Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
NoMagix #6088 üzenetére
Természetesen lehet használni. Nem visszhangzik, érthető a másik fél. Nekem legutóbb két Nokiám volt illetve még megvannak. 6120c és E71. Ezek után a hangminőség visszalépés. Módosított rommal ez javult, de olyan nem lett mint a nokiáké. Szemet tudok hunyni fölötte, annyira azért nem vészes a dolog. Nem adtam el emiatt, pedig visszatérhetnék az E71-re azonnal. Sokkal több előnye van azonban a készüléknek, amikhez könnyű hozzászokni.
llaszlo: Mihez képest? Vannak gyorsabb telefonok persze, de egyáltalán nem idegesítően lassú. Szépen használható szerintem.
-
llaszlo
veterán
válasz
NoMagix #5434 üzenetére
A 300ezres laptopom repedezett és ha megnézed a topicokat akkor csak arról írnak, hogy mik a hibái. És mégis használom és elégedett vagyok vele. Igaz visszahívásban cserélték a repedő alkatrészeket.
Áldozhatsz 3x ennyit is egy telefonra, de ár/érték arányban nem találsz jobbat az tuti.
Ezen is meg tudsz nézni egy filmet és még netezhetsz is vele. De akkor tuti naponta kell tölteni, mint minden ilyen telefont. -
Klemens
őstag
válasz
NoMagix #5434 üzenetére
Én is filóztam rajta pár hétig, hogy megvegyem vagy ne vegyem.
Megvettem...
Eddig nincs vele semmi bajom.
1 dologgal találkoztam eddig ami lehet, hogy hiba.
Tegnap délután óta a TouchPal nem ír betűt, számot és írásjelet igen, de betűket nem. átettem Android touch-ra és minden jó. -
KonzolKartel
őstag
válasz
NoMagix #5424 üzenetére
(Szerintem) a legtöbb negatív vélemény abból ered, hogy nem ismerik még a telefont és úgy írkálnak össze-vissza.
Ami tényleg negatívum, szerintem az, hogy ha napi 4-5 órát nyomkodod akkor estére kifullad.
A headset halk és az átalakító még nem megy. Végül pedig, hogy még mindig nincs új OS...
Sajnos OS téren eléggé le vagyunk maradva.Ha valamit kihagytam, írjátok meg nyugodtan, de engem konkrétan ezek zavarnak.
-
szente
addikt
válasz
NoMagix #1368 üzenetére
te tudod,nem akarom védeni a pulse-ot,de mindig is lesznek hibás készülékek, és mindig lesznek szoftveres problémák,főleg egy okostelefonnál.egyáltalán nem olyan vészes mint pl ahogy én irom.attól függetlenül,hogy néha a jó kurva anyjába is elmehetne,attól még szeretem...
-
alansmithee
tag
válasz
NoMagix #1278 üzenetére
Szia
samsung s5230-ról váltottam pulse-ra... összehasonlíthatatlan!!!!! fél percig nem bántam meg! hangminőség valóban nem az igazi, és az akksi élettartam sem, de azért figyelembe kell venni azt is hogy hogy senkinek sem olyan régóta van meg ez a telefon hogy ne nyomkodja az átlagosnál többet... eddigi leghúzósabb napján kapott tőlem a kicsike nagyjából fél óra wifit fél óra telefont szerintem normális mennyiségű nyúzást és egy nagy halom smst ( 20-25 ) és úgy hogy reggel vettem le a töltőről este 11kor mikor hazaértem még 40% körül mozgott azt akksi... nekem a samu sem bírta tovább...
szerintem azokért a hibákért amiket fenvonultat ez a készülék bőven kárpótol az ADNROID és magának a készüléknek a képességei!
én csak ajánlani tudom neked!!! -
tamaspici
csendes tag
válasz
NoMagix #1278 üzenetére
Hali!
Én csak ajánlani tudom!
Kéthete kaptam és nagyon jó.
A feleségemnek, egy symbiános Nokia 6220c telója van.
Nem vagyok tőle elragadtatva. Ez csak egy telefon egy kis plusszal.Viszont a Pulse egy kis csoda masina,már nem is telefon inkább egy szuper kis mindenes.
Email, netezgetés wi-fi-vel, szuper programok és játékok százával. Amitöl leültem az a labirintus játék. Fogod a kezedbe a készüléléket és ahogy megdöntöd arra gurul a kis golyó.
Mind ez olyan realisztikusan, hogy az már ijesztő. A mozgás, árnyékok, hihetetlen.
A másik az egy fém detektor progi olyan érzékeny, hogy egy kis fémbarabra már bejelez.
A kulcscsomomat kerestem vele az avarba, de nem találtam meg (nem a készülek hibája volt).
Én bátran ajánlom neked, szerintem nem fogsz benne csalódni!Üdv.: Tamás
-
dorkababa
aktív tag
válasz
NoMagix #1278 üzenetére
1 hete nyűvöm,akksit naponta esténként töltöm,igaz napközben többször netre fel,esetleg nonstop msn.market zseniális,nyílt oprencer miatt a választék verhetetlen.fóliával használom,így néha többször oda kell bökni,de nem akarnám még levenni.
én nokia e61iről váltottam,nem bántam, meg,pedig féltem qwerty hiánya miatt.
szerintem ennyi pénzért bőven ajánlott kategória jelenleg. -
llaszlo
veterán
válasz
NoMagix #1278 üzenetére
Az S5230-assal azért van gond. Nem tudom, hogy mióta használod, de olyan helyen dolgozom ahová szervízelni hoznak telókat. És a Samsungoknak van baja.
Nem tudom ezzel milyen gondok lesznek, de olyan telót úgysem tudsz venni amivel ne lenne gond. Ha elolvasol egy HERO vagy egy Samsung topicot ott is találsz hasonló hibalistát csak mondjuk más hibákkal. -
bucsupeti
senior tag
válasz
NoMagix #1278 üzenetére
Ebben a készülékben szerintem nem lehet csalódni. Maximum ha valami miatt hibás akkor időben ki kell cserélni. A fórumokban általában a problémákról olvashatsz ezért látod itt is ezeket.
Ne várj csodát az aksitól, de az MDA Compact-tól azért sokkal jobb lesz (nekem is volt olyanom). Ha azzal meg voltál elégedve akkor ezzel nem lesz semmiféle hiányérzeted.Csak bíztatni tudlak, mert a legjobb ár/érték szertint a magyar piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Xbox Series X|S
- Ingatlanos topic!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest