- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
Sziasztok!
Milyen lett a telefon az új 2.1-es rommal?
elmúltak a gyerekbetegségei?
vannak hibák az új szoftban?
még mindig főzött rommal érdemes használni, vagy jó a T-s is? -
NoMagix
addikt
a beszéd hang minősége javult?
hogyan hallanak, illetve hogyan hallod a hívót?
hangszórós problémák? -
NoMagix
addikt
Hamarosan telefon kellene vennem, jelenleg nem vagyok anyagilag jól megeresztve, és bekerült a látómezőmbe ez a telefon is!
De a hangminőség kérdése miatt erősen elbizonytalanodtam..., tényleg ennyire gáz?
Ha, nem szeretném szétbuherálni szoftosan a telefont, akkor a gyári rommal nem is használható?
És mi van azokkal akik csak simán megvették és nem olvassák ezt a fórumot?
Tépik a hajukat?
Két évet nem szeretnék "elhibázni" -
NoMagix
addikt
Itt érdemes mazsolázgatni...
[link] -
NoMagix
addikt
Ezt láttátok már? esetleg ismeri valaki?
[link] -
NoMagix
addikt
válasz
Klemens #5435 üzenetére
50db ezres a határ, annál drágábbra nincs szükségem, már kinőttem abból, hogy 2-3 havonta cserélgessek.
Még a Samu Spica is lehetséges, de annak kisebb a kijelzője. Viszont talán jobb az egész minősége...
Sajnos "élesben" nem tudtam kipróbálni a Pulse-t, csak a T-s boltokban nyomkodtam ezidáig 2xer kevés sikerrel.
Nem akarok 30 progit futtatni egyszerre, lehessen rajta jól beszélni, menjen jól a net és az egérmozi.
Ennyi.
Az előző Samu 5230-asom remekül bírta, (tudom nem azonos súlycsoport) simán megnéztem rajta egy 2 órás filmet és még maradt is kakaó benne, viszont azon nem lehetett netezni. -
NoMagix
addikt
válasz
llaszlo #5428 üzenetére
Igen, igazad van, persze azért az elszomorító, hogy úgy adták ki a telefont, hogy tele volt egy sereg hibával.
Főleg, hogy a hangminőség rossz!
Sőt olvastam itt azt is, hogy csak telefonnak rossz!
Hamarosan telefont kell vennem, és mivel 14 éve T-s vagyok a hűség kérdés nem izgat, de marhaságra sem áldoznék...
Pulse árban rendben van, papírforma szerint remek készülék, de a tesztek és az itt olvasottak alapján megremeg az a bizonyos léc. -
NoMagix
addikt
(5293) esetleg erre válasz?
-
NoMagix
addikt
Sziasztok!
arra lennék kíváncsi, h a következő rom 2.1, a Pulse kapacitív, akkor lesz benne multitács?
köszi a választ
-
NoMagix
addikt
Itt a Mobilarénás teszt!
-
NoMagix
addikt
Éppen ezen vívódok én is!
Most, hogy kicsit barátságosabb lett az ára az Iphon-nak, így gondolkodóba estem.
Bár, nem azonos súlycsoport a két masina...
Állítólag van rádió az Iphon-ban, az új szoftver fogja aktiválni, ez lényeges lenne számomra.
De, a bluetooth-t nem hiszem, hogy szabaddá teszik...
A Pulse ebben jobb, és sokkal nyíltabb az OS. rajta.
Viszont árban soha nem veszi fel a versenyt a Pulse-zal.
Már elmúltak azok az idők amikor 80-100e kiadjak egy telefonért.(régen kiscserkész koromban megláttam a NOKIA 7110-et és azonnal birtokolni akartam, 100e volt, és egy rakás sz@r...) -
NoMagix
addikt
válasz
bucsupeti #1279 üzenetére
Az MDA-tól agyvérzést kaptam, kb.1,5 hónap után eladtam.
Akkor megfogadtam, hogy soha többet Winmo...
A Samum már 4 hónapos, gyorsan kellet venni valamit és erre esett a választásom.
Nem rossz, ez bejött, persze ebben is vannak idegesítő dolgok, de telefonálni jó.
Viszont netezésre használhatatlan, egérmozira elmegy. -
NoMagix
addikt
Sziasztok!
Erősen gondolkodóban vagyok, hogy vegyek ilyen telót (jelenleg S5230-al nyomulok), de még nem tudtam rendesen kipróbálni.
Ugyan volt már a kezemben (Pólus T-ben), be is volt kapcsolva, de nem tudtam netezni, hívni, stb...
A fólia miatt nagyon rosszul működött a kijelző, semmire sem reagált a szélein!
Aggaszt a hangminősége, és az aksi, ezekről már lehetett itt olvasni és a problémák miatt alakult ki bennem a félsz.
Érdekelne a szoft. frissítés is, lesz-e 2.0 vagy nem... de ezt még senki sem tudja tutira.
Igazából ár/érték aránya zseniális (szerintem), 2 év hűség és mínusz a pontok, így nagyon rendben van. 13 éve vagyok előfizus, a rabság nem érdekel, csak "marhaságot" nem szeretnék venni...
A tesztek csábítóan jókat írtak,(igaz, egyszer így nagyon befürödtem, amikor megrendeltem a nagy T-től az MDA Compact-ot potom pénzért egy nagyon szuper cikk után...) de az azért még sem az igazi.
Szóval, csak ámulok és bámulok milyen jó, de még kellene egy kevés "biztatás".üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest