Új hozzászólás Aktív témák
-
asanotadanob
tag
Nekem felajánlja OTA-n, de nekem sem teszi fel. Nem tudja kicsomagolni a zippet, ami nálam 14,7 MB.
-
asanotadanob
tag
-
asanotadanob
tag
Nálatok bejönnek a témák a theme managerben? Nálam azt írja, hogy "A csatlakozás nem sikerült", és tök üres a témaválasztó. OTÁ-n frissítettem a legújabb v15 romra, ez lehet a baj?
-
asanotadanob
tag
válasz
doongoo #3891 üzenetére
- az utángyártott arany és fehér műanyag hátlap is elrepedt a saroknál kb. 1-1 hónap használat után (alul, a levételt segítő réssel átellenben) Ez a fajta : link Az eredetinek titulált fehér úton van még, kíváncsi leszek...
Ez nálam is elrepedt, csak a másik sarok + kopik le a króm a gombokról 1 hónap használat után.
- az iphone-os kinézetű üveg hátlap szépen mutat, de a gombjai lötyögnek nagyon és a telefon fogása rossz lesz tőle, illetve bazi nehéz is lesz (érezhető puszta kézzel).
Pont most jön egy ilyen... Hát, nem nyugtattál meg.
-
asanotadanob
tag
válasz
doongoo #3812 üzenetére
Na jó, nem az órajelet állítottam, hanem van egy ilyen a Beállítások/Akkumulátor//Akkumulátor használat fülön, hogy CPU Power Saving Mode
Csak így jobban hangzott.
Az energiatakarékos mód majdnem ugyanitt: Akkumulátor fül alatt a Teljesítmény opció.Köszönöm a válaszokat!
-
asanotadanob
tag
Bocs a n00b kérdésért, de a v13-as romot honnan lehet tölteni? Egész hétvégén kerestem, de mindenhol csak a v5-öt találom, úgyhogy valamit nagyon benézhetek.
Más:
Elég gyorsan merült a teló, 12 óra alatt teljes merülés, mondjuk rengeteget használom, nem is idegeskedtem annyira. Be volt kapcsolva az energiatakarékos funkció, meg a CPU órajelet is levettem. Kíváncsiságból beállítottam mindkettőt normálra, úgy mennyit bír a gépezet. Most 36 óránál tartok. Erre kössetek csomót. -
asanotadanob
tag
Nincs valakinek fekete alu hátlapja elfekvőben megvételre? Ilyesmi?
-
asanotadanob
tag
Uh, köszönöm a kedves fogadtatást! Be voltam azért rittyentve rendesen!
Azért leírom, mire jutottam, hátha valakinek egyszer hasznos lesz.
I. Alaphelyzet:
1. Ultimate ROM-ra 404 Mb-os OTA frissítés fel, utána persze bootloop, de twrp még van, csak nem lehet vele semmit telepíteni.
2. Találom ezt a leírást, hát nosza. Eredmény, a telefon be sem kapcsol, nem reagál semmire, de az mtk driver még felismeri. A leírásban linkelt csomag rossz preloadert tölt be, teljesen kiüti a telót!II. Megoldás:
Lehet követni a fenti leírásban szereplő lépéseket az alábbi módosításokkal:
1. A preloader opció elől pipát kivesszük
2. DA DL ALL With Checksum elé pipát betesszük
3. Firmware -> Upgrade helyett Downloadra klikkelünk
4. Telefont csatlakoztatjuk, de nem tesszük bele vissza az aksit, amíg a folyamat véget nem ér!Ebben az esetben letölti a stock ROM-ot, illetve a stock recoveryt és lehet elölről kezdeni a játszadozást.
Ezt a megoldást utolsó utáni lehetőségként írom le, csak saját felelősségre, amikor már minden veszni látszik (lsd.: I/2 pont). A rossz preloader 50 % eséllyel végképp hazavághatja a telefont!Kereséshez:
sp flashtool, ultimate rom, firssítés, 100 Mb, tégla -
asanotadanob
tag
válasz
asanotadanob #3182 üzenetére
Megoldva!
(Basszus, be se kapcsolt)
-
asanotadanob
tag
Vettem itt egy kollégától egy Hongmit. Nem volt időm elmélyedni a fórumban, és elkerülte a figyelmem a hirdetésben, hogy ultimate vagy milyen rom van rajta, arról meg végképp fogalmam nem volt, hogy nem bírja a 100 Mb feletti frissítést. Ráengedtem és most se kép, se hang.
Sikerült téglázni? Valakinek valami mentő ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xbox Ultimate előfizetések
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest