- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ninja26
újonc
válasz
norbert1998 #23765 üzenetére
Ma délután nekem is PCC vel sikerült feltennem a független telefonomra a 4.4.4 et , Vodás kárytával használom
Eddig minden működik , akkuidő változott valamit ? Valaki ? -
ninja26
újonc
válasz
Viktor0610 #23733 üzenetére
Akkor szerintem most az történt hogy mivel Vodás vagyok így a vodafone által kiadott frissítésre jelzett az update center , de mivel a telefon független ezért nem fogadja el PCC vel a gyári Vodás frissítést mivel most beszéltem ismerősömmel aki szintén Vodás és kártyafüggő is ... neki szépen felment gond nélkül ...
Ilyenkor hogy működik a független verzió , ezt ki csinálja meg ? Mikorra várjam ? Vagy ha felteszem Flashtoolal a gyári Vodásat az para ? -
ninja26
újonc
válasz
Viktor0610 #23728 üzenetére
Itt nem a Sony val van a gond , hanem a hazai szolgáltatókkal ... Rajtuk áll hogy az adott országban mikor dobják ki ... és a szept.09. hez képest nem erőltették meg magukat
-
ninja26
újonc
válasz
harry3 #23722 üzenetére
Sziasztok , mai napon felugrott a frissítés lehetősége "update centerben" , PCC vel próbáltam is telepíteni , letöltötten , kapcsolódik minden megvan aztán a telefon újraindításánál a következő hibaüzenet fogad ... :
Probléma:
Nem érhető el a szoftver az ön eszközéhez.Részletek:
A Sony frissítési programmotor nem rendelkezik az Ön eszköze számára elérhető szoftverrel.Hibaelhárítás:
Próbálja meg újra később.Akkor ez most pontosan mit is jelentene ? A telefon gyári független Vodafone-os kártyával használom , 1 hete frissítettem 4.2.2 ről 4.4.2 re ugyan így és minden rendben volt , akkor most mi a probléma ?
Válaszokat előre is köszi ! Esetleg flashtoolal próbáljam meg feltenni rá a gyári ROM-ot ? Elvileg az is megkeresi a legfrissebb firmware-t a telefonhoz ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest