- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
Smile8822 #19164 üzenetére
Grat! Remélem tetszeni fog. Android am is egy másik világ
Hál Istennek a csúcs kategóriás telók közül már elég nehéz melléfogni. Mindegyiknek meg van a maga erőssége, hiányossága. Tulajdonképpen egyéni preferencia, h ki melyikkel tud jobban együtt élni.
dekrer: Kicsit (nagyon) fáradt vagyok ma már, de ha jól értem miui esetében először Honami app felrakása és utána mehet rá a V2?
-
w333
félisten
válasz
Smile8822 #19137 üzenetére
Tessék ... Link, na akkor most már érted ?
(#19141) Smile8822
Láttál te már olyan felhasználót aki a saját telefonjáról rosszat mond ?
Én még nem ... de ha majd látsz ilyet akkor majd szóljNem vészes a kijelző, szoftveresen sokat javítottak rajta, de egy IPS -től elmarad !
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
Smile8822 #19128 üzenetére
Ha visszaolvasol találsz róla nem is egy véleményt. Nekem több mint egy éve megvan mint elsődleges telefon, mellette megfordult már szinte minden a kezemben.
Tökéletes telefon nincs, mindegyiknek megvan a maga előnye, hátránya, széria hibái:
Előnyökről nem fogok áradozni, az, hogy több mint egy éve meg van az magáért beszél (azt hiszem még anno a Nokia 32:10 volt ennél tovább nálam).
Szerintem ami hátrány a kijelző betekintési szöge, illetőleg az akku (kijelző használatban nem domborít túlságosan nagyot). Én mindkettővel együtt tudok élni. A kijelző főleg kalibrálva annyira nem gáz az én ízlésemnek az akkuidőn meg lehet faragni gondos beállítással. Persze ahány ember annyi féle
Emelett a vékony műanyag váz miatt a kijelzőre érdemes ügyelni. Farzsebben volt már kolléga akinek egy gugolás közben berepedt
A vízállóságról érdemes még annyit érdemes tudnod, hogy a gyártó (nem csak a SONY, pl Samsung sem) beázásra nem vállal garanciát. Lehet ezen vitatkozni, hogy mennyire jogos, de ha végig gondoljuk, az eljárás logikus és a többi gyártó esetében is bevett szokás.
Ha ügyelsz az ajtókra és azok gumi szigetelésére (ellenőrzöd is őket vízbe rakás előtt) akkor csekély az esélye, hogy problémád legyen vele. Nekem pl cserélték gariban a jack fedelét és mivel a gumi is sérült volt és előtte azon keresztül kapott egy kis vizet cserélték az indikátort is rajta, gari megvonás nélkül révén széria hiba.
Remélem segített valamit
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- Linux felhasználók OFF topikja
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Titan Quest II
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- ASUS 18W USB ADAPTER
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest