- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
wareznet #17226 üzenetére
Bármi. Hosszabba választ ennél szerintem senkitől se várj.
Én még sosem jártam így. De ismét csak ismételni tudom magam: SeePU. Beállítod, hogy lásd a netforgalmat is, és az ilyeneket szépen ki lehet szűrni hamarabb.
(Egyébként meg egyéni preferencia kérdése, de éjszakára telefon kikapcs, vagy repülőgép mód.)
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Gloob
addikt
válasz
wareznet #11585 üzenetére
Hát nem tudom! Szerintem az autós navigációkban a térképeken a navigációs nyilak, és az előrejelzések mutatják a helyes irányt elég jól követhetően. Ezen kívül még mondja is, hogy a következő lehetőségnél......Legalábbis az általam eddig látottakban így volt, pedig egypárat láttam már. Az hogy 20 méteren belül legyen két utcasarok ahol be lehet fordulni autóval elég ritka. Ha meg esetleg mégis elbaltázza az ember akkor azért navigáció hogy újratervezzen. Szóval én még mindig odataláltam a navival ahová akartam. Igaz nem a telefonon használok navit, hanem PDA-n, de az is téved 10-20 métert ezt hidd el.
-
syl5
őstag
válasz
wareznet #11587 üzenetére
Hello!
Ez valóban nagy hiba és sajnos én is tapasztaltam ma. Igaz ma csak gyalog használtam, és nem is volt még beállítva a program (alapbeállításokkal, és autós útvonal tervezéssel próbáltam ki gyalog), de engem is hajlamos volt vagy 20 méterrel félre pozicionálni.
Milyen ROM-ot használsz?
Én FLB v1.0 beta 5.1-et. Reméltem, hogy csak a beállítások miatt hibázott a program, de ha nálad is jelentkezett, akkor úgy tűnik nem....Paul 1.7-es MCR-je alatt tökéletesen működött a Sygic, soha nem volt ilyen mértékű eltérés.
-
Gloob
addikt
válasz
wareznet #11579 üzenetére
No aztán 20 méteres tévedéssel ugyan már miért nem alkalmas navigálásra? Normál felhasználóként ha 20 méter eltéréssel letesz a célnál, akkor nem találsz oda? Katonai célokra lehet gond a 20 méter, de navigáció szintjén nem hinném hogy probléma. Ha igen akkor használj katonai GPS-t, az pontos centiméterre.
Egyébként van még hozzá IGO-Amigo, meg Navigon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lexus, Toyota topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 4
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest