- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolonelk
csendes tag
válasz
DarkByte #8858 üzenetére
Ne parázz semmi gond, én is így jártam az 1.7 Vanillaval. touchscreen nincs
de a kis pöcök műxik, telefon kikapcs, második nekifutásra megy, ha a zöld pipa megjelenik nekem leállt egy idő után meguntam akku ki és minden ok, illetve egyik másik gomb összekeveredett, restart és OKMég egy lehetőség akkukivételnél valószínüleg elmozdítottam a SIM-et, szóval első indulásnál nem látta volt egy kis para.
Más gond nem hiszem, hogy lenne
-
DarkByte
addikt
válasz
DarkByte #8854 üzenetére
Hát gebasz van még mindig. Feltettem ext nélkül is a dload mappát de továbbra se csinál semmit viszont valamit csak kicserélt mert touchscreen nem reagál miután elindul az MCR 1.7. A francért nem tettem vissza az 1.5 gyárit ahogyan elsőnek akartam is.
Most megpróbálom de ha már átírt valamit akkor lehet kizártam magam a telefonból.Most megpróbálom visszarakni a gyári 1.5-öt. Remélem ez már tovább megy.
Nem megy, update failed. Most még is mi a francot csináljak?
MoDaCo remélem segít. -
törölt tag
válasz
DarkByte #8464 üzenetére
Szerintem pont az lesz a lényeg, hogy előbb a december update kell rá, utána a 2.1.
Mivel írták a MoDaCo-n, hogy az updata.app-nak van valami listája, amit ellenőriz, mielőtt települne, szerintem itt lehet a bibi az MCR-t nem ismeri fel és így leáll. Persze ez csak tipp.
-
llaszlo
veterán
válasz
DarkByte #8345 üzenetére
Nem lehet más a partíciók sorrendje, mert akkor nem működik az MCR. Ezt valahol már leírták, FAT, EXT, SWAP. Csak ebben a sorrendben működik. Bár lehet, hogy a SWAP nem ott van, de az FAT, EXT sorrend az tuti. És csináltam már géppel is és amonra-val is a partícionálást. Arra nem emlékszem, hogy most legutóbb mivel csináltam, de nekem az Amonra rémlik pont azért, hogy tutira működjön.
A Nokia kártyámat rengetegszer partícionáltam (olvasóban, telefonban) meg formáztam, de ilyennel soha nem találkoztam. -
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
DarkByte #8308 üzenetére
Az elég érdekes lenne, hogy ha egy használatban lévő partíciót magától unmountolna (esetleg rootként tudod leválasztani), főleg egy rendszer partíciót. Nekem sem winfossal, sem linuxszal és sem OSX-el nem csinál ilyet. Csak a FAT-et választja le.
Tehát a hiba nálatok van.
Mióta használsz amúgy linuxot? -
llaszlo
veterán
válasz
DarkByte #8290 üzenetére
" Ha igen, onnantól kezdve nem használhatod USB-n keresztül mint háttértárat a telefont mert egyrészt kihúzod a progik alól a tárhelyet amikor mount-olod (ebbe gyorsan be is lehet fagyasztani a telefont),"
Ekkora baromságot is régen hallottam már. Ezt a hülyeséget mégis honnan szedted? Ha nem értesz hozzá akkor talán nem kellene ilyeneket leírni és másokat félre vezetni. Főleg egy olyan embertől érdekes ilyet olvasni aki még linuxot is használ.
Max annyi a hátránya az A2SD-nek, hogy nem lehet kivenni a kártyát a bekapcsolt telóból.
-
-
Watt25
veterán
válasz
DarkByte #8098 üzenetére
Azon egy ideje én is gondolkoztam, hogy BigBear említette is, hogy nála nincsenek fagyások, mert ő ugye az eredeti Beta ROM-ot rakta fel a telefonjára. Tehát összeségében a hivatalos ROM már most sem lehet olyan rossz, mint amit mi tapasztaltunk. Reméljük tényleg így van. Ki viszont én nem próbálom ezt.
-
DarkByte
addikt
-
n00n
őstag
válasz
DarkByte #7423 üzenetére
r4es 2.1 van fent:
- Média lejátszó még mindig magától indul ha bedugom a headset-et?most nem tudom megnézni
- A kijelző háttérvilágításánál még mindig jelentkezik a villogva elhalványodás ha a telefon nagyon leterhelt? Eddig nem tapasztaltam, de nincs is régóta fent az új ROM
- Vibra motor van akinek megy? Nekem nem müködik
- Lehet már valamit kezdeni az előlapi kamerával vagy továbbra is csak dísz? Erről fogalmam nincs
- Magyar nyelv kikapcsolható?Igen, nagyon sok nyelvből lehet választani
- Van külön HSDPA jelzés a státusz soron? Nincs mobil netem
- Akku idő javult/rosszabbodott? Erről ilyen rövid idő alatt nem tudok véleményt mondani
- Ha headset-el zenét hallgatok és közben jön esemény még mindig megszólal a zene és a jelző hang is egyszerre a külső hangszórón? Nincs itt headsetem, otthon megnézem -
törölt tag
válasz
DarkByte #7423 üzenetére
- Média lejátszó még mindig magától indul ha bedugom a headset-et?
Igen- A kijelző háttérvilágításánál még mindig jelentkezik a villogva elhalványodás ha a telefon nagyon leterhelt?
Nem- Vibra motor van akinek megy?
Igen- Lehet már valamit kezdeni az előlapi kamerával vagy továbbra is csak dísz?
Nem- Magyar nyelv kikapcsolható?
Igen- Van külön HSDPA jelzés a státusz soron?
Nem- Akku idő javult/rosszabbodott?
Javult- Ha headset-el zenét hallgatok és közben jön esemény még mindig megszólal a zene és a jelző hang is egyszerre a külső hangszórón?
Nemtudom -
bounty123
őstag
-
törölt tag
válasz
DarkByte #7288 üzenetére
Egyetértek. Eddig a srác csak hitegetett minket mindenfélével, amiből aztán nem lett semmi.
- Hero rom portolása pulse-ra
- Multitouch
- 2.0 fw
- Overclock
- Flash támogatásSzép elképzelések, csak a végén, amikor már nála állítólag működött, beütött valami gikszer, elromlott a telefon, nem reagál a kijelző, lefagy, akármi. Utána meg szépen abbahagyta a témát. Én valahogy ugyanezt látom most is. Nem akarja felfedni a forrását
Ezen röhögtem jót... Mi ez óvoda? Mások persze nyalnak neki, hogy ő a nagy "dev" meg hasonlók, persze már tegnap elkezdett visszakozni, meg hogy vizsgája lesz. Eddig ezt nem említette, csak amikor eljött a feltöltés időpontja.
Gyanítom, hogy ma ki fog derülni, hogy leállítatta őt a Huawei, vagy át kell adnia valakinek a romot kipróbálásra, vagy csak annyit fog mndani, hogy jobb lenne kivárni a hivatalos romot, úgyis mindjárt itt lesz, amit én egyébként kétlek! szerintem a Huawei mindig is a U8110 2.1 Pulse romról beszélt és ez csak egy félreértés, amit szépen átvett minden portál! Én sehol nem láttam konkétan HIVATALOS forrásból (a huawei fórum nem az, ott bárki kiadhatja magát bárkinek), hogy igen, jön az U8220 2.1 rom. U8230-ról beszéltek, de a mi Pulse-unkról nem!
-
llaszlo
veterán
válasz
DarkByte #6921 üzenetére
Én nem látok már egy ideje új hibákat csak a meglévőket írják le újra és újra. Az, hogy sz@r, gagyi SD-t használtam és az miatt jött elő sok hiba az nem a teló hibája. Vagy, hogy valami apptól hal be a telefon az nem feltétlen a teló hibája. Pl a droidon sok app nem is megy. A marketon rengeteg ilyen van.
-
llaszlo
veterán
válasz
DarkByte #6778 üzenetére
Akkor talán május végére meg is lesz a MoDaCo-s.
OFF:
Csak 1x írok ilyet.
Tudom, hogy vannak itt is akik játszanak netes játékokkal (travian, ikariam stb)
Nemrég egy hasonló játék indult, mint az ikariam és a travian. Kicsit olyan, mintha összegyúrták volna a kettőt Grepolis néven.
Akit érdekel klikk ide.
Regisztrációnál: Béta szerver ez a gyorsabb (az alfán nagyon lassan lehet csak fejlődni) és Égtáj: É-K (JOBB-FENT) -
mumk
tag
válasz
DarkByte #6696 üzenetére
Én nem is győztem kivárni, úgy hogy elcsábultam és átköltöztem egy Desirebe.
Meg kell hogy mondjam, lehet hogy van 70e Ft különbség a két telefon között, de ez a különbség igencsak meglátszik.
Azért tartaléknak megtartottam a Pulsét, mert már nagyon a szívemhez nőtt pár hónap alatt és csak ez volt az első droidom. -
jekisa19
csendes tag
válasz
DarkByte #6666 üzenetére
Bocsánat, hogy kérdeztem, azt hittem a fórum azért van, hogy segítsenek egymásnak, nem mintha nem olvastam volna el mind a 6666 hozzászólást, de látjátok hogy kezdő vagyok, 1 hete vettem, másnak megvan 2-3 hónapja jó hogy mindent vág. Eddig csak okostelóim voltak, azokkal nem volt ilyen jellegű problémám, amiket írtatok már mindent kipróbáltam, de majd akkor a T-mobile segítőkészebb lesz. Mellesleg a hang hol nálam nem jó hol a hívott fél nem ért, de akkor ezt már meg se kérdezem.
Nem osztottam én senkit se szerintem, de engem miért kell nem értem.
Ha megbántottam valakit ezekkel a hozzászólásokkal akkor 1000x BOCS
-
-Maci-
addikt
válasz
DarkByte #5643 üzenetére
Köszönöm uram!
Idő közben egyébként sikerült, de mindenképpen leszedem az általad javasolt programot, mert üzenetjelző hangot még mindíg nem tudtam hozzá rendelni egyedileg. Gondolom az általad javasolt program ezen is segít majd.Lenne még két gondom:
- Beállítottam a Profiles progival a profilokat, de ha pl véletlenöl megnyomja az ember a hangerő gombot, akkor elállítódik a csengő hangerő. Ezt nem lehet valahogy kivédeni?- Valamiért nem akarja látni a számítógép a telefont, mint adat hordozót. A General Info menüben nincs kipipálva "disable USB mass storage". A gyári drivereket is telepítettem a gépre. Fel is ismeri a telefon típusát, meg hogy használatra kész, de a "removable disk"-re kattintava kiírja, hogy helyezzem be... Lehet, hogy az a baja, hogy egy Nokia-s SD kártya van benne meg kéne formázni a telefonnal? (A Symbian kényes az ilyesmire... Lehet, hogy ez is?)
Köszönöm mégegyszer! LLaszlo, neked is!
-
pockalap
csendes tag
válasz
DarkByte #5520 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Szétnéztem az eszközkezelőben és úgy tűnik, hogy minden driver fent van rendesen, kipróbáltam a frissítést is ahogy írtad, de mind a 3-nál azt írta hogy nem frissebb ami az xp mappában van. Időközben feltettem a Dialupot is és az megtalálja a telefont, szóval a suitenál lehet a gond. Szerinted akkor így nem lesz gond a romfrissítésnél?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
DarkByte #5523 üzenetére
az egy dolog, h értelmesen kérdezett, de olyat, amit már sokszor feltettek...
máshol ilyenre nem is válaszolnak, v elküldik melegebb éghajlatra...
szerintem meg amúgy se szólj bele más dolgába... majd én eldöntöm h kinek hogy írok, elég nagy vagyok ahhoz, h egyedül töröljem ki a seggem!
-
syl5
őstag
válasz
DarkByte #5416 üzenetére
llaszlo & DarkByte & bounty123:
Köszönöm a tippeket!De progi törlésnél a beépített programokra gondoltam. Azokat nem lehet törölni valahogy? Pl.: a Messaging-et? meg sok felesleges van még,amit törölnék.
Handcent-es problémára valaki?
Hiába állítom be a conversation style-t pl iphone-ra, csak az első sms csoport lesz olyan a többi android-os marad. Ez miért van így?Valamint a gmail kliens a leveleket lementi? És csak akkor tölt le újabb leveleket, ha észleli, hogy már a lista végén járok, és így mivel a fentiek már le vannak mentve, így azért tudom azokat net kapcsolat nélkül is megnyitni?
-
-
zsolabola
csendes tag
-
earlyrat
tag
válasz
DarkByte #5262 üzenetére
igazad van, de ez csak az android op rendszerre vonatkozik, egy egyedi ROM-ba szabadon beletehető a nyelv, mint ahogy azt a Spicánál láttuk.
igazából a T és a H érdeke is, hogy mihamarabb legyen magyarítás, ui. úgy jobban eladható a cuccos.
mivel gondolom erre külön upgrade nem lesz, ezért logikus lenne a 2.1 upgrade-be beletenni a magyarítást -
magnusheron
tag
válasz
DarkByte #5272 üzenetére
NA!
Megjártam egy 2 és fél órás kondit.
Le is merült... De! 150 pecig tökéletesen szólt, hagos volt, tiszta, nem lassult be. Ha megnyomod hosszan a bekapcsoló gombot, akkor vált Phone és Audio profilok között használat közben.
Ha hívnak és csak egy sima fülhallgató van beledugva akkor is fel tudod venni, mert van benne mikrofon és tökéletesen hallanak.
A csipesz annyira nyílik, hogy pólóra fel tudja az ember csiptetni.
Speciel nekem arra, hogy munkába menet és hazafelé meg a kondiban ezzel szóljon a Pulse, megérte. 2800 ft nem olyan nagy cucc. Ha beértem a munkahelyre feldugom az USB-re tölteni és kibírja simán hazafelé is.
Ennyi pénzért ez pontosan megéri az árát. Nem szól 10 órán, át, bár ahogy néztem elég egyszerű szerkezet szerintem egy hozzáértő tud benne akkut cserélni simán, egy jobb teljesítményűre, de ennyi pénzért én azt mondom IMÁDOM!
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
DarkByte #5200 üzenetére
Kösz, ide is beírom, hogy a tutorialod sokat segített abban, hogy nekivágjak az 1.7-nek. Kicsit féltem a dologtól, mert 1: valamiért a december update nem akart menni anno nekem, pedig csináltam már hasonlót (a szervízben fel tudták rakni saját SD-vel), 2: Hallottam a contact sync hibázásrokról, 3: ArchLinuxom van, és nem volt egyértelmű a kompatibilitás, 4: zavart, hogy a recoveryt meg kell flash-elni, amit adott esetben nem lehet visszaállítani. Szóval ment minden szépen. Egyelőre még nincs fenn program, de lehet, hogy még nem is rakok fel, élvezem, mennyire gyors így, az előző rommal néha már a WM6-os telefonomra kezdett hasonlítani az 'élmény'.
-
Jadro
veterán
válasz
DarkByte #5200 üzenetére
Köszi, megpróbálom. Egyébként nekem első körben nem is a folyamatos szinkronban tartás lenne a cél, hanem hogy felvigyem a sok kontaktot gépről. Telepítés nélkül lehetőleg, mert cégnél vagyok.
Gondolom a cd-n is van valami amivel gépre tudom menteni és szinkronban tartani. Nem baj ha nem online megy a dolog, az csak hab a tortán. Majd custom rommal jó lesz. Addig is elvagyok ha tudom hogy valahol megvannak az adatok és elég ha vissza tudom állítani. Kitöröltem mindent mert úgysem volt kimondott címtáram. Feltöltöm adatokkal és így szépen átnyomom telóra
Más: Nem úgy volt hogy nem megy a BT fájlküldés a drioidon alapból? Vagy csak félreértettem valamit? Mert simán átküldtem csengőhangot. Mondjuk beállítani még nem tudtam. Csak lépésről lépésre.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
DarkByte #5169 üzenetére
de, kell rootolni h fel tudd rakni a custom romot...
igaz, én nem értek ehhez, nem vagyok guru (by norbesz
) de ezt már említették régebben...
az ok: azért rootolod, h rendszergazdai jogaid legyenek, és csak rendszergarázda ként tudod feltenni az új romot, na meg a frissebb recovery segítségével...
de ha hülyeséget beszélek, hát elnézést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- Horizon Forbidden West
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Zyxel NAS326
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple MacBook
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Windows 10
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest