ROM, csak a TWRP recoveryből lehet feltenni, nem OTA frissítésként.
Utána viszont mehet minden OTA frissítés megint elvileg 4.3.8-ig -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest