- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Gyors segítség kéne, keresővel nem találom a válszt:
A lényeg, hogy az otlook névjegyzéket szeretném szinkronizálni egy pulse-szal, amin 2.1-es rendszer fut.
A gond annyi, hogy telefonként nem ismeri fel a Win7 a kütyüt. Csak háttértárolóként, amiben vagy van kártya, vagy nincs. Mi lehet a gond?
Bróbáltam bluetoothal is, úgy hogy mindent engedélyeztem a telon.
Egyébként a telohoz a sajtát pc sute -je van fönt és természetesen az sem érzékeli a készüléket...Help me please!
-
-Maci-
addikt
válasz
DarkByte #5643 üzenetére
Köszönöm uram!
Idő közben egyébként sikerült, de mindenképpen leszedem az általad javasolt programot, mert üzenetjelző hangot még mindíg nem tudtam hozzá rendelni egyedileg. Gondolom az általad javasolt program ezen is segít majd.Lenne még két gondom:
- Beállítottam a Profiles progival a profilokat, de ha pl véletlenöl megnyomja az ember a hangerő gombot, akkor elállítódik a csengő hangerő. Ezt nem lehet valahogy kivédeni?- Valamiért nem akarja látni a számítógép a telefont, mint adat hordozót. A General Info menüben nincs kipipálva "disable USB mass storage". A gyári drivereket is telepítettem a gépre. Fel is ismeri a telefon típusát, meg hogy használatra kész, de a "removable disk"-re kattintava kiírja, hogy helyezzem be... Lehet, hogy az a baja, hogy egy Nokia-s SD kártya van benne meg kéne formázni a telefonnal? (A Symbian kényes az ilyesmire... Lehet, hogy ez is?)
Köszönöm mégegyszer! LLaszlo, neked is!
-
-Maci-
addikt
Hát most biztos sokan ki fogtok röhögni, te fel kell tennem egy birka kérdést...:
Hogyan lehet beállítani egy akármilyen zeneszámot csengőhangnak?
Megtaláltam keresővel, hogy hol vannak a gyári csengőhagok (gondoltam berakom oda és akkor felismeri), de a file browser nem látja azt a mappát... A Profiles programmal meg nem tudtam kitallózni.... -
-Maci-
addikt
válasz
pockalap #5560 üzenetére
A decemberi frissítést Te tetted fel? Mit tapasztaltál az előzőhöz képest?
Arra van valakinek tippje, hogy S40-es Nokia telefonkönyvét át lehet-e pakolni valahogy 1:1-ben? (Azon kívül, hogy küldözgessem át egyesével blútúszon...
)
Ja és valmi OKOS navi verzióban tud tippet adni valaki? Első sorban ájgóra gondolok... (Jó priviben is...
)
-
-Maci-
addikt
válasz
llaszlo #5557 üzenetére
Hát, átolvasom még párszor Dark Byte kolléga cikkét és meglátom... Mindenesetre ez kicsit magas még nekem és félek, hogy elrontom.... Várok egy kicsit, elvégre csak tegnap óta van meg és sose csináltam még ilyet.....
Na meg ugye ugrik a gari.... -
-Maci-
addikt
Oké, értem! Köszönöm a válaszokat.
Úgy veszem észre a hozzászólásokból, hogy érdemes inkább ROM-ot frissíteni...
A gyárit senki nem használja? -
-Maci-
addikt
Olvasgatok itt szoftver/ROM frissítés ügyben és röpködnek a gondolatok....
Megnéztem a T oldalán, a leg frissebb verzió:
U8220V100R001C85B118SP01
Ezzel szemben az enyém:
U8220V100R001C85B116SP01Vajon ezek között van érdemi különbség? Érdemes frissíteni, vagy csak a ROM verzió frissítésével lenne észrevehető változás?!
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Tegnap óta van a tulajdonomban egy ilyen készülék! Sosem használtam még Androidot, biztos lesz jó néhány buta kérdésem! Amit tudok, azért igyekszem a keresővel kikeresni, illetve egy lényeges kérdésemre (hogy lehet-e valahogy üzemmódokat létrehozni valahogy) már kaptam is választ! Köszönöm!
Engedjetek meg egy buta kérdést!
Láttam, hogy a kikapcsoló gomb hosszú megnyomásával meg lehet jeleníteni az éppen futó programokat, de egyszerűen nem jövök rá, hogy bezárni hogy lehet őket...
Tud valaki segíteni? Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest