- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabosz02
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy a töltő kis ajtón a gumi lóg. Ezt, hogyan lehet megjavítani illetve, házilag ki lehet-e cserélni vagy csak szakszervizben? Hol lehet ilyet kapni? Köszönöm előre is.
-
gabosz02
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy a telefon hátlapját lehet-e cserélni (sajnos az előző telefon tok nem volt tökéletes)? Ha igen akkor, hol csinálnak ilyet és mennyibe fáj? Köszönöm előre is.
-
gabosz02
csendes tag
válasz
MaxxDamage #28346 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy honnan rendelted?
-
gabosz02
csendes tag
Sziasztok!
Ti milyen tokot használtok a telefonotokra? Nekem jelenleg egy műanyag hátlap van rajta, de nagyon lötyög benne a telefon s lassan ki is eshet, kitágult nagyon. Köszönöm előre is.
-
gabosz02
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud abban segíteni, hogy hol találom a Smart Lock beállítást? Köszönöm előre is.
-
gabosz02
csendes tag
Sziasztok.
Valaki, tud abban segíteni, hogy a Lolipopban, hogyan lehet csökkenteni a betűk, illetve ikonok méretét? Köszönöm előre is.
-
gabosz02
csendes tag
Sziasztok! Olyan gondom van, hogy eddig ha beállítottam ébresztőt, akkor kiírta, hogy mennyi van még addig vissza. Egy pár napja nem írja ki. Azt, hogy újra kiírja valahogy vissza lehet állítani? Az a problémám még, hogy ha ébreszt a telefon, akkor csak úgy tudom kikapcsolni az ébresztést, ha kitörlöm a beállított időpontot, a főképernyőn be sem jön, hogy ott kapcsoljam ki, a szunid sem. Valaki tudja, mi lehet a hiba? Köszönöm előre is a segítséget.
-
gabosz02
csendes tag
Sziasztok! Olyan gondom van, hogy eddig ha beállítottam ébresztőt, akkor kiírta, hogy mennyi van még addig vissza. Egy pár napja nem írja ki. Azt, hogy újra kiírja valahogy vissza lehet állítani? Köszönöm előre is a segítséget.
-
gabosz02
csendes tag
Sziasztok! A számítógépen van egy Sony PC Companion program telepítve, amit a Sony telefon telepítettet. A program mindig figyelmeztet, hogy régebbi Sony telefonton frissítés érhető el. A kérdésem az volna, hogy ezt, hogyan lehetséges kikapcsolni, hogy ne figyelmeztessen? Köszönöm előre is.
-
gabosz02
csendes tag
Sziasztok! Olyan segítséget szeretnék Tőletek kérni, hogy az Android Marketből, hogyan lehet kijelentkezni, hogy tudok másik elérhetőséggel bejelentkezni? Köszönöm előre is!
-
gabosz02
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem volna, hogy Play Áruházból, hogyan lehet kijelentkezni? Előre is köszönöm.
-
gabosz02
csendes tag
Sziasztok!
Én egy olyan segítséget szeretnék kérni, hogy milyen tokot használtok a telefonon Sony Xperia Z-re gondolok, illetve, honnan lehet rá tokot rendelni? Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest