- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
A választ tényleg viccesnek is szántam. Nekem vagy fél éves a telóm, de a fólia még mindig rajt van, és még nagyon jó állapotú. Talán annak köszönhető hogy nincs cerka amivel böködni kéne. Az én kezem is koszos minden nap, a melőból kifolyólag. A telefont meg lehet pucolni, én szemüveg törlőt használok hozzá. A melóhelyen sima zoknis tokban tartom, azon kívül meg övre csiptethető bőr tokot vettem hozzá. A kezelése hidd el semmivel sem lenne pontosabb ceruzával. Jó és érzékeny a kijelzője a fóliával is. Valaki egyszer itt a fórumon írta hogy ő levette a fóliát és a nélkül még jobb volt neki. Van itt egy roncsá törött telefon fotója valahol, abból jól látszik hogy a kijelző üveg borítást kapott.
-
bucsupeti
senior tag
Hát ha kézzel akarod használni akkor a fólia levétele után sokkal érzékenyebb és kényelmesebb lesz a használat.
Ha valóban cerkázni akarsz (bár én még nem hallottam kapacitív ceruzáról) akkor lehet hogy nem kell levenni.
A pontosságtól ne ijedj meg. Nekem nem éppen vékonyak az ujjaim, mégis eszeveszett pontosan tudom használni. Néhány perc használat után már nem lesz gond a navigáció hidd el.
A kijelző egyébként üveg, úgyhogy nem fog karcolódni attól nem kell félni. Foltokat gyűjti rendesen, de szerintem ezt a fólia sem akadályozza meg.Szedd le nyugodtan.
-
llaszlo
veterán
Nekem nem volt még elveszett SMS-em. Késés meg már a régi telóimon is volt. Szóval ez lehet a szolgáltatók sara is.
ÉS MÉG MINDIG NEM HASZNÁLOK TASK KILLERT!Nem is kell pedig elég sok app van fent. De a teló kilövi ami neki nem kell és nincs lassulás. Szóval még mindig nem értem, hogy mire ez a nagy task killer mánia 2.1 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest