- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sno14
tag
Sajnos tényleg zavaros picit! Én is örülnék, ha találnék végre logozva.
Zsemester89 (#10707): ebből kiindulva amit njnl először linkelt azon volt sony is és xperia is, de szerintem egyik sincs rajta.
Egyértelműen csak akkor fog kiderülni, ha valaki rendel és leírja mi újság. Én rendelnék csak a védőkeret nem kellene, de gondolom az ár nagyrészét az teszi ki, másrészt meg lehet beadom lassan szervízbe akkor meg ugrik a fólia szerintem.
-
stilo18
addikt
Semmi extra... Talán egy 5perc Asphalt 8, 10perc videó nézés, a többi internet...Facebook, viber...
A telefon májusi, szóval tuti beállt már. Viszont, ahogy írtam nekem nem Sony töltöm van, hanem expansys-os ami okozott furcsaságokat, emiatt párom lumia 720-as töltőjével töltöm...Most letiltottam a Fb-ot, kíváncsi leszek...
-
Deck
titán
A chrome jobban meríti mint más böngésző. Vagy lehet a böngészők már csak ilyenek ettől függetlenül azt használom. De az biztos, hogy rendesen merít. Ha csak böngészek mobilneten akkor sokkal kevesebbet bír a telefon.
Sok sorozat nézek. Egy 45perces rész alatt 10%merül.
De sok mindentől függ. A kijelző használat 3-6óra közt van attól függően mit csinálsz. Na meg mi fut a háttérben, beállítások, stb.. Én naponta töltőm.
Assasin_: Amit írsz azt én se hiszem. Azt írod rendesen nyomogatod és, hogy 3naponta töltőd. Sőt még 40%marad is..
-
SkyS1gn
félisten
De hogy az istenbe melegítetted annyira?
MÁS:
Letakarod a közelségszenzort és ugy csinál képet!
-
-
naturepalmer
tag
-
az csak az adatforgalmat képes kikapcsolni akár teljesen, ha semmi sincs direkt átengedve rajta, de a háttérfolyamatok attól még fut(hat)nak, és teker(het)ik a rendszert.
egy alkalmazás folyamatának a futtatásához nem kell adatforgalom, az más kérdés, hogy a csevegős alkalmazások adatot is forgalmaznak, de ha azt megvonod tűlük, attól még nem feltétlenül áll le az alkalmazás teljes működése.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest