- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_xp
senior tag
válasz
Midland62 #8887 üzenetére
Nekem sincs vele gondom, nekem még nem volt restart. A golyós dolgot, csak azért kérdeztem, hogy megéri-e felrakni. Nem vagyok túlzottan elájulva a T-s rózsaszín dizájntól, valahogy nem az én világom
Próbáld meg megint felrakni, hátha megoldja.. mondjuk csak ötletként .. -
szente
addikt
válasz
Midland62 #8331 üzenetére
[link] csinald meg ez alapján.sokak igy csinálták és semmi problémájuk nincs vele.ha nem ok tedd vissza a gyári romot és ha azzal is csinálja,akkor go t-mobile szerviz.
jó tanács: ott van egy szerkesztés nevű gomb,kérlek használd a topik átláthatósága érdekében.llaszlo:persze miután megvettem rá jöttem,hogy egy rakás hulladék,de most egy darabig marad ez,sajnos ez a legkisebb gondom...
amúgy nekem is úgy rémlik,hogy amikor bejött a modacos romokkal az app2sd,ki volt kötve,hogy menet közben nem szabad mountolni usb-n,mert megfagyhat a teló...persze hogy én így emlékszek,az nem jelent semmit!
-
Gloob
addikt
válasz
Midland62 #8327 üzenetére
Nem kell, csak normálisan kéne beszélni, és nem úgy ahogy Te bejelentkeztél. No mindegy részemről befejezve. Biztosan segítenek hiszen már el is kezdődött. Nem olyan rossz ez a teló mint amilyennek most látod. Persze van nála sokkal jobb is. Ez csupán pénz kérdése. Az is igaz viszont hogy a csúcs szuperből is ki lehet fogni rosszat is.
-
szente
addikt
válasz
Midland62 #8324 üzenetére
ha app2 sd-d van akkor az elsö 3at,ha nincs akkor csak az első 2t asszem...
sagesz93:ha jól emlékszem te az 1.7vanillával próbálkozol ugye?érdekes,hogy nálad ennyi fc van.nekem szar a memkarim(oem nokia 8gb class6 occóé)még is beton stabil nekem az 1.7 pedig app2sd-t használok.és akkor lehet ezért fagy ki nekem a telefon ha rádugom müködés közben usbre.de akkor meg azt nem értem,hogy miért csak ilyenkor?mondjuk olvasásnál nincs vele probléma,csak ha irni akarok rá föleg ha valami nagyobb file-t,akkor dobja szét a kapcsolatot...
-
Gloob
addikt
válasz
Midland62 #8303 üzenetére
Bocsi, de ha a gyári rommal is restartolt kezdetektől fogva akkor talán vissza kellett volna vinni 3 napos gariba kicseréltetni. Nekem ment gyári rommal közel egy hónapig restart, és gond nélkül. Most megy már két hete az MRC 1.7 App2SD-vel és semmi gondom nincs vele. Szóval szerintem ott az User Error esete erősen fennforog. Főzött rommal biztosan nem cserélik, de még gariba sem javítják. Ezt jó tudni.
-
llaszlo
veterán
válasz
Midland62 #8303 üzenetére
Az van, hogy az ilyen bunkó, paraszt stílussal inkább menjél kapálni.
Ha meg sz@r a teló akkor vidd vissza a T-hez és ott reklamálj.sagesz93
Az FC az valami hibás telepítés miatt van. Vagy nem jól formáztad meg a kártyát vagy ilyesmi. Vagy egy sz@r kártyád van. Milyen kártya van benne? -
Pocok256
veterán
válasz
Midland62 #8300 üzenetére
"mindenféle romot feltettem már"
Ésszel kéne és nem lenne baj, hogy lehet hogy én még a gyári ROM-al használom és egyetlen egyszer sem indult újra (kivéve pár esetet, de akkor oka is volt rá mert oylat csináltam vele
) és már kereken több mint 1 hete nyüszög újraindítás nélkül ?! (anélkül hogy lassulást látnék rajta)
Költői kérdés volt nem kell válaszolni. Még annyit ha már megfőzted magadnak edd is meg ....
-
janez
aktív tag
válasz
Midland62 #8097 üzenetére
Én is ezt tapasztaltam. Ez van. Gondoskodnak róla, hogy mindegyikben legyen valami, ami miatt nem használjuk.
Írtam régebben, hogy az MCR1.7 sem túl jó nálam. Nos ez az én hibám volt, mert tegnap újraraktam és már szuper. Az a gyanúm, hogy nem csináltam factory resetet, csak az ext2 partíció létrehozása után, vagy valami ilyesmi. Szóval valamit rosszul csináltam. Tehát érdemes feltenni.
-
Pocok256
veterán
válasz
Midland62 #8072 üzenetére
Ha jól tudom csak rootolt telon működik az App2sd.
Más...
Valaki nem tud egy olyan progit amivel rátudnám égetni a videokra a feliratot, Majd szépen le tudnám játszani pulse-n. A handbrake nem igazán jó erre mert az én pulse telom nem szereti azokat a fájl formátumokat amit az a progi kiköp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest