- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jety91
őstag
válasz
darvinya #23950 üzenetére
Javítás során is ugyan ezt a hibaüzit dobta fel, akárhogy állítottam a tűzfalat (win8.1, defender van csak fent) pedig net volt biztosan mivel utána kerestem a hibának, hátha valami beállítás kérdése, de nem. Szóval ez tényleg a PCC hibája. Ha egy átlagjúzert nézünk, akkor ebből szervíz lett volna, ami szvsz nagyon gáz egy sima frissítési programhiba miatt.
-
jety91
őstag
válasz
darvinya #23928 üzenetére
nem, maga a pc companion. feldugta a telefont gepre ismerosom es frissites kozben kiirta neki hogy nincs internet, pedig marhara volt... utana a telefon csak rezzent egyet meg a sony logo sem jelent meg. ertem en hogy nincs mar sus tamogatas, de az mi mar hogy flasheles kozben leall a program ilyen hibauzivel? nem tudom milyen agyalagyult programozo irta igy meg, de majdnem lett egy szervizbevitel miatta.
flashtoolal meg vmi driver problema volt azert nem akarta felrakni az ftf fajlt, de nalam sikerult feleleszteni a telefont.
-
jety91
őstag
válasz
MaxxDamage #23922 üzenetére
Haveromnak ez baszta szét a telefonját most PC Companion miatt
-
jety91
őstag
Sziasztok!
Haverom telefonját szerette volna pc compaionnal frissíteni de frissítés közben kiírta az a fos program, hogy nincs internet kapcsolat (pedig volt). Azóta se kép se hang a telefonnak... Próbáltam felrakni a SUS-t is de az meg indítás után kiírja, hogy lejárt a SUS támogatottsága.
Utána próbáltam Flashtoolal a legújabb 283-as T Mobile-os fw-t felrakni neki, de megáll a Flashing Data résznél. Olvastam itt hogy be kell pipálni az exclude-ok között a TA-t, de azzal sem megy tovább.
Valakinek van ötlete, hogy mit lehetne kezdeni vele? Szervízbe nincs kedve beadni 2 hétre
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest