- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
uveges13
csendes tag
válasz
Geri1047 #28714 üzenetére
Szia
Sajnos nálam is fent áll ez a hiba. :/ Ilyenkor átrakom repülőgépes üzemmódba és vissza. Utánna már működik rendesen.Tehát elméletileg nem muszáj mindig újraindítani a telefont.
Egyébként a régebbi szoftverrel nem volt ez a gond, csak az 5.1.1-nél jött nekem elő.
-
uveges13
csendes tag
Értem, akkor marad a szervíz.
Köszönöm szépen a segítséget.
-
uveges13
csendes tag
Sziasztok
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a telefonom egy ideje már azt csinálja, hogy amikor felhívnak vagy hívást kezdeményezek akkor a fenti hangszóróján nem hallok semmit viszont engem tökéletesen hallanak. Ill. csak akkor hallom őket ha kihangosítom a telefonom. És az az érdekes hogy nem mindig csinálja ezt. Szoftverfrissítettem gondoltam az lesz a gond de ugyan úgy csinálja.
Valaki találkozott már ezzel a problémával? -
uveges13
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap megjöttek a telefonhoz a nyitófülecskék amiket rendeltem. De sajnos kicserélni még nem sikerült, valaki tudna segíteni egy leírással vagy egy videóval, nagyon megköszönném. -
uveges13
csendes tag
-
uveges13
csendes tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már ezzel a problémával ??
Eltünt a wifi jel erősséget jelző ikon, jobb fenntről. Többször újrainditottam a telefont, kikapcsoltam a wifit de sajnos nem jött elő a wifi jel ikon fenntről. Egyébként teljesen jól működik a wifije ezt leszámítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest