- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Repsol600
addikt
válasz
Reignman #26060 üzenetére
A számlához ragaszkodj ha megveszed, mert attól, hogy most Dominós kártya volt bent még lehetett akár előfizetéses (hiteles) is. És ha még van rá törlesztés amit nem fizet akár le is tilthatják. Ha megvan a számla is akkor nyugodtan megveheted, mert Dominósan csak kp.-re lehet venni.
-
spanglee001
addikt
válasz
Reignman #26062 üzenetére
inkább magyarul írd és érthetően
mert egy katyvasz amit írtálkb olyan, mint samsung 4 et nem tudom kipróbálni, telenoros, pannonos, praktikum ász, függettlen e vajon? vagy jó e az?
esetleg: mik a tapasztalatok az xperia z-vel kapcsolatban, előnyök hátrányok bugok, ár érték arányban van e jobb stb.
de hogy westel 900-as, független e vajon azúgymiha független akkor az van írva, ha tmobilos van írva akkor nem független, vagy mi a kérdés?
-
Daw93
senior tag
válasz
Reignman #23923 üzenetére
Nálam már elérhető, T-mobilos a teló. Viszont nekem bugos. Elindítom, letölti, kikapcsol, elkezdi telepíteni, aztán kb 2 mm-nyi haladás után a telefon bekapcsol, majd kiírja, hogy sikertelen volt a frissítés. Lehet azért, mert rootolt 4.4.2 van fent meg a dpi is 320ra van téve, és nem tetszik neki valami. De nekem 4.4.2 is tökéletesen megy, és inkább 1 rootolt 4.4.2 mint 1 gyári 4.4.4
-
törölt tag
válasz
Reignman #23803 üzenetére
Nem muszáj kivárnod, ha nulláról is megfelel újrahúzni akkor ott a flashtool, de ha simán frissíteni szeretnél az adataid megmaradása mellett az is könnyen megoldható.
Ha érdekel szívesen leírom hogyan kell, root kell hozzá + átírni egy leíró fájlban a régiókódot, semmi extra. -
xxman
senior tag
válasz
Reignman #22804 üzenetére
Én sem hittem el, majd láttam hogy gyengébb hardveren sokkal jobban fut...
Amúgy nem, nem a fullHD... Sajnos a Sony... Ütős design (mind külső mind belső), letisztultság, de a teljesìtmény tré. De nagyon. Ezt anno Arc S, és Xperia P-nél is tapasztaltam. Viszont, a rom csere kiaknázza a nyers erőt, szóval mindenképp megéri.
Ha szeretnéd a gyári hatást (UI,Appok),akkor mindenképp az ExistenZ-t ajánlanám, ha nyitottabb vagy, illetve kedveled az egyszerűséget(meg kicsit Apple érzést) akkor pedig a MIUI a tuti.
Megéri, ìgy maximálisan fullos.
Teljesìtmény módban jobban fut az AngryBirds epic mint haverom snapdragon 800as G2-jén. (Igaz jobban merül és melegszik.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest