- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung topic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #9659 üzenetére
Én sem találtam így. Valami más neve van. Azt hiszem már valaki leírta itt. Keress rá a "take" szóra.
VGR:
Nálam akár van zárhang akár nincs, megy rendesen. Engem kifejezetten idegesít a zárhang én mindig leveszem.
advocat:
Tedd fel a gyári 2.1-et. Sokkal jobb, mint az 1.5-ös. A kiegészítő cuccost azt nem feltétlen kell feltenni, csak magentásít. Illetve a T-s szolgálatatásokat teszi be. -
Cobyka
csendes tag
válasz
bounty123 #9539 üzenetére
Fülhallgatóhoz még egy megjegyzés:
Remélem a Paul féle Vanilla 2.1-ben nem lesz meg az a gond ami az 1.7-ben volt.
A fülesen hallgattam zenét és mindenféle egyéb hangjelzésre (pl email értesítés) bekapcsolt a "külső" hangszóró 1 másodpercre.
Nem mertem nyilvános helyen zenét hallgatni emiatt. -
Cobyka
csendes tag
válasz
bounty123 #9534 üzenetére
A dologhoz még hozzá tartozik, hogy a füles be volt dugva a telóba.
(Nem mindig csinálja nekem sem az említett problémát.)
Az amúgy normális, hogy ha a fülest bedugom a Pulse-ba a zenelejátszó elindul magától, néha kilövöm és magától újra indul.
Jó lenne, ha én dönteném el mikor indul el egy program és nem magától csinálná néha véletlenszerűen. -
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #9360 üzenetére
Ezt a különbséges dolgot nem értem. De ha a HOME beállításra gondolsz akkor igen érezni a különbséget. Bár talán ezt újraindítás nélkül is tapasztaltam. Lehet, hogy ha ezt a nem gyári home-al megcsináltam volna 1.7 alatt akkor az is jobb lett volna. De csak az alap home-nál használtam, akkor tényleg gyorsabb volt.
A google earthet letöltöttem innét de nem indul el.
Kell hozzá valami beállítás? -
pitterr
tag
válasz
bounty123 #9303 üzenetére
Wifi probléma úgy tűnik gyógyulófélben van, bár nem nagyon használom wifiről a telót, de pl most, amikor itthon vagyok akkor inkább azon koptatom a bájtokat. Viszont most már csak 1 nyűgöm van, ez a rohadt launcherpro vmi miatt, amikor 1 programból home gombbal lépek ki, pl market vagy bármi, a 4 képernyő közül mindig a 3-ra dob. Vki tapasztalt már ilyet? Nem értem, miért nem működik a 2-ra megyek vissza, ami az alap? Az van beállítva, de csak nem oda rak. Végső soron átvariálom, és átállítom a menüjében is, hogy az legyen az alap, de ha utána a 2-ra fog dobni letörlöm.
-
butcher eu
senior tag
válasz
bounty123 #9299 üzenetére
amennyiben 1.5-ösen kapom mindenképp frissítem 2.1-re. amikor frissíted megkérdezi hogy mely progikat tegye rá? vagy alapból feltesz mindenféle alkalmazást? vagy azt nekem kell utólag? Mégy egy kérdés NDrive (9.2.15 rc3) 2.1 re is jó. vagy csak 1.5-re? vagy ezek általában kompatibilisek?
-
kukacka11
tag
válasz
bounty123 #9133 üzenetére
Nagyon pöpec a teló.
Az adb-hez nem kell telepíteni az SDK-t? Én is ssh-n keresztül csináltam az ilyen beavatkozásokat korábban.
Ahogy olvasgattam a C6-os kártyákkal valamiért sok a gond ennél a telónál. llaszlo csinált valami felmérést is és annak is az lett az eredménye, hogy főleg a gagyi C6-os kártyákkal gond van. Én Kingston 8GB C4-est használok azzal minden rendben van.
Korábban egy 4GB-os C4-es Sandisk volt azzal is ment minden rendesen.
-
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #9129 üzenetére
Értem. Már csak az a kérdés, hogy mivel írom be. Mert vi az megy, de nem tudok belőle kilépni úgy hogy mentse is. Hiányzik az ssh.
Remélem csinálnak a Pandaból egy újabb verziót, mert nekem hiányzik az oldalsó két dashboard. Viszont a launcherpro az tényleg állat. Még kicsit fejleszthetnének rajta és tuti lenne.
sippet: Ezért írtam én is, hogy úgy logikus feltenni, hogy először a kisebbeket kérdezi.
-
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #9120 üzenetére
De ez nyilván csak az alap HOME-mal működik, hogy ha valaki mást használ (Panda, zeam stb) akkor nála semmi hatás nincs.
Nálam reggelre nagyon sokat merült az aksi. Igaz nem tudom, hogy éjszaka mennyin volt, de reggelre iszonyat sokat merült. Azt írta ki, hogy az utolsó töltés óta eltelt 10ó 21p.
Igaz nagyon sokat nyomkodtam azóta.Viszont éjszaka amikor elraktam úgy kb 25-30%-on lehetett. Régen mintha még jobban bírta volna.
A contactokat másnak sem kezelik a programok? Vagyis van ami igen. Amiket nagyon szerettem azok sajnos nem. Pl a speed dialer. De az acontacts, az ephonebook sem látja a contactokat. Ez mitől van?
-
benyboy
tag
-
kukacka11
tag
válasz
bounty123 #9082 üzenetére
Hiba:
Finding update package...
Opening update package...
Verifying update package...
E: No signature (7 files)
E: Verfication failedAnnyit csináltam, hogy fent volt a gyári 2.1 mindkét dload mappát telepítettem.
Aztán amonra felment, majd wipe-ok, és utána update.zip-et kiválasztottam és elindítottam.Valamit kihagytam volna?
Meg van. Nem ellenőriztem a fájlt és hibás.
-
kukacka11
tag
válasz
bounty123 #9015 üzenetére
És csak azért nem tudok feltenni valamit, mert kevés a hely az SD-n vagy azért, mert kevés a hely a telefonon a dalviknak? Ha eleve mindent SD-re telepítek akkor gondolom nem fog elfogyni a telón a hely.
Vagy rosszul értelmeztem?Szerk:
Ahogy a következő hsz-t nézem nem csak én nem értem. -
pitterr
tag
válasz
bounty123 #8968 üzenetére
a launcherpro-hoz hogy tudok dolgokat letölteni? pl belépek a wallpaperbe, mármint a launcherpro wallpaperbe és nagy fekete képernyű, plus alul set wallpapergomb és ennyi, nincs semmi, ha rányomok utána kiép, vagy elszáll már nem tom. Plusz a marketen a demo képeken van olyan cool htc-s óra meg minden, azokat honnan tudom leszedni hozzá? Marketen kell keresni? Mert tényleg jónak tűnik, csak nem jövök rá, hogyan lehet testreszabni/feltölteni cuccokkal. Ja és ami nagyon fontos google keresőcsíkhoz odateszi a voice search gombot!!!
szuper
-
sagesz93
addikt
válasz
bounty123 #8933 üzenetére
Köszi, nem is tudom mi lenne velem enélkül a fórum nélkül
Kérdés: swiftp-t belöttem, felléptem, látok mindent, és ide fel is tudok tölteni, vagy csak letölteni tudom a telefon tartalmát? Vagy ehhez nekem gépre külön progi kéne?
Másik kérdésemre, ami az volt hogy ha elsötétül a képernyő, akkor ne zárjon le azonnal a zár, nincs válasz? -
-
Watt25
veterán
válasz
bounty123 #8904 üzenetére
Hát, sejtettem, hogy ilyen eredményt fogok kapni:
Láthatóan a SeePU 100%-os terheltséget mutat (ahogy a DDM is), azonban a Task Manager szerint 36% a terheltség. Sajna a telefon válaszidejeiből az következik, hogy a 100% az igaz. De valami process-eken túli dolog fogja meg ilyenkor a telefont.
Tuti ezért van az, hogy más is panaszkodik a sebességre, mert nagyrészt nála is ilyen a telefon, csak nem tud róla. -
Watt25
veterán
válasz
bounty123 #8921 üzenetére
És ezt eddig miért nem mondtad, hogy van ilyen?
Problémát találtam: Barcode Scanner-rel leolvasok egy Market-es QR kódot, rányomok, hogy nyissa meg böngészőben, aztán egy pillanatra látom, hogy valameily processz elszállt, de az ablak el is tűnik, a market pedig nem nyitja meg az oldalt, fekete lesz a képernyő.
Másnál tapasztalat? -
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #8848 üzenetére
Én gmailből lementettem annó cvs-be vagy valami ilyen formátumba és úgy ment fel a telóra. De van erre valami app szerintem. Bár igaz nekem nem nagyon fontosak a csoportok, bár az ePhonebookban vannak csoportok, de soha nem néztem, hogy hogyan kezeli.
De mi a gond a gmail sync-kel? -
KonzolKartel
őstag
válasz
bounty123 #8489 üzenetére
Sztem le sem fogják sz*rni. Írtam nekik tweet-teren, kíváncsi vagyok mi lesz a reakció. Ha jól gondolom, akkor lassan le is veszik a frissítést
.
Más.: Reméljük, csak a feltöltés rész nem sikerült és valóban meg van nekik a végleges !u8220! eclair
.
szerk.: igazából így jobban belegondolva, szinte biztos, hogy itt az a hiba, hogy rosszat töltöttek fel. Ez is pulse meg az is pulse...Ez betett az embernek
.
Kár, hogy valószínűleg ma már nem derül ki.
-
Gloob
addikt
válasz
bounty123 #8265 üzenetére
Köszi
László neked is bár lehetnél egy kicsit bőbeszédűbb is. Ezt nekem is kiírja egy zöld kereszt után de nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Viszont nem listáz ki semmit az nekem. A root explorert meg mindjárt felrakom mert közben uninstalláltam. Viszont egy érdekesség. Van olyan hogy Quick Boot. No abban normál módú újraindítás után a marketből simán telepített. MCR 1.7 Vanilla App2ds-vel. Én úgy tudtam hogy kikacsolás után reparálni kell az ext2-őt. -
Gloob
addikt
válasz
bounty123 #8255 üzenetére
Köszi. Ezt a better terminal-t hol lehet elérni és mi az? Bocs de abszolute nem vagyok linux-os. Ilyenem hogy superuser permissions van de csak egy fekete képernyő és semmi más. Mit kéne ennek csinálni, vagy mi ez tulajdonképpen? Ezek most már csak kérdések, mert most már megy a root jog ahogy látom. Lehet hogy eddig is jó volt az csak én bénáztam el valamit. Mondom nem vagyok Linux-os.
-
-
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #7533 üzenetére
Erre jó az appbrain. Ott van egy lista, hogy milyen appok vannak fent. Igaz az is egyesével teszi fel az appokat, de nem kell legalább keresgetni.
A titanium nekem sokszor lefagyott és így elég körülményes volt visszatenni. De megoldható.
Viszont a titániummal fel lehet tenni az appokat a beállítások nélkül is, így nem keverednek a régi ROM beállításai az újjal. -
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #7208 üzenetére
Pedig a panna, meg a vodafos is csinált ilyet. A legdurvább a vodafos. Ingyen bekapcsol neked egy szolgáltatást amit te persze nem kértél és azt mondja, hogy használhatod egy hónapig ingyen, de ha utána nem mondod le akkor fizetsz érte még akkor is, hogy ha soha nem használtad. A legpofátlanabb, szemét mobil cég.
-
syl5
őstag
válasz
bounty123 #7066 üzenetére
úgy a rákba, hogy az unmount közben feltételeznék egy visszamásolást....
ami nincs. szépen lefagyott a rendszer miután kivettem a memkártyát, amit nem értek hiszen amikor pc-re kötöm, akkor is unmount van és akkor nem fagy le.
hogy ebbe a topicba.... na mind1 nem írom tovább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Diablo IV
- OLED TV topic
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest