- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #23236 üzenetére
Én pedig Z1-re.
És köszönök minden segítséget, amit itt kaptam, különösen dekrer-nek tartozom hálával! -
w333
félisten
válasz
->Raizen<- #23236 üzenetére
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
->Raizen<- #22081 üzenetére
De mi van a gps-szel?
Azt írtad az az oka a visszatérésnek. Vagy nem jól olvastam?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
->Raizen<- #22072 üzenetére
"Üdv. 4.3-at raknám vissza a telóra. Olvastam hogy 4.4-el megbízhatatlan a gps. "
És tapasztaltad is? Vagy elég, ha másnak az?Nálam pl. stabil a gps.
-
j.la
tag
válasz
->Raizen<- #22072 üzenetére
Kiemeltben benne van a leírás
És igen Flashtool-al.
-
burgatshow
veterán
válasz
->Raizen<- #20241 üzenetére
Plusz, nálam a GPS is megállt működni. Van hogy negyed óráig nem talál magára pedig tiszta ég, tök jó rálátás a szatellitekre de semmi. :-/
Gyakorlatilag az összes helymeghatározáshoz kötött alkalmazás használhatatlan... :-/
Úgyhogy most dilemmába estem: ha jó telefont akarok akkor vissza kéne állnom 4.3-ra, de akkor meg bukom a Smartbandet... :-/
-
busman
veterán
válasz
->Raizen<- #20243 üzenetére
Én ezthasználom.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
->Raizen<- #20243 üzenetére
Dolphin pl.
-
busman
veterán
válasz
->Raizen<- #20241 üzenetére
Tiszta telepités,chrome meg a kukába....
-
Deck
titán
válasz
->Raizen<- #20029 üzenetére
Teljesen egyetértek.
Feldobta a napom
-
válasz
->Raizen<- #19696 üzenetére
Build számot nyomd meg 7-szer.
-
boogie84
veterán
válasz
->Raizen<- #19355 üzenetére
Akkor jól sejtettem. Akartam írni, h RR3-at próbáljon már ki... Hozzon tojást, mert rántottát simán lehet vele készíteni.
Én pl emiatt, és az akksi üzemideje miatt nem tudok/akarok játszani a telefonnal. Szívás. Várom az új Nexus-t. -
törölt tag
válasz
->Raizen<- #19355 üzenetére
Aztán majd csodálkozik, hogy melegszik, az üzemidő pedig majd emiatt még szarabb lesz...
Aztán persze jön a szar ROM és hasonló duma.
-
Deck
titán
válasz
->Raizen<- #16688 üzenetére
Volt már róla szó. Hónap vége, jövő hónap eleje.
Az, hogy melyik régió kapja meg előbb változó. Nem feltétlenül utoljára kapják meg a szolgáltatósak de nem is kell várni rá. Amint egyre elérhető lesz lehet felrakni.
-
törölt tag
válasz
Találtam egy hivatalos support fórumot, itt biztosra tudják mondani:
[link] -
barnabasss
tag
válasz
Nez meg z2os screenshotot igazabol nagy valtozasok dizajnilag szerintem nincsenek.. De biztos vannak benne javitasok akksinak stb..
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #16556 üzenetére
A kijelző nem 4K-s, csak a kamera tud 4K videót felvenni.
"The device is largely as expected with a 5.2-inch 1080p TRILUMINOS display"Egyébként nem tudom mekkora videó fájlokat tud ez generálni, mert nálam a ZL is ~180Mb-os fájlt készít 1 percnyi videóhoz.
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
->Raizen<- #16410 üzenetére
Majd PÜ-ben írd
Csak el ne felejtkezz rólam!!! Kb. mikor lesz megvásárolható magyar piacon?
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
->Raizen<- #16398 üzenetére
Annyitén is adok érte. De csak akkor, ha nem lesz galád.
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
->Raizen<- #16393 üzenetére
A 4200 mAh-s hátlap akksit én is kipróbálom, persze, ha nem lesz ocsmány tőle a telefonom
És bízom abban, hogy nem lesz egetverő ára. Bár ebben a mai világban semmi sem kizárt....
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #16393 üzenetére
Paks 2-vel meg a 10 év...
Nem hiszem el? Tudod úgy igen nehéz, hogy mára már a tizenhatodik Z-hez van szerencsém. Kezdve a téglásítottal egészen a 0 percesig bezárólag. Egyik sem képes a 2 napos üzemidőre normál használat mellett (persze itt a mobilnetezést nem úgy értem, hogy csak be van kapcsolva).
Ennyi erővel én is nyomathatnám, hogy Yuga-val megvan a 3 nap, aztán, ha valaki szóvá tenné, hogy ez kicsit bukta akkor bevágnám neki az "Az a te bajod ha nem hiszed el nem igazán érdekel!" dumát. Biztos hiteles faszinak tűnnék!
Vagy mondhatnám azt is, hogy 5 napos üzemidővel működik a Z-m. Igaz ez csak a Stamina-val megy és only phone üzemmódban, de sebaj!Azért megnézném, - s ahhoz elég lenne maximum fél óra -, hogy a gyakorlatban mit is visz a telefonod! Mert, hogy 2 napot biztosan nem, arra már látatlanba mernék fogadni!
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #16389 üzenetére
2 napig... Hihető!
A novi új 0 perces sem visz ennyit effektív használat mellett! Maximum akkor, ha Stamina-n fut és konkrétan az ég egy adta világon semmi sem szinkronizál, csak akkor amikor feloldom a készüléket és nézelődök.
Én reggel 7:30-kor lekaptam a töltőről és délután 13:30-kor már 10-15%-on volt! Igaz kapott rendesen mobilnetről Facebookozást meg játékot. Persze alaphangon Stamina-val nyomattam. Most a CM-el sem képes 2 napot vinni. 1 egészet is csak úgy, hogy ki van lőve minden szinkronizálás és csak esetenként lesek rá. Úgyhogy azért ilyet kijelenteni - pláne applist nélkül -, hogy 2 napot visz, eléggé hihetetlen!
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #16385 üzenetére
Az se volt használva...
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #15884 üzenetére
Az Alca egy fos! Ez sajna tény.
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #15791 üzenetére
Csak kismilliószor lett leírva, hogy a 4.3-as! A 4.4 / 4.4.X-re még várni kell! A Sony állítása szerint lesz KitKat a Z-re!
Az üzemidőről is ír-tam/-tunk már! -
Deck
titán
válasz
->Raizen<- #15791 üzenetére
A gyári..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Baldur's Gate 3
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest