- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
wareznet #17226 üzenetére
Bármi. Hosszabba választ ennél szerintem senkitől se várj.
Én még sosem jártam így. De ismét csak ismételni tudom magam: SeePU. Beállítod, hogy lásd a netforgalmat is, és az ilyeneket szépen ki lehet szűrni hamarabb.
(Egyébként meg egyéni preferencia kérdése, de éjszakára telefon kikapcs, vagy repülőgép mód.)
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Gloob
addikt
válasz
wareznet #11585 üzenetére
Hát nem tudom! Szerintem az autós navigációkban a térképeken a navigációs nyilak, és az előrejelzések mutatják a helyes irányt elég jól követhetően. Ezen kívül még mondja is, hogy a következő lehetőségnél......Legalábbis az általam eddig látottakban így volt, pedig egypárat láttam már. Az hogy 20 méteren belül legyen két utcasarok ahol be lehet fordulni autóval elég ritka. Ha meg esetleg mégis elbaltázza az ember akkor azért navigáció hogy újratervezzen. Szóval én még mindig odataláltam a navival ahová akartam. Igaz nem a telefonon használok navit, hanem PDA-n, de az is téved 10-20 métert ezt hidd el.
-
syl5
őstag
válasz
wareznet #11587 üzenetére
Hello!
Ez valóban nagy hiba és sajnos én is tapasztaltam ma. Igaz ma csak gyalog használtam, és nem is volt még beállítva a program (alapbeállításokkal, és autós útvonal tervezéssel próbáltam ki gyalog), de engem is hajlamos volt vagy 20 méterrel félre pozicionálni.
Milyen ROM-ot használsz?
Én FLB v1.0 beta 5.1-et. Reméltem, hogy csak a beállítások miatt hibázott a program, de ha nálad is jelentkezett, akkor úgy tűnik nem....Paul 1.7-es MCR-je alatt tökéletesen működött a Sygic, soha nem volt ilyen mértékű eltérés.
-
Gloob
addikt
válasz
wareznet #11579 üzenetére
No aztán 20 méteres tévedéssel ugyan már miért nem alkalmas navigálásra? Normál felhasználóként ha 20 méter eltéréssel letesz a célnál, akkor nem találsz oda? Katonai célokra lehet gond a 20 méter, de navigáció szintjén nem hinném hogy probléma. Ha igen akkor használj katonai GPS-t, az pontos centiméterre.
Egyébként van még hozzá IGO-Amigo, meg Navigon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest