- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Mobil flották
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cx29
tag
válasz
CoolBoy323 #12912 üzenetére
mint a rossz házasok olyanok vagytok ti ketten
azért hiányoznátok egymásnak ha elválnátok valljátok be
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12910 üzenetére
Már megint kezded a sértegetést, személyeskedést és a bunkóskodást?
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12908 üzenetére
Cseréld el! HAHAHAAA
-
Joeker67
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #12586 üzenetére
Az FLB r3-ban a böngészőben alapból benne volt könyvjelzőként és ott működött. De nem annyira kardinális kérdés, csak mikor hétvégén mennem kell dolgozni, a F1-et szoktam rajta nézni, de mint fentebb írtam, llaszlo megoldásával megoldható és működik, igaz azt nem tudom, hogy ezzel a külön lejátszóval adatforgalomnak számolja-e vagy ugyanúgy ingyenes a 20 óra.
-
impalaman
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #12586 üzenetére
A MobileTV app amit beletettem a gyári T-s 2.1-ből való, ha ez nem megy akkor semmi sem fog szvsz.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12570 üzenetére
Mikor nyomtam fel bárkit is warez miatt?????
És miért is baj, hogy ha valaki szól azért mert tiltott dolgot lát az oldalon? -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12566 üzenetére
Én komolyan nem értelek téged. Kérted a kitöltött kérdőíveket. Megadom a linket és te meg egyből bunkóskodsz. És még velem van a gond?? Nézzél már magadba!! De jó méllyen!!
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12564 üzenetére
Mielőtt hozod a szokásos igencsak bunkó formádat, megnézted a linket?
Ezt kérted. Akkor mi a gondod? Ja tudom már ... -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12557 üzenetére
[link] + a blogon.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12553 üzenetére
Valahol korábban megadtam a linket. De fent van a blogban is az egyik ROM-nál.
Most megyek aludni majd valamikor kirakom külön is. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12547 üzenetére
Ahhoz emelkedned kellene.
A garanciának és a custom ROM-nak mégis mi köze van a warezhoz (lopáshoz)? Vagy csak én vagyok ennyire hülye, hogy nem értem a logikát?
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12544 üzenetére
Azóta ez változott és akkor is csak azért volt, mert nem tudtam, hogy mit hogyan tudok megoldani mással vagy nem tudtam megvenni. Most mindent vagy free appal csinálok vagy megveszem.
De hát ugye mindenki magából indul ki. Te meg azt írtad és még büszke is voltál magadra, hogy az appjait több, mint fele lopott. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12542 üzenetére
Olyan hihetetlen, hogy nem mindenki lop?
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12529 üzenetére
Nem warezolok!
-
rum-cajsz
őstag
válasz
CoolBoy323 #12526 üzenetére
na, itt tök jól össze lehet hasonlítani őket, ha jók a felvitt adatok:
[link] -
sagesz93
addikt
válasz
CoolBoy323 #12526 üzenetére
Én is ezért írtam, gondoltam hogy baki.
-
Zoli975
tag
válasz
CoolBoy323 #12519 üzenetére
Köszi szépen!
-
Echoo
senior tag
válasz
CoolBoy323 #12451 üzenetére
A support hardver-hibára utalgat. A GPS-segédlet nem tudom, merre van, igy be sem tudom kapcsolni!
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12413 üzenetére
ok ok
-
bucsupeti
senior tag
válasz
CoolBoy323 #12411 üzenetére
Ugyan úgy teszteltem. Mindíg minden rommal azt csinálom hogy napokig szüzen használom, azaz nem telepítek rá semmit csak azt használom ami benne van. Nem teszk ki widgetet, nem pakolom tele ikonokkal. Egyedül a Wi-Fi jelszót állítom be.
Így használom néhány napig és ezt éppen azért teszem hogy lássam ilyen alapszinten melyik kényelmesebb.
Nekem nem érte el soha így egyik ROM sem az impalaman által írt 40M-et. Mint már írtam érdekes módon 2-3 nap használat után kezd el kényelmetlenné válni a két magyar ROM-mal a teló. Ekkor jellemzően 18-19 M szabad memória volt. Induláskor 24-26M körül mozog a memória de a használat közben ez elkezd lassan de biztosan csökkenni és mikor lecsökken a 18-19 szintre akkor már jönnek az FC-k és a lassú indulások.
Az FLB esetében ezt nem tapasztalom. Pénteken telepítettem azóta már bekapcsoltam a Fancy widgetet, meg kitettem 4 gyorstárcsázó shortcutot.
Jelenleg is tartja a 24-26 M szabad memóriát és gördülékenyen jól tudom használni. -
bucsupeti
senior tag
válasz
CoolBoy323 #12398 üzenetére
hát ez az! hoyg miért van így nem tudom. másképp dolgozik a motor az FLB-ben, de azt nagyon jól csinálja!
-
impalaman
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #12362 üzenetére
Szoftveres kamera app hibánál nem FC van, kiírja hogy "Cannot connect to camera". Nálam egyszer volt ilyen, amikor próbáltam egy kamera appot. Szóval szerintem is HW hiba.
-
Coradiel
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #12362 üzenetére
Köszi a tippet, én is erre gyanakszom
Nehéz lesz nélküle meglenni, míg javítják.
-
sagesz93
addikt
válasz
CoolBoy323 #12267 üzenetére
-
gooool
őstag
válasz
CoolBoy323 #12258 üzenetére
Ne cifrázzuk tovább,mert még megtalál minket a Mikulás.
-
Totyasrác
tag
válasz
CoolBoy323 #12235 üzenetére
Olvasgattam, de a LauncherPro-n (ami elérhető az FLB-re is) és az újabb kernelen kívül (ami szinten benne van az FLB-ben) nem látok nagy különbséget (még ~2 alkalmazás talán, de ezek ugye telepíthetők/eltávolíthatók amúgy is). Azért kérdeztem
(Én azért rendszerint utánanézek kérdés előtt a dolgoknak
)
-
n00n
őstag
válasz
CoolBoy323 #12228 üzenetére
Buzz Lightyear volt a neve, pont a napokban láttam a 3-at.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #12227 üzenetére
nemis, hülyevagyok kora reggel... a Toy Storyban volt, mindig az az űrhajós figura mondta
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12218 üzenetére
Ìgy nyaralás közepette felnéztem a fórumra. Kissé halott most.
Az 1.9 r4-es ROMom nagyon jól megy már több, mint 2 napja.Ez lesz a végleges verzió szerintem.
-
TSanya79
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #12172 üzenetére
köszi, megvolt, de úgy látszik reménytelen. na sebaj, ma...át dobálni még jó lesz...
-
benyboy
tag
válasz
CoolBoy323 #12172 üzenetére
mindegyik magyar? fc nincs egyikben se, ugye? frankón gyors? köszi
-
TSanya79
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #12168 üzenetére
Köszi, bár én nem is a romra akartam panaszkodni, csak annyi amit észrevettem, hogy amióta 2.1re frissítettem (már a gyári T-s rommal is ez volt) nem talált jelet. Az az érdekes, hogy előtte tökéletes volt
-
flacink73
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #12042 üzenetére
Én hiszek neked és elfogadom hogy jobb meg minden.,csak a kollégám felrakta a t-s 2.1-et de az IGO azota nem megy neki..
-
flacink73
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #12040 üzenetére
Azt tudom ,hogy van hivatalos,de kapok hivatalból hivatalos IGO-t így kell az a +RAM,Egyébként minden tiszteletem a tiéd ,így te is tartsd tiszteletben az én döntésemet. A nem hivatalos szoftoknál a rootolt verziókat értem.Először had melegedjen meg a teló aztán jöhet a többi is.
Üdv néked. -
flacink73
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #12036 üzenetére
Szia!
A hozzászólásomban ott a válasz 37 mb free RAM,Ez az ami a 2.1-el nem megy.Egyenlőre 1 naposan nem kívánok nem hivatalos szoftot felrakni.
Üdv néked -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12028 üzenetére
Az ilyen hozzászólásokkal amiket te is írsz nem emeled a színvonalat, sőt. És ez csakis téged minősít.
-
petertel
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #11974 üzenetére
Benne van, nezd csak meg. Beallitasok, alkalmazasok, alkalmazasok kezelese,osszes, es a vegen ott van. de onnan nem lehet inditani . akkor honnan lehet?
Privit koszonom. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #11974 üzenetére
Neki biztos warez ROM-ja van.
Ahogy Sygic-et is warezol (lop). Jut eszembe a frissített 10-es verzió nagyon jó lett.
-
Mixx
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #11915 üzenetére
Persze, az is a Paul féle
-
Klemens
őstag
válasz
CoolBoy323 #11856 üzenetére
Egy driver kellene hozzá?
Ahogy nézem Ubuntu-hoz nincs, térjek át XP-re? -
Klemens
őstag
válasz
CoolBoy323 #11844 üzenetére
Valaki elkezdi, beleír mondjuk 10 dolgot. Aztán ami kimaradt, az meg felvetődik a hsz-ekben és utólag kerül bele.
Elkezdeni biztosan nagyon nehéz, de utána már könnyebb lesz. -
Gloob
addikt
válasz
CoolBoy323 #11789 üzenetére
Oké, és köszi
Nekem a MyBacupPro mindent visszaállított az általam használtak közül. A másik dolgot még nem próbáltam ki, csak gondolkodtam a dolgon hogy így is lehet esetleg. Linux alatt szinte biztos hogy meg lehet csinálni. Ezt csak gondolom mert nem vagyok linuxos, de a saját file-rendszerét csak kezeli tökéletesen. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #11784 üzenetére
Ugye milyen idegesítő tud lenni?
-
lkristobal
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #11782 üzenetére
akkor hha feltettem egy másik romot és szeretném az előző romnal a mentett dolgokat visszahozni csak bekell tölteni a recoveryvel a backupot?
-
sagesz93
addikt
válasz
CoolBoy323 #11749 üzenetére
ua. mint a pulse, csak a red bull kicsit átszínezte az eredeti u8230-at, aztán aztmondják hogy nekik gyártják. Mondjuk szerintem jobban is néz ki mint a pulse
(főleg ebben a színben: [link] )
Mondjuk az a 128mb elég karcsú nem? Hogyha ide se elég a 192. De szerintem csak elírás, és abban is 192 mega van. -
munnergep
senior tag
válasz
CoolBoy323 #11746 üzenetére
-
akos727
senior tag
válasz
CoolBoy323 #11746 üzenetére
-
rhen
senior tag
válasz
CoolBoy323 #11618 üzenetére
Én szívesen dobnám a multitouch-t egy jól optimalizált és stabil Android 2.2-ért cserébe. Játékokon kívül nem sok értelmét látom. Ráadásul valószínűleg több erőforrást igényel, mint a single touch.
-
wareznet
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #11594 üzenetére
A Navigon-t még nem próbáltam, ha nem válik be a Sygic, akkor ha hazajöttem váltok. (Természetesen váltottam volna, de már nincs idő holnapig
)
-
wareznet
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #11592 üzenetére
Sajna be (ki) pipáltam azt is, próbáltam nélküle is, meg mindenhogyan...
-
ATM_automata
őstag
válasz
CoolBoy323 #11573 üzenetére
na hogy is van az a "gond nélkül hellyel-közzel..."
Miket tapasztaltál?
-
sippet
senior tag
válasz
CoolBoy323 #11562 üzenetére
félreértés van egyébként, nem arra próbáltam rávilágítani, hogy annak idején azt az infót rosszul tudta, mert ilyen természetesen előfordul, sőt. hanem arra, hogy ha bárki hasonlót írna le ebbe a topicba olyan témában, amiben llaszlo jobban otthon van, akkor biztos, hogy nem a bounty-féle kedves és felvilágosító szándékú tájékoztatást kapná a kérdésben tőle, hanem nagyjából olyat, mint a #11503-ban. "Még mindig van olyan aki", "hülye szervízesek/üfisek", "Szánalmas", "Vásárlók könyvét", "remélem megb@ssza őket" stb.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #11559 üzenetére
Igen elolvastam, azt is amit ő linkelt. Én meg jobbító szándékkal azt javaslom sippetnek, hogy talán nem részekben kellene nézni a dolgokat hanem egészben és el kellene olvasni a folytatást is!
Már nem dolgozom ott.
CoolBoy: És szerinted én miért tudtam rosszul? Arra meg ott van a válasz a linkedben. -
FreeNemesis
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #11533 üzenetére
ennyit a segítségnyújtásról
sztem a kérdésem teljesen korrekt volt mert tisztában vagyok h vissza lehet rakni a T-s 2.1-et, 1xűen arra voltam kíváncsi h ugyanúgy kell-e vagy esetleg amonra-val kell vmit bűvészkedni...bocsmár h segítséget kértem....
-
FreeNemesis
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #11521 üzenetére
lehet h neked triviális a kérdés de nekem nem... mivel amikor T-s 2.1-ről frissítettem akkor ment a labyrinth FLB r3-on, most viszont nem megy miután custom rom után rakom fel újra az r3-at, hiába wipeolom előtte...
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #11402 üzenetére
Mert a híres neves HTC-vel talán nincs is ennyi gond, mert nem egy fos az alap rendszere.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #11245 üzenetére
Ezt linkeltem én is.
bucsupeti: Köszi
Akik használnak ext2-t és az én ROM-omat tették föl, és rászánnak egy kis időt akkor megnéznék, hogy működik-e rendesen az A2SD+? Mert nálam megy rendesen, de a biztonság kedvéért jó lenne visszajelzés.
Better Terminalba:
$ su
# ls /system/sd
Ha itt a kimeneten ott van a dalvik-cache sötét kékkel akkor az már jó. Főleg, hogy ha volt előtte ext wipe, mert az tuti törölte az egész partíciót.
# ls /system/sd/dalvik-cache
Ezzel pedig kilistázza, hogy mik vannak a dalvik-cache-ben. Ha nem üres akkor tutira működik.
# ls /data
Ha itt türkizkékkel látod a dalvik-cache feliratot az egy újabb jel hogy működik.Köszi.
-
sagesz93
addikt
válasz
CoolBoy323 #11227 üzenetére
Sry CoolBoy
-
sagesz93
addikt
válasz
CoolBoy323 #11127 üzenetére
romfőzés megy..
-
Gergő_
őstag
válasz
CoolBoy323 #11127 üzenetére
én se, de ahogy elnézem nem jött még ki a tökéleteshez közeli rom
-
Lufoo
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #10752 üzenetére
nekem is halkan kezd és a végén nagyon hangos és teljesen torz, iszonyatosan zavaró(én is mp3-at használok). Valaki valmilyen megoldást?
Másik hiba ami ma jelentkezett, a képernyő kb 8-10mmrel el volt csúszva balra, csak a restart segített.
Volt valakinek hasonló tapasztalata? Ja 2.1 gyári rom van fenn.
Köszi
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #10752 üzenetére
Én az egyik gyári csengőhangot. Engem annyira nem érdekel.
Itt van egyé részletesebb leírás arról, hogy hogyan kell egyedi ROM-ot, vagy csak egy update-t csinálni.
Egyelőre még csak a leírás van meg értelmezni még nem tudtam mindent. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #10748 üzenetére
Nálam is emelkedik.
impalaman: A signózás nem elég. Kell neki a META-INF mappa is. Abba még nem tudom, hogy mik és hogyan kerülnek bele.
Itt van valami auto-sign cucc de azzal sem megy még nálam. Java hiba. -
ATM_automata
őstag
válasz
CoolBoy323 #10748 üzenetére
nálam is ezt csinálja, és még torzít is
-
impalaman
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #10686 üzenetére
Nekem is csíkos majdnem az összes kép és egy barátomnak is akinek szintén Pulse-ja van. Szóval ez nem hiszem hogy hardverhiba lenne.
-
bucsupeti
senior tag
válasz
volt erre már valami megoldás, hogy ha a média hangerő fel van tolva akkor csíkoz, különben meg nem....
-
pockalap
csendes tag
válasz
Jobb oldalt felül beírod, hogy "csík kamera", és láss csodát
(bocs ezt muszáj volt
)
-
JoHnni
senior tag
válasz
nekem is szokott lenni csík a képeken, de csak akkor ha a képernyőn használom az exponáló gombot
-
sagesz93
addikt
válasz
CoolBoy323 #10665 üzenetére
így van
csak gondoltam leírom, mert a mostani hsz-ek több mint a fele arról szól hogy ilyen-olyan gond van a 2.1-es szoftverekkel.
Mintha ezzel az 1.7-el nem lett volna ennyi gond -
ATM_automata
őstag
válasz
CoolBoy323 #10617 üzenetére
saját domaines imap levelezést használnék....ha menne ez a retek...
-
szente
addikt
válasz
CoolBoy323 #10564 üzenetére
nekem sem mutatja...marad a weather forecast widget,szerintem az a legjobb,ha nem kell az ora.nagyon sok mindent be lehet rajta allitani es tud elore jelezni is!
-
szaboknak
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #10520 üzenetére
Pld.ez:http://uk.androlib.com/appscreenmax/Aqzq.u.cs.png és ez:http://uk.androlib.com/appscreenmax/Aqzz.u.cs.png
-
akos727
senior tag
válasz
CoolBoy323 #10503 üzenetére
Én is erre gyanakszom.
-
petertel
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #10494 üzenetére
köszönöm szépen. Sikerült.
-
Eclips21
őstag
válasz
CoolBoy323 #10483 üzenetére
nem tudom szerintem te nem próbáltál ki másikat én igen és milliószor jobbak
-
Gloob
addikt
válasz
CoolBoy323 #10464 üzenetére
Egy 4GB Kingston dobozos és biztosan hogy az is C4-es kártyám van. Az jó lesz nekije? A leírásod alapján ha csinálok akkor elvileg minden oké lesz?
Paul legutolsó verzióje ugye ez: r7-pulse-modacocustomrom-withoutadditions-a2sd+-signed.zip -
janez
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #10464 üzenetére
Nálam is belassult Paul verziója, nem nálad a hiba. Amit most használok nagyon stabil, tehát nem fagyott még le és megfelelően gyors is.
-
szaboknak
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #10458 üzenetére
Nekem is az van és tökéletes és gyorsabb mint a gyári csak a kártya sem mindegy,hogy milyen mert nekem a 8 gb kingston-on tökéletesen megy mindent megcsinált de a kollégám 2gb -os kártyáján nem tudjuk működésre bírni az a2sd+-os verziót
-
Gloob
addikt
válasz
CoolBoy323 #10458 üzenetére
De a gyári T-snél nem lassúbb? Milyen hibái vannak azon a bizonyos két tel.szám egy névhez-zen kívül? Te mit vettél észre? Van bent magyar nyelv?
-
Eclips21
őstag
válasz
CoolBoy323 #10426 üzenetére
LOL
hogy látni lehessen el kéne forgatni a telefont XD az nem bugdrachos: nem hinném de lehet én kikapcsoltam a t-mobile honlapján hogy a teló használhat e adatforgalmat vagy nem és müxik nálam úgy is
-
drachos
tag
válasz
CoolBoy323 #10426 üzenetére
Az az AGPS tudtommal. Ilyenkor a mobilszolgáltató is besegít a helymeghatározásba, így az gyorsabb. De persze így már adatforgalmat is generál.
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #10406 üzenetére
holy shit! Pedig rákerestem a topicban. Na akkor én voltam a bamba, sorry.
Pedig azt is elolvastam, amit kb 10 hsz-el ezelőtt írtál ki.... Hát megyek ásóért, és magamrahúzom a kertben az újhagymát
De legyek én a figyelmetlenségre a rossz példa ezek után XD
-
bounty123
őstag
válasz
CoolBoy323 #10384 üzenetére
Ezt vettem a speedshopban.
benyboy: a vessző után ne hagyj ki space-t, tehát remount,ro és remount,rw
Ha a mount parancsot paraméter nélkül beírod a terminálba, kiírja hogyan van bemountolva a /system parti pl. (rw) vagy (ro) és látod, sikerült-e a művelet. -
Gloob
addikt
válasz
CoolBoy323 #10341 üzenetére
CoolBoy
Ment egy privi neked -
Gloob
addikt
válasz
CoolBoy323 #10338 üzenetére
CoolBoy
A navigonnal soha nem foglalkoztam sem telefonon, sem PDA-n. Tudom hogy van nála sokkal jobb (IGO, Garmin), akkor meg minek. A Garmin persze nem androidra (bár lenne rá) Marketes a navigon vagy más forrás? Sajnos a telóm jelen állapotában semmi ilyesmit nem próbálhatok ki. Nagyyon kéne már egy jól működő a2sd. -
akos727
senior tag
válasz
CoolBoy323 #10338 üzenetére
Én simán astro-n keresztül feltelepítettem.
-
janez
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #10327 üzenetére
wifi file managar.
Ja már látom nem erre gondoltál. Ezzel az sd karit lehet böngészni.
-
Gloob
addikt
válasz
CoolBoy323 #10327 üzenetére
Én linkeltem be és Phone Portal a neve
Itt megtalálható -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #10322 üzenetére
Én ezt írtam volna:
KERESS, OLVASS.Főleg, hogy kb egy oldallal korábban is szó volt erről.
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #10177 üzenetére
Elvileg a Dialerre mutatna, de a gyári T-s ROM-ban ilyen nincs. Ha lecseréled a Contacts-ot pl. vanillára vagy RBM-re, akkor a Tárcsázót indítja. Gyári ROM-nál nyugodtan törölheted a parancsikont.
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #10177 üzenetére
Én onnan kiszedtem a telefon jelet, mert zöld gombbal is ugyanaz jön elő azt hiszem. Amúgy nekem a Dialer One, a Handcent SMS és a Call meter NG van fent iylen hívás/sms igazgatásra. A Call meterben be lehet állítani tarifákat, hogy milyen időalapú a tarifád, iylesmi, és az előfizudról kaphatsz egy kb értéket. Ingyenes perceket, sms-eket is be lehet állítani, stb.
Szerk: Amúgy nekem ez is lassú. nemtom mi van vele...
-
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #10167 üzenetére
Ha lesz stabil ap2sd+ -os mcr verzió akkor felteszem
-
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #10143 üzenetére
Azért akarok gyári romra ap2sd-t mert teljes mértékben meg vagyok elégedve a gyári rommal semmi, de semmi bajom nincs vele és hát ugye ami jó azon minek változtatni. Vagyis van bajom annyi, hogy nem fér rá az igo normálisan ha még mellette felteszem a appjaimat.
Ennyi bajom van vele semmi más. A custom romok közül meg még nem olvastam olyanról ami ne lenne bugosabb mint a gyári ezért tartok tőle.
De ha nem lesz stabil custom amiben kevesebb bug van mint a gyáriba akkor megvárom a 2.2 -t Fél év és kint lesz ^^.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #10134 üzenetére
Át lehet tenni a gyári ROMmal is az SD-re az appokat csak az komplikáltabb. Mivel az éppen futó alkalmazásokat nem lehet törölni. Én is agyaltam rajta, de nem mentem bele részletesebben mivel eleve custom ROM-ot használok.
Amit szerintem meg lehet csinálni, hogy még mielőtt egyetlen app is van telepítve már akkor beállítani az A2SD-t ahhoz hasonlóan ahogy a dalvikot is.
De van olyan leírás ahol adb shellel pakolják át az appokat. Ezt is egy olyan leírás alapján csináltam. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #10126 üzenetére
Én naplót írok, meg valahová fel akartam tenni ezt a leírást. Gondoltam ott többen elérik, mint ha csak a fórumra teszem fel.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #10033 üzenetére
Nem olvastam, csak tapasztalat.
-
akos727
senior tag
válasz
CoolBoy323 #10031 üzenetére
Lehet tényleg, hogy ment, most olvasom, hogy amit markettel szedsz le az azt fogja írni hogy a telo memoban van, de közben nem.
Minden esetre most feltettem a OscillationROMR7B-t, nagyontettszik, hogy nem magenta vagy sárga színűek a dolgok hanem zöld. Meglátjuk mit tud ez a rom. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #10030 üzenetére
Én inkább azt linkeltem volna, hogy 2.1 főzött ROM telepítés vagy ilyesmi, mert az első irományomból nem derül ki, hogy valami hasznosat takar. Amúgy jó írás. De már nincs ext sérülés, nálam legalábbis már nincs ilyen gond.
-
JoHnni
senior tag
válasz
CoolBoy323 #10008 üzenetére
köszi a tippet, így már látom a marketet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amazon Kindle
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Filmvilág
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4352
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- iPhone 13 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4348
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest