- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Szia!
Akkor a szájkaratésok után egy kis segítség.Gyárilag egyedi csengőhangot elég körülményes betenni (lehet le van írva a kézikönyvben, én talán csak a média lejátszóban találtam beállításra opciót, de ez is lehet csak az MCR féle ROM-ban van meg). Javaslom hogy tedd fel a Rings Extended progit Market-ből és utána amikor a Phone ringtone menüpontra mész meg fogja kérdezni melyik programmal akarod a kiválasztást kezelni, válaszd a Rings Extended-et (később akár bejelölheted alapnak is ha tetszik) és itt már tudsz az SD kártyáról is bármit betenni.
Talán érdemes a csengőhangot bemozgatni a belső memóriába (File Manager progival a legkönnyebb ha nem akarsz telepítgetni) és utána jelöld ki, mert nekem első hetekben volt olyan hogy ha PC-re mount-oltam az SD-t akkor elmászott a csengőhang vissza alapnak, hiába választottam le a gépről megint.
-
pockalap
csendes tag
Ahogy megkaptam a telefont, az volt az első, hogy feltettem a decemberit, szóval nincs összehasonlítási alapom.
Jadro: Na jó akkor valóban gondolkodik 1-2 másodpercet, de ettől még nem tépkedtem a hajam eddig
Egyébként elhiszem hogy gyorsabb lesz, tényleg mindenki ezt írta. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mégis mennyire nagy az eltérés.
-
llaszlo
veterán
Nem ugrik a gari, csak vissza kell tenni a gyári rom-ot. Itt a fórumon is van leírás, több is. Szerintem egyszerű megcsinálni azok alapján. Nekem valaki küldött egy szöveget és abban volt a leírás ha jól emlékszem az alapján csináltam. De a MoDaCo-n is leírták ha tudsz angolul akkor onnét is megnézheted.
Én sem egyből ezzel kezdtem. -
llaszlo
veterán
A ROM frissítés az az éppen aktuális gyári ROM frissítése egy korábbi verzióról. Azért frissítés. Aki wint használ nem nagyon tudhatja mi is az a frissítés, mert ott nem nagyon van vagy nem igazán használható.
Gyári ROM-ot itt nem nagyon használunk csak egy-két kivétel. -
sippet
senior tag
dehogynem tud, ez egy multitaskingra képes oprendszer. papíron nincs rá szükség, hogy bezárogasd a futó alkalmazásokat, mivel a rendszer automatikusan csinálja helyetted, ha kifogy a memóriából, ezért nincs automatikusan beleépítve valamiféle alkalmazáskezelő, és ezért nincs a legtöbb programban exit/close opció. azonban annyira jól azért nem működik ez az egész, mint kéne, legalábbis a pulse viszonylag gyenge hardverén, úgyhogy érdemes feltenni valamilyen task manager alkalmazást, amivel te magad is be tudod zárogatni a háttérben futó alkalmazásokat. én az advanced task killert használom, de marketban ha rákeresel, lesz még jópár másik, ingyenes program.
-
j.e.d.
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós kamerák
- Építő/felújító topik
- Wise (ex-TransferWise)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest