Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsizmaKo
tag
válasz
harry3 #29562 üzenetére
Igen,azt én is néztem,de nem értettem miért irja 6606 nak.
Gondolkoztam rajta,hogy teszek egy ehhez valót rá,de már annyi változatnál volt bootloop,hogy attól tartottam a végén végleg elájul szerencsétlen,igy inkább nem kisérletezek vele.Amugy a volt gazdája ezt használta,mmint telefonált vele...Már néztem,független. -
CsizmaKo
tag
Sziasztok!
Egy kis segitségre lenne szükségem,kaptam egy Z -t ami elméletileg gyári kártyafüggetlen, aminek van egy olyan gondja,hogy a wifi és a bluetooth sem akar bekapcsolni,próbáltam javitani a companionnal de hibát dob kiPróbáltam feltenni másik androidot flashtoollal,de amiket próbáltam mindegyiknék bootloop jelentkezett,egyet találtam amivel elindult,az a c6603_10.6.A.0.454_Customized UK.ftf
Esetleg lenne valami jó javaslat vagy ötlet,hogy hol lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest